LIVE
🏛️ LEGEND Lead Man record held by bukettttt for 14 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Game of the Hippos record held by bukettttt for 15 years — unbeaten!
user bidibidim New Record! Jewel Visitor
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
user arinberk commented: Gems “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
user arinberk commented: Christmas Mahjong “Çok eğlenceli! 🔥”
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Böyle Buyrun Arkadaşlar Burda Muhabbet Edelim

started by tatlı cadı 05 August 2008 18-year-old topic 1.300 Replies 458.683
bencede sen karışma artık sıla çünki forumun huzuru kaçtı kaçıcak kiiiii ben bunu asla istemiyorum....
Anlayamadım karışma derken forumdan mı bahsettin :?:

ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
şikayetten bahsettim sıla yani sen oraya ne kadar yazarsan herkez sana cevap vermek için yazıcak bende dahill olmak üzere

forumdan bahsedemem tekrar vurguluyorum biz bıdıbıdı ailesiyiz en basiti yukarda selvihan adlı arkadaşımızın benim moralim bozuk dediğim için beni güldürmesi halimi hatrımı sorması bu cok güzel bi duygu o yüzden bu oyun skorlarının fazla uzamasını istemiyorum oyunların huzuru bozuldu forum bari uzak kalsın uzaklaştırma gelicekse tüm anormal skorlulara gelsin..

benimde var anormal dediğim banada gelsin ama benim acıklamam var burda yaparsam adminim kızar olmazzz :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:

Ben zaten karışmıyorum sorunumu dile getiyorum sonuçta bunun için bi forum oluşturuldu saten demi :!:
Her neyse siz devam edin arkadaşla konu uzamasın açısından burdan cvp verdim

Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
valla sıla sen soruma soruyla karşılık verdin herzamanki gibi benimde cevap veremeyeceğimimi sandın nedir ama dedim benim cevabım hazır
herneyse bende şuanlık susuyorum adminimiz gereken yazıyı yazmış uzatmaya gerek yok sana hayırlı geceler sıla
sıla ejderha hafızasının nasıl 1 olduğunu anlayamadığını söylüyosun hadi geçen ay anlamadın bu ay da da aynı skor tüm zamanlar ve ay birinciliği farklı tarihlerde bende bundan hileden başka bişey anlamam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol2: Adminde buna hile derse Kapıyı çarpar giderimmmmmm :lol2:
çünkü bu ufak kalıyo :bidibidi_msn11:

ah keşkeeeeeeee nerde o günler
_____________________________- :lol: :lol: :lol:
:cry: :cry: :cry: Ayıp valla bunu içten mi yazdın :cry: :cry: :cry:

nasıl anlamak istersen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nerden bileyim ben içten mi yazdın şaka mı yaptın müneccim olamadım daha :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

selam arkadaslar ıı aksamlar bu konuyu uzatmayın yaaaa valla hıc oyun oynamadıgım halde skıldım bu konudan gulelım eglenelım arkadaslar :D :D :D
DUNYA BIR GUNDUR O DA BUGUNDUR
yok selvihancım konu adminimiz tarafından kapatılmıştır sorun yok yanii :bidibidi_msn5:

ee nasılsın cnm nasıl gecti günün :wink:
ıyım canım yaa sen nasılsın gorusemez olduk :kiss2: :kiss2: :kiss2:

cr@zy şimdi çıktı selvihan, nasılsın :?:
ııym cok sukur denızındıbı sen nasılsın hayat nasıl gıdıyoo :D :D :D

valla bende iim , bugün buralarda yağmur vardı

hüzünlüydü biraz hava, bende tabii, ama genel anlamda

daha iyi olacak gibi :roll:

sen napıyosun çalışıyomusun, okuyomusun :?:
bugun burdada hava bozuktu yagmur yoktu ama puyslu bı hava hakımdı yagmurdan daha sıkıcı oluyo bole havalar :) ben calısmıyorumda okumuyorumda garıpın bırıyım ıste bole :D :D :D
sen neler yapıyorsun okuyormusun calısıyormusun

ben hem okuyup hem çalışan bi tipim :lol2: :lol2: :lol2:

okuyamayan denebilir aslında :lol2: :lol2: :lol2:

amaannn , fifi' nin yanında profesör olsan nafile :lol2: :lol2: :lol2:
denizindibi wrote: fifi' nin yanında profesör olsan nafile
:komik: :komik: :komik:
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
Soruma cvp verebilecek ONLINE forum yetkilileri aranıyor :roll:

This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.