LIVE
Loading stream......
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Böyle Buyrun Arkadaşlar Burda Muhabbet Edelim

started by tatlı cadı 05 August 2008 18-year-old topic 1.300 Replies 458.674
hee banaaaaaa :bidibidi_msn11:

ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
&SILA wrote:hee banaaaaaa :bidibidi_msn11:

ayyy yazık sana bu kaçıncı.............
herkeze gülen bu felek neden böyle bozuk sana

sen dua et oğlum uyandı yoksa varya çok güzel eğlenecektik senle sılacımmmmm :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :smilegrin: :smilegrin: :smilegrin: :smilegrin: :smilegrin: :smilegrin:
Ay kıyamam buyur ne zaman istersen eğlenelim :bidibidi_msn11:

Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
Tamam arkadaşlar yeter bu kadar.Biraz daha tartışırsanız konum sizin yüzünüzden kilitlenebilir.Şimdiye kadr hiç bir konum bu yüzden kilitlenmedi böle bişi olmasını istemem :!:
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
Afedersin Talı cadı tabikide kilitlenmesin merak etme seçerek konuşmaya çalışıyorum laflarımı

vayyy uyarı aldınız kızlar :bidibidi_msn5:
crazyplayer wrote:vayyy uyarı aldınız kızlar
Uyarı degil rica.

Crazy ortalıgı bide sen karıştırma :komik:
&
yanii bilemem bu laf bana söylense inan bu konuyu terk ederdim bi dahada girmezdim :bidibidi_msn5:

( nasıl iyi gidiyorum dimi kışkırtma konusunda :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: )
crazyplayer wrote:nasıl iyi gidiyorum dimi kışkırtma konusunda
süper :arrow:
crazyplayer wrote:yanii bilemem bu laf bana söylense inan bu konuyu terk ederdim bi dahada girmezdim

Yok bence arkadaşlar beni yanlış anlamaz diye düşünüyorum :arrow:
&
Yok bence arkadaşlar beni yanlış anlamaz diye düşünüyorum
Aynen :wink:

Saol sıla :wink:
&
ben dicemi dedim o uyarıyı her bünye kaldıramazz :bidibidi_msn5:

( gecenin 3ünde yaptığım muzurluğa bak yaa aslında muzurluk denmezdeeee ben kendime torpil gecip öle dedim :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: )
Ben çıkyorum arkadaşlar bugunluk yeter iyi geceler iyi eglnceler size :wink:
&
tatlı cadı wrote:Ben çıkyorum arkadaşlar bugunluk yeter iyi geceler iyi eglnceler size :wink:

heytt bee babandamı moderatördü beee nasılda güzel iyi geceler derr saolasınn eyvallahhh sanada iyi geceler :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:
crazyplayer wrote:heytt bee babandamı moderatördü beee nasılda güzel iyi geceler derr saolasınn eyvallahhh sanada iyi geceler
ayyy süpersin ya gece gece yapcagını yaptın karın kaslarım agrıdı.Babam mod degil süper moddu :lol2:
&
ooo öyle her konu acan süper mod olsaydııııııı benim babamda olurduu :bidibidi_msn11:

( genelde bu saatler ve sabah erken saatlerde tam tımarhanelik oluyorum :bidibidi_msn11: )
Yaf cıkacam ama bi türlü çıkamyorum.
&
git hadi git beni forumumla yanlız bırak sende git herkez vurdu bide sen vur beyaa :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:

Ama böle yapınca hiç gidemyom sabah erken kalkcam yasık bana :( (duygu sömrüsüne başladım)
&
yahu bak şimdi azarlanmak istiyon sende hee
sabah erken kalkıcaksan seni kimse uyarmadımı gece belirli bi saatten sonra crazy den uzak dur çığırından cıkıyo demedimi ne işin var bakem burdaa Allam yaa çık hadi çık gözüm görmesin seni :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.