LIVE
🏛️ LEGEND Avatar number record held by onnumara for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Crazy war record held by efemir for 17 years — unbeaten!
user bidibidim New Record! Jewel Visitor
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
user arinberk commented: Gems “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
user arinberk commented: Christmas Mahjong “Çok eğlenceli! 🔥”
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Böyle Buyrun Arkadaşlar Burda Muhabbet Edelim

started by tatlı cadı 05 August 2008 18-year-old topic 1.300 Replies 458.686
ben severimm sıla konuşş burdayım ama senin canın yanlış anlamadan dolayı sıkkın kanımcaa :roll: :roll: :roll:
KONUŞMA O ZAMAN :bidibidi_msn31: HEM BEN CR@ZY YAZAR DIYE DÜŞÜNMÜŞTÜM

ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
HAYIR YANLIŞ ANLAMA YOK YAZILAN ORTADA ÇOK KIRILDIM INANILMAZ BI ŞEKILDE

Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
-hem sınırlı hem moralı bozuk hemde kırılmış...valla dehset bısey olmusundur sen hıc cekılmezsın..BBY.. :arrow:
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
OFFFFFFFFFFFFF ÇATTIK YAAAAAAAAAAAAAAA

straliss sussanaa aaa sende cekilmiyon hee :twisted:

sılacım oraya yazdığımı okudunmu acıklamasını yaptım sana valla öyle demek istemiştir üzülme sen üzülünce olmazz hepimiz üzülürüzz biz bir aileyiz dimi amaa :D

:banana: bıdıbıdı ailesiii :banana:
YA SENIN YAZDI?IN BURASI BIDIBIDI.COM ORASI BIDIBIDI TV
TAMAM BEN FARKLI BIŞEY DEMIYOM KI ADMINDE ÖYLE YAZMIŞ ONA KIRILDIM SATEN.SANKI BEN FARKLI BI AMAÇLA YOLLAMIŞIM GIBI BIŞEY ÇIKTI ORTAYA IŞGAL ETME ORAYI DER GIBI

kızz ne alakaaa işgal etme orayı dediğinide nerden cıkardınn

oraya eklediğin için güzel paylaşım demiş zatenn o ayrıı ama burayada ekle demiş hani o güzel sesten forum mahrum kalmasınn

hoşuna gideceği yerde üzülüyon sılaa aaa yapma böle ama kızarımm :bidibidi_msn14:
GÜZEL PAYLAŞIM AMA BURADA EKLESEYDIN O SITE AYRI BI SITE DIYO
ÜSTÜ KAPALI IŞGAL ETME IŞTE
VIDEOLARIM SILINSEYDI DE GÖRMESEYDIM O YAZIYI GERÇEKTEN BAK HIÇ BU KADAR CIDDI OLMAMIŞTIM ÇOK ÇOK KIRILDIM :cry:

orda da güsel paylaşım demiş dediğin gibi ama...

arkadaşlar hayırdır ya.konuyu pek anlamadım.kavga etmeyin ya.üzülüyorum bak.neyse ben aranıza girmeyim. :? :? :?
No Mercyyyyyyyyyyy
Ama isterseniz bunu bidibidi forumunda SIZDEN GELENLER kısmında da paylaşın , çünkü o site ayrı bir site
demesinden sen anlaya anlaya bıdıbıdı tv yi işgal etme ddiğinimi cıkardınn sıla valla pess gercekten ben bile üzüldümm kii adminimizinde üzüleceğine eminimm :( :(
neyse ya olmazsa silerim saten başka bi amacım olsa burda paylaşmazdım sorumada cvp versin o yeter :!: başka sitelerde paylaşılmasın demiştim ama paylaşım açık sanırım ikisinde de!

sen bilirsin sılacım ama gercekten bende cok üzüldüm yanlış anlamana :(
üzülcek bişey yok ya boşver alınganlığım tuttu işte GEÇER BI SÜRE SONRA HERALDE :roll:

Ortada bi yanlış anlaşılma var adminimiz orda paylatıgın videonun aynısını bidibidi.com da sizden gelenler bölümündede paylaşmanı tavsiye etti ama sen sanırım yanlış anladın.burdaki amaç video her iki sitede olmasıydı.Senin için söylenmiş güzel bir tavsiye ama yanlış anlamışsın
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
cr@zy ordamısın kız :roll:

&SILA wrote:cr@zy ordamısın kız :roll:
evet :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
ya ben mi yanlış okuyorum yoksa birileri çıkıp bana "ADI"mi yazmış :?:
hayır ben okudumda yanlış mı gördüm die bide senden onay alim dedim hani yanlış anlıyorum ben bu ara o bakımdan yani :evil:
sinirlerim zıplamış vaziyette sonra bana oyun bölümünde yorum yazma diyolar hey ALLAHIM SABIR YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :thug:

nerdee ne yazılmışkii söyle bi bakıyım ona göre yorumumu yapıyımm ok
OYUN YORUMLARINDA :evil:

This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.