LIVE
🏛️ LEGEND Lead Man record held by bukettttt for 14 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Game of the Hippos record held by bukettttt for 15 years — unbeaten!
user bidibidim New Record! Jewel Visitor
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
user arinberk commented: Gems “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
user arinberk commented: Christmas Mahjong “Çok eğlenceli! 🔥”
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Böyle Buyrun Arkadaşlar Burda Muhabbet Edelim

started by tatlı cadı 05 August 2008 18-year-old topic 1.300 Replies 458.681
buyrun sıla hanım sorunuzu alıyım :roll: :roll: :roll:
Bende burdayım :arrow:
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
Oyun galerisinde 31 ocak 2009 saat:00:00 da seçilmiycekmiydi birinci neden bugün :?: Aslında admine sor diyebilirsin ama bu ara fazla soru soruyom gibime geldi de oyüzden burdan sorma gereği duydum :roll:

ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
tam bi fikrim yok fakat biraz araştırma yaptım forum içinde diğer 31 ceken aylardada ayın 30 nda toplanmış skorlar bu ayın bi özelliği yok
her ay ayın 30unda skorlar toplanıyor ..

bilemem ne kadar yardımcı olabildim ama illaki adminimizden duymak istiyosan onada sorabilirsin
Geçen ay 31'inde olmuştu ama yılbaşında olmadımı ben mi yanlış hatırlıyorum :?:

Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
yaaa allah aşkına ha 30u ha 31 i ne fark eder birincisin işte lütfen sırf konuşmak için konuşma artık aynen imzandaki gibi

-
Arkadaşım sen sorunlumusun ya ne diyosun anlamadım ki senle konuşan mı var :?: Forum yetkilisi dedim ben

sıla seni aydınlatamadığım için üzgünüm adminimize sor yada tatlı cadıya
hayırlı gecelerr
Teşkür ilgilenmen yeterliydi :wink:

&SILA wrote:Arkadaşım sen sorunlumusun ya ne diyosun anlamadım ki senle konuşan mı var :?: Forum yetkilisi dedim ben

ben senin soruna cvp yazmadım ben sana taş attım ama sende nası bi zeka varsa anlayamadın illa açıklama istiyosun
Bende bişi diyemeyecegim en dogru cevabı bIdIbIdI verir.Yanlış bişi demeyeyim
&
offffff zekayı senle tartışamam işine bak :arrow:

evet canım sende olmayan bişeyi nası tartışcanki
:lol: :lol: :lol:
_
sıla senden rica etsem bundan sonra şikayetler bölümüne yada başka bir yere konu acarken konu başlığını büyük harfle değilde küçük harfle yazarmısın ...

( büyük harf sanal ortamda bağırma anlamına geliyo ve bu tür başlıklar acıkcası sinir bozuyo)
o senin kendi güzelliğin :bidibidi_msn11:

crazyplayer wrote:sıla senden rica etsem bundan sonra şikayetler bölümüne yada başka bir yere konu acarken konu başlığını büyük harfle değilde küçük harfle yazarmısın ...

( büyük harf sanal ortamda bağırma anlamına geliyo ve bu tür başlıklar acıkcası sinir bozuyo
Bende bu konuda crazy katılıyorum ayrıca çirkin bi görüntü oluşuyor :arrow:
&
Farkında değilim genelde öyle kullandığım için :roll: Adminimizde söylemişti zaten sağol

&SILA wrote:o senin kendi güzelliğin :bidibidi_msn11:

sğl canım ama ben senin yanında çirkin kalırım yaaa sen benden daha güzelsin :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :biggrin2: :biggrin2: :biggrin2: :biggrin2: :biggrin2: :smilegrin: :smilegrin: :smilegrin:
Ya sabır ya gece gece (bela geliyorum demezmiş)

sanamı? :lol2: :lol2: :lol2: :smilegrin: :smilegrin: :smilegrin:

_
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.