LIVE
Loading stream......
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Böyle Buyrun Arkadaşlar Burda Muhabbet Edelim

started by tatlı cadı 05 August 2008 18-year-old topic 1.300 Replies 458.656
biz zaten senin burda olduğunu biliyoruz demekki burakcan senin yoklulğunu geçiçi olarak bizlerle doldurmuş(bizimle oyalanmış)
fahri selam nasılsın ? bu aralar giremiyorum siteye rahatsızım arkadaşlar yoksa bir yere kaybolduğum yok burakcanda beni merak etmiş yazdıklarını görünce gözlerim yaşardı valla pekte düşünürmüş bu kış gününde arkadaşlarını oyy oyy :D :wink:

Bu arada sıla sende yeniden hoş geldin nasılsın neler yapıyosun ?
fahri söylediklerini ciddiye almıyorum. şaka sayıyorum..çünkü ciddiye alsam kişiliğime yapılmış bi hakaret saymam lazım..benim dost dediğim her zaman dostumdur..adam satmam yani.o acemi lafımda bi espiriydi, kırılacak bi laf da değil. bu kadar alıngan olduğunu bilseydim daha dikkatli olurdum.
iyidir cr@zy sanada geçmiş olsun.burakcan ben kimseye hakaret etmem zaten böyle birşeyi kendime yakıştıramam eğer beni biraz tanısaydın beni bu şekilde yargılamazdın gerçekten çok üzüldüm
H.b cr@zy Teşekkür ederim.Çok yoğun olduğum için gelemedim ama artık ara ara buralardayım eskisi kadar yoğun olmasada :wink:

Bu arada burakcan herkez benim gibi espri kaldırmaz bak küstürdün fahriyi :lol2:

ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
fahri sen beni çokmu iyi tanıdında bu şekilde yargıladın..burda üzülecek birisi varsa o da benim . durup dururken adam satmakla yargıladın beni..lütfen yazdıklarını bi daha oku anlarsın..bizimle oyalanmış ne demek.senin yokluğunu geçici olarak doldurmuş ne demek..seninle ve cr@zy ile muhabbet ettiğim kadar kimseyle etmedim..zaten hayatımda ilk kez bu sitede foruma mesaj yazdım yeni yeni çözmeye başladım..evet haklısın seni yeterince tanıyamamışım,tabi sende beni..
yazdıklarımı okumama gerek yok ben ne yazdığımı gayet iyi biliyorum. tamam burakcan sen haklısın eğer bilmeden bi hata yaptıysam özür dilerim
Arkadaşlar nerelerdesiniz,nasılsınız kimse yokmu sitede..
meraba ben geldim.nasılsın bakiim kahve milletinin insanı :D :D :D :D
Bugün niye bu kadar ıssız burası :roll:

Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
:roll: evet biraz sessiz, durgun, gecenin sessizliği hakim :komik:
herkes uyudumu acaba?
Suskunluğum Asaletimdendir
Her Lafa Verecek Cevabım Var
Ama Bir Lafa Bakarım Laf mı Diye
Birde Lafı Söyleyene Bakarım Adam mı Diye;)
Uyumayan var mı?
Muhabbet edecek kimse yokmu?
geyik muhabbeti yapacak birini arıyom :D :D
Kim var kim yok arkdaşlar benim canım sıkılyor oturmaktan:S
uyuyormusnuz arkadaşlar :arrow:
Bugun herkes uyuyor saat 1 oldu arkadaşlar hadi uyanın artık..
Ben UYANDIM daha UYANAN varmı :wink:

ben hiç UYUMAMIŞTIM ama ... Burdayım gene... :wink:
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.