LIVE
🏛️ LEGEND Escape from the Devil record held by &SILA for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND The Fly Is Small But record held by Prens for 16 years — unbeaten!
user bidibidim New Record! Jakes Dragon
user bidibidim New Record! Magic Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
user arinberk commented: Gems “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
user arinberk commented: Christmas Mahjong “Çok eğlenceli! 🔥”
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Böyle Buyrun Arkadaşlar Burda Muhabbet Edelim

started by tatlı cadı 05 August 2008 18-year-old topic 1.300 Replies 458.660
burakcan76000 wrote:rekor demek kimsenin kırmadığı en yüksek skor demek bilgilerinize arz olunur . :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:

Ben bilgi arz edicem sana bak o zaman görcen sen burakcan rekor ne demekmiş çin atasözü neymişşş aaa (: (:

Oyun delisi sende varya bir geliyon pir geliyon yahu gelde şu burakcana göster oyunlardaki ustalığını :wink: :D
oyun_delisi bende sizin yokluğunuzu fırsat bildim değerlendirdim.
anca yakalamışım acemileri, böyle bir fırsat kaç yılda bir gelir :bidibidi_msn5:
yok be ,ben oyunlarda ustalaştım artık hatta cr@zy tarafından üstad ünvanı bile aldım,öyle kolay kolay kimseye papuç bırakmam :bidibidi_msn5:
yav bayramda aslında üstesinden gelirim o arkadaşın yav ama 4 gün kaldı, arkadaşlar birlik olalım yavv evet evet, :mrgreen: yoksa aldı başını gidiyo , ben bile durduramam

Oyunlarda rakip tanımam. 1. Belli, BENIMDE, ben 2. yi merak ediyorum :)
🖼️ image not archived
ÖNCELIKLE BURAKCAN BIZI AYDINLATTI?IN IÇIN TEŞEKKÜR.(SÜTTEN A?ZIM YANDI YO?URDU ÜFLEYEREK YIYECE?IM ).BUDA BIZIM ATALARIMIZIN SÖZLERI :lol:

2.OYUN_DELISI ORTAYA BI LAF ATTIN GERISI GELMEDI.GEÇ GEÇEBILISEN BURAKCAN,I :roll:
ya bi taktikmi yoksa,bunlar beni foruma çekip oyuna mı kaçtılar :)
üstad dedim bağrıma bastım rekor falan bırakmadın küs olduğum üstadımm :evil: :evil:

Fahri atasözüne bayıldım bu arada valla :bidibidi_msn5:
BAK ŞUNA YA BIZE ACEMI DIYOO :evil: :evil:
BIZIM LUGATTA ÇIN ATA SÖZLERINE YER YOK :wink:
fahri ciddi diyorum ben bir oyunu en az 4_ 5 kez oynarım artık kendi kırdığım rekoru kırmakta zorlandığım an bırakıyorum ki kırılması zor olsun..bu taktikte benden sana kıymetini bil.:bidibidi_msn5:
BURAKCAN BIZIM LUGATTA ALDATMA,DA YOK :wink:
benim dedem çin imparatoruydu ,o yüzden ordan ata sözü verdim :)
BENIM DEDEM,DE OSMANLIDA YAVERDI :lol:
bizim lugatta öyle bana dokunmayan yılan bin yaşasın da yok..ayrıca öyle beleşten rekor sahibi olmak ta yok.. bir japon ata sözü derki,haketmediğin bir şeyin sahibi olsan da ondan mutluluk alamazssın :bidibidi_msn5:
ha şu yaver amca senin dedenmiydi :)
ya süpersin ya, valla oynamadın gülüyom eğleniyom harikasınız. demek çin imparatoruydu. valla öle gibi baksana rekorlar çin seddi kadar olmuş yavv :cry:

🖼️ image not archived
he bide beşiktaşlısın sen tebrik ederis nasıl yendinis büyük başarı

🖼️ image not archived
Fahrii sen burakcanı azcık atasözleriyle oyalada şu rekorlarımı geri alıp geliyim ben hemen ne dersin sonrada ben oyalarım sen gidersin :bidibidi_msn5:
dur oyun_delisi daha japonyadaki akrabalarımı sayacam :bidibidi_msn5: evet ya beşiktaş beşiktaşlılığına döndü artık. tşkr ederim :)
cr@zy bir alman atasözü derki öyle hileyle kazanılan zafer zafer değildir :) beni oyalayıp oyuna kaçarsan o garaj kapısında nöbet tutarsın inşallah :)
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.