LIVE
Loading stream......
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Böyle Buyrun Arkadaşlar Burda Muhabbet Edelim

started by tatlı cadı 05 August 2008 18-year-old topic 1.300 Replies 458.655
Ayın 7 sinde sıfırlanıcakmış fahri adminimizin yaptığı duyuruda öyle yazıyodu .
tamamda 1 ile 7 si arası dedi her zaman 1 inde sıfırlanıyordu :roll:
fahri wrote:tamamda 1 ile 7 si arası dedi her zaman 1 inde sıfırlanıyordu
fahri sanırım bu konunun şu aşağıdaki linkle bi alakası var, bilmiyorum dikkatinisi çekti mi? :arrow:

http://www.bidibidi.com/FORUM/yer-degis ... %F0i#66165

konunun alt başlık olarak oyun galerisi etkilenecek demiş...

bilgilerinise :komik:

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
cr@zy hani bu ay 1.liğe oynayacaktık :?: sakın burakcan duymasın yine önümüze çin seddini çeker :lol:
sessiz ve derinden gidelim ay 1.liğine fahri anca öyle olur :D
tamam anlaştık :P
ya fahri ben geçen ayda size bıraktım birinciliği .ama sevenin çok napiim bırakmadılar.bu ayda cr@zy denesin bakalım onun seveni fazla olmaz rekorlarına dokunmazlar. ben hariç :)
ya burakcan ne zaman haber aldın biz senden habersiz halledecektik :wink: hem sen herkeze bedelsin :P
bu iltifatında da teşekkür fahri. ama unutma ki ben dost kuvvetlerdenim desteğe hazırım yani. :)
bende verdiğin desteğe ve gösterdiğin centilmenliğe teşekkür ederim burakcan :wink:
burakcan76000 wrote:bu ayda cr@zy denesin bakalım onun seveni fazla olmaz rekorlarına dokunmazlar. ben hariç :)

Bu ne demek şimdi yaa burakcan sevinsemmi üzülsemmi bilemedim :roll: :bidibidi_msn5:
cr@zy nerelerdesin sesin soluğun çıkmıyor :roll: burakcanda yok :cry: yeni oyunlarda gelmedi off offff :P
arkadaşlar nasılsınız bir haftadır sınavlardan dolayı giremiştim sonunda bitti..
çok şükür iyiyiz betül_42. :lol: sınavlarında başarılar dilerim ALLAH yardımcın olsun.konuşacak kimse yok herkez nereye gitti yeni oynlarda eklenmedi sıkıntıdan patlamak üzeriyken :roll: sen bi hal hatır sordun teşekkür ederim :P
fahri merak etme en kısa zamanda canlanacağını düşünüyorum...

Adminin yeni yılda süprizleri vardır onun için çalışıyordun yoğunluğundan oyun ekleyememiştir...
slm arkadaşlar bende varım
aramıza hoşgeldin :bidibidi_msn46: berkay_42
ya cr@zy nerelerde fahri?.. ne yer, ne içer,ne giyer bu soğuk kış gününde.ya iyiki bir haftalığına arkadaşımızı sana teslim ettik.bi sahip çıkamadın ya teessüf ederim yani. :) :)
burakcan sen gittin cr@zy,de ortadan kayboldunerelerde bilmiyorum.bu arada sıla geldi sen bizi bi kalemde sildin :yahoo58: ne acemiliğimizi bıraktın nede tadımızı meydan boş kalmış böyle arkadaşlık,mı olur. :yahoo06: bundan sonra boş kalan meydanları doldurursunuz size kolay gelsin :bidibidi_msn38:
Ben zaten burdaydım biyere gittiğim yok :!: oyunları boş bıraktık işte biraz :roll: Artık kimseler oyun oynamaz olmuş ay skorları boş kalmış hep :roll:

ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.