LIVE
🏛️ LEGEND Escape from the Devil record held by &SILA for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND The Fly Is Small But record held by Prens for 16 years — unbeaten!
user bidibidim New Record! Jakes Dragon
user bidibidim New Record! Magic Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
user arinberk commented: Gems “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
user arinberk commented: Christmas Mahjong “Çok eğlenceli! 🔥”
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Böyle Buyrun Arkadaşlar Burda Muhabbet Edelim

started by tatlı cadı 05 August 2008 18-year-old topic 1.300 Replies 458.660
SAÇIN AKMI KARAMI ÖNÜNE DÜŞÜNCE GÖRÜRSÜN YANI ACELE ETME HERHANGI BIR YARGIYA VARMA SONUCUN NE OLDU?UNU IŞ BITINCE KENDI GÖZÜNLE GÖRÜP ANLASIN :lol:
Garaj kapısı deme bana yaa nefret ettim artık o oyundan :bidibidi_msn5:
bak cr@zy gitmiş oyunlara girmiş hemde korku dehşet oyunlarına bu saatte hortlaklarla uğraşıyor,rüyana girerler inşallah :bidibidi_msn5:
şimdi o hortlakları sana geri gönderirim merak etme :bidibidi_msn5:
Yapma etme burakcan napıyım elimde bi tek o rekor kalmış geri alabileceğim sakın hortlakları bana geri gönderme :shock:

yaa hem ben sana küsüm sen benim gönlümü alıcağın yerde gidip rekorlarımı alıyon olmazkiiiiiii :bidibidi_msn5:
BU GECE O HORTLAKLAR INŞALLAH SENIN KABUSUN OLUR BURAKCAN :mrgreen: .BENIMDE ORDA 1REKORUM VARDI ONUDA KIRDIN :mad2:
ya cr@zy deminden gülüyorum.ya binlerce oyun arasında gecenin bu saatinde ne işin var hortlak oyunun da ya. fahri bide bana diyor inmidir cinnmidir. benide bulaştırdın gece rüyama girecekler :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
dur fahri hele bi sabah olsun bak senin ne rekorlarını kırıcam :bidibidi_msn5:
ya arkadaşlar süpersin ya ne güzel muhabbet ediyosunuz. buarada burakcan rekorlarını kıracam endişelenme yarın var, bayram var... hadi arkadaşlar imece usulu hepberabar gırak yavvv

Oyunlarda rakip tanımam. 1. Belli, BENIMDE, ben 2. yi merak ediyorum :)
🖼️ image not archived
O hortlakların taş kafalıları girer rüyana inşallah burakcan çabukta ölmüyolar uğraş dur tüm gece :bidibidi_msn5:
EVET OYUN_DELISI BU FIKRINE KATILIYORUM IMECE USULÜ KIRALIM BURAKCAN,IN REKORLARINI :lol:
ya oyun-delisi sen niye milleti örgütlüyuon ya,sen dur yarın sende rekor bırakmicam..cr@zy vazgeçtim uzun oyun onu boş bi zamanımda kırarım. gece vakti korktum ya:bidibidi_msn5:
oyun_delisi o kırdığın rekorlar basit rekorlar onları benim ufaklık oynamış tı. bi 30_40 tane böyle oyun var ama yarından itbaren onlarada bi el atacam..sende hemen gaza gelme ya ben şaka yapmıştım el çek rekorlarımdan :bidibidi_msn5:
Senin ufaklıkta maşallah burakcan fena yetiştiriyon yandık :)
Ufaklık diyonda kaç yaşında ?
BUGECE RAHAT UYUYABILDINMI? BURAKCAN :tumble: :tumble:
ya ne uyuması fahri.gece rüyamda öcüler ,böcüler.hortlaklar...
ama sevindiğim bişey var ki sizde rahat uyuyamadınız, o kadar rekorunuz gittikten sonra uykunuz kaçmıştır. ama var ya çok kızdım haberiniz olsun bide bana karşı güç birleştirdiniz .mahvedecem sizi :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
eline geleni ardına koyma :rifle: daha mahvedeceğin ne kaldıysa :lol2: :bidibidi_msn11:
bunu iltifat olarak kabul ettim fahri :lol2:
:bidibidisun5: :bidibidisun5:
Insafsız , vijdansız , burakcan :yahoo28: :yahoo28: :yahoo28: :yahoo28: :yahoo28:
Insafsız , vijdansız , burakcan
:clap: :clap: :clap:
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.