Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
Böyle Buyrun Arkadaşlar Burda Muhabbet Edelim
started by tatlı cadı
05 August 2008
18-year-old topic
1.300 Replies
458.689
herkese ıı geceler arkadaslar nasılsınız bakem ıyımısınız ;?
DUNYA BIR GUNDUR O DA BUGUNDUR
saol selvihan sen nasılsın nerelerdesin gözükmüyosun bu aralar
bende ııym cok sukur yaa nete fazla takılmıyom bu aralar yaaa ondan fazla gozukemıyorum
aman aman iyi olda aradada gelsen olur
bu aralar zaten heryerde hayalet gıbıyım bı gorunup bı kayboluyommmmmm

selvihan hayaletlerden bahsediceksen sakın haa sakın
nıee yaaa cok ıı canlılardır sevımlıdırler severım keretaları ıı arkadasızdırda hem onlarla

bana şu konuşman güsselim ve oyun delisini hatırlattı onlarda sitemizin hayalet sever üyelerindendirr sende onlardan cıktın yaa helal olsunn
ee seversin o zaman korku odasına buyurr arkadaşlarınla ilgili anın yada hikayen varsa yaz beklerizz
( ben giremiyorum yaa hani cesaretlileri gönderiyorum
)
ee seversin o zaman korku odasına buyurr arkadaşlarınla ilgili anın yada hikayen varsa yaz beklerizz
( ben giremiyorum yaa hani cesaretlileri gönderiyorum
)koku odası favorım zatenn yaa sıkı sık gırıyorum oraya ole atıp tutuyorum ama bakma sen bana yaa oyle bı hıkaye duyunca bıle tıtremeye baslıyorum haaa korkudan odum patlıyo

yapma yaa bende sevindim ne güzel selvihann bize bir kaç anısını anlatıcak diye benim bi anım var hayaletlerle ilgili kendi yaşamışlığım ama yazmaya cekiniyom millet korkmazz gülmekten kopar diye
yaaa yazsana merak ettım dorusu benım ole yasanmıs hıkayelerım yok yaa ben hayaletlerı sevıyom ama onlar benı sevmıyo heralde gelmıyolar hıcc

yazcam yazcamdaa önce bu konuyu sayın ve saygıdeğer adminimizle görüşmem lazım hangi kategoriye uygun olurr
okunası hikayeler , komedi mizah yada korku odası
okunası hikayeler , komedi mizah yada korku odası
amann kafana gore takıl beee anladım ben onu

This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.