Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
Böyle Buyrun Arkadaşlar Burda Muhabbet Edelim
started by tatlı cadı
05 August 2008
18-year-old topic
1.300 Replies
458.681
sanada iyi geceler
saol tatlı cadı iyi sayılır sen nasılsınn ?
cr@zy pl@yer burdan konuşmak istersen yazayım çünkü ordan devam edersem konu kilitlenecek başkalarıda bişeyler yazacak ve uzayacak
sıla kusura bakma sana her zaman arkadaş olmaya çalıştım bazen oyunlardaki yorumlarına cok kızdım fakat hırsına verdim sesimi cıkarmadım şuan yaptığın büyük bi haksızlık leon adlı üye evet hile yapmış acıkca belli ama sen belli etmeden yapıyosun bu daha kötüü
selamm ıı aksamlar mıllet nasılsınız ben geldımmm

DUNYA BIR GUNDUR O DA BUGUNDUR
hoş geldin selvihann valla hiç iyi değilim canım sıkkın moralim bozuk
sen nasılsınn nasıl gidiyo hayat bakalım
sen nasılsınn nasıl gidiyo hayat bakalım
ben ıyım cok sukur hayatla ugrasıp duruyoruz ıste kım sıkmıs bakalım arkadasımın canını sole bana ayagından vurdurtayımm 
DUNYA BIR GUNDUR O DA BUGUNDUR
sıla kusura bakma sana her zaman arkadaş olmaya çalıştımşimdi şunu belirteyim hırsım asla yoktur.Evet bende bazı şeylere kızıyorum ama farkındaysan her seferinde gerginlik olmasın diye burdan bişeyler yazıyorum foruma katılmaya çalışıyorum
Konuya geleyim sorduğunuz ejderha hafızası adlı oyun
leon adlı üye evet hile yapmış
Bu arada yine senden böyle bişey geleceğine emindim teşekkür ederim ADMINIMIZ gibi gerçeği gördüğün için
uzun oldu ama kusura bakmayın
Açtığım konu içerisinde Adminimize yazdım zaten benim skorlarımlada ilgilenilsin ve gerekirse eğer hile yapmışsam bende uzaklaştırılayım
LÜTFEN INCELENSIN DEDIM ARTIK BENIM SKORLARIMDA RICA EDIYORUM ALLAH AŞKINA BU KONU HAKKINDA BANA SORU SORMAYIN.ben kimsenin şahsına sormuyorum adminimize söylüyorum gerekeni yapsın
sıla kazanmak için vur oyununu sana acıklıcam nasıl oldu bilmem demiycem çünki nasıl olduğunu biliyorum fakat onu burdan sölemeyi uygun görmüyorum çünki burayı tüm üyeler okuyo ve onun nasıl olduğunu acıklarsam bazı arkadaşlar bu yönden hile yapmaya başlayabilirr özel msjlar acıldığı an bunu sana sana nasıl yaptığımı söylerim .
leon adlı üyenin hile yaptığını görmüşsün dedin sıla ben forumda takıldığım kadar oyunlardada takılıyorum oynasamda oynamasamda.. farkındaysan oyun yorumlarında biri bişey sorsa onu foruma yönlendiren kişi oluyorum bencede sen karışma artık sıla çünki forumun huzuru kaçtı kaçıcak kiiiii ben bunu asla istemiyorum....
leon adlı üyenin hile yaptığını görmüşsün dedin sıla ben forumda takıldığım kadar oyunlardada takılıyorum oynasamda oynamasamda.. farkındaysan oyun yorumlarında biri bişey sorsa onu foruma yönlendiren kişi oluyorum bencede sen karışma artık sıla çünki forumun huzuru kaçtı kaçıcak kiiiii ben bunu asla istemiyorum....
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.