crazyplayer wrote:yahu bak şimdi azarlanmak istiyon sende heeTamam abla yapma,etme gidyorum iyi geceler
sabah erken kalkıcaksan seni kimse uyarmadımı gece belirli bi saatten sonra crazy den uzak dur çığırından cıkıyo demedimi ne işin var bakem burdaa Allam yaa çık hadi çık gözüm görmesin seni
Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
Böyle Buyrun Arkadaşlar Burda Muhabbet Edelim
started by tatlı cadı
05 August 2008
18-year-old topic
1.300 Replies
458.677
iyi gecelerrr tatlı cadım başka bi gece buluşmak ümidiyle esen kal 

[email protected]@yer wrote:yanii bilemem bu laf bana söylense inan bu konuyu terk ederdim bi dahada girmezdimcrazy bende aynen dediğin gibi yapıyorum ve terk ediyorum ama tatlı cadım bunun senle bi alakası yok
( nasıl iyi gidiyorum dimi kışkırtma konusunda![]()
)
ben bu güne kadar günlük hayatımda nasılsam forumdada öyleydim ama gördüğüm kadarıyla bazı arkadaşlarımız öyle olamadı sırf onu herkes sevsin diye arkasından konuştuğu kişilere hiç bişey yokmuş gibi davrandı
ve ben bi kez daha anladımki kimsenin lafına inanmamalıyım
sanırın beni anlayan anladı konuşulan laflar ve yapılan yorumlar bir değil bu ortamda sadece eğlenmek için ben buna göz yumamıycam tüm arkadaşlar hepiniz kendinize iyi bakın herkese iyi eğlenceler
hele bey_mer sen bi buraya bak eşinden hediye bekliyon eyi hoşta sen ona ne alcan bakem 

ne demek hiiiçççç 

hiç bişeyy biz yaşlandık hediye işleri gencler için

e tabii gençsiniz hevesiniz var hediye olaylarına biz kiiimm hediye olayına girmek kiiimmm gözümüz toprağa bakıyo artık

tabii gııı sen beni gençmi sanıyodun
hadi sana iyi geceler sen çoluk çocuğunla ilgilen
hadi sana iyi geceler sen çoluk çocuğunla ilgilen
selam arkadaslar nassılsınız ıı gunler hepıneze 
DUNYA BIR GUNDUR O DA BUGUNDUR
saol selvihancım sen nasılsın hayırdır bu saatte sen burdaa
bende ıyım arkadaslar sızlerı sormalı ara sırada olsa gelıyorum bu satlerde

selvihan sen şirinlerde kendini daha görmedin dimii ?
yoo gormedımm nasıl bı seykı ?
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.