LIVE
Loading stream......
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Böyle Buyrun Arkadaşlar Burda Muhabbet Edelim

started by tatlı cadı 05 August 2008 18-year-old topic 1.300 Replies 458.656
çok sıcak gerçekten... bunaltıcı bir sıcak var, aman kendinize dikkat edin..
kendi adıma kendime dikkat etmeye çalışıyorum Adminim ank damı sıcak bu kadar yaa :?
evet burada sıcak, gerçi akşam serin oluyor..
o serinligi biraz istanbulada yollayın Adminimmm :D
şu saatlerde serinlik çöktü, gerçi bugün Ankarada hava pis, bi garip puslu bir hava var..
BIDIBIDI wrote:şu saatlerde serinlik çöktü, gerçi bugün Ankarada hava pis, bi garip puslu bir hava var..
Hayırdır inşallah Adminimm niye garip hava acabaa gerçi ankaranın havasi hep gariptir :komik:

Duyanda beni ank lıyım sanar hee :bidibidi_msn5:
havalar garip hakketten..

aman havalar nasılolursa olsun sizin havanız iyi olsun.. :wink:
Selam arkadaşlar ne yapıyorsunuz?
Hani insan bazen ne ileri ne geri, tek bir adım ATAMAZ ya...Birini yanında tutmayı bilemez ama onun yokluğunu da ISTEMEZ...Kaybetmeyi göze alamaz ama kazanmak için de mücadele ETMEZ...Bağlanmaya cesaret edemez ama azat da etmez o'nu Ne sevilmekten vazgeçer, ne sevmeyi bilir.Hani çok sonra zaman geçer savrulurla.r ya, O zaman dökülür dudaklardan itiraf edercesine:"Ne gözümü alabildim ne de göze alabildim.!!!
Sitemizi yeniliyoruz.. Nasıl sizce... :?:
Girer girmez farkettim..Bana göre değişiklik her zaman güzeldir..ben kendi adıma begendim..
Hani insan bazen ne ileri ne geri, tek bir adım ATAMAZ ya...Birini yanında tutmayı bilemez ama onun yokluğunu da ISTEMEZ...Kaybetmeyi göze alamaz ama kazanmak için de mücadele ETMEZ...Bağlanmaya cesaret edemez ama azat da etmez o'nu Ne sevilmekten vazgeçer, ne sevmeyi bilir.Hani çok sonra zaman geçer savrulurla.r ya, O zaman dökülür dudaklardan itiraf edercesine:"Ne gözümü alabildim ne de göze alabildim.!!!
Ben yorum yapmıyorum yeni hali için Adminim :bidibidi_msn5:
Neden ki?
Herdefasında ilk yorumu ben söylüyom ama bu defa betülüde beklicem sonrasında sayıcam olumlu ve olumsuzluklarını :bidibidi_msn5:
Tamam, iyi ya da kötü yönlerini söyleyin... Uzun zamandır böyle bir değişikliğe gitmemiştik.. Bekliyorum...
tmm Adminim Betülden sonra söylicem :wink:
Betül de gelmez oldu...
evet yaaa betül de iyice özletti kendini :roll:
Gerçekten gelse de yeni sitemiz hakkında yorumları alsak
güzel olmuş adminim elinize sağlık.
her zaman yeniliklere açığız :!:
Sağol kahraman , yenilikler tüm bölümlerimizde yavaş yavaş kendini gösterecek..
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.