Hakan Uralın iki yıldır kanser tedavisi gören 65 yaşındaki annesi Ceyhan Cem vefat etti.
Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
2016 Yılı Magazin Olayları
started by MagazinEL
02 January 2016
10-year-old topic
2.107 Replies
237.889
Beyazıt Öztürk, Ayla Çelikin Bağdat şarkısının klibinde oynamayı kabul etti. Ünlü şovmen en son 2000 yılında bir klipte rol almıştı.
Sosyal medya hesabından terör olaylarına tepki gösteren Uğur Işılak, Toprak mı istiyorsun? Peki kabul, paylaşalım o halde. Altı senin olur, üstü benim ifadesine yer verdi.
Ölümünün 43. yıldönümünde anılan Aşık Veyselin aşığına kaçan ilk eşine yaptıkları, kuşaktan kuşağa aktalarılarak onun ne kadar erdemli bir insan olduğu gösteriyor.
Güzel manken Çağla Şikel, nefes darlığı rahatsızlığından dolayı, katıldığı davette fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.
Reza Zarrabın tutuklandığı son gezisinde yanında eşi Ebru Gündeş de bulunuyordu. Zarrabın avukatı da yaptığı açıklamayla bu iddiayı doğruladı.
Gençlik aşkı, Tom Cruiseun şöhrete kavuşmadan önceki yaşantısını gözler önüne serdi.
Ebru Gündeş ile evli olan iş adamı Reza Zarrab, ABDyi dolandırmaktan tutuklandı. Zarrabın tutuklanmasının ardından konuyla ilgili sosyal medyadan birçok isim paylaşımda bulundu.
Ispanyada Aslıhan Doğan ile bir araya gelen Arda Turanın annesi Yüksel Turan ilk kez müstakbel gelini ile birlikte aynı karede yer aldı.
Canlı yayına bağlanan konuğuna hala diye hitap eden Zuhal Topal, durumu kurtarmak için büyük çaba harcadı.
Twitter, Türkiyede en çok takipçisi olan ünlüleri listeledi. Cem Yılmaz, 10.926.212 takipçi sayısıyla listenin başında yer alıyor.
Ünlü sanatçı Lerzan Mutlu, sunuculuğunu yaptığı programda eline temizleme mendilini alarak canlı yayında makyajını sildi.
Instagram hesabında Afgan tazısı bir köpeğin fotoğrafını paylaşan Deniz Akkaya, eğer insan değil başka bir canlı olsam işte ruh ikizimi buldum derdim yorumunda bulundu.
Yaklaşık 2 buçuk ay önce ilişkilerini noktalayan Okan Bayülgen ile Sevil Atasoy, ayrılığa fazla dayanamadı. Ünlü çiftin geçtiğimiz günlerde barıştığı ortaya çıktı.
Dünyaca ünlü Türk fotoğrafçı Mert Alaşa poz vermek için sarışın olan Irina Shayk, Benim için çok değerli bir insan. Bir tek o Türk için bunu yaparım dedi.
Başrollerinde Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçayın rol alacağı Ikinci Şans filminin çekimleri başladı.
Oyuncu ve manken Hande Subaşı ile 4 yıl önce evlendiği iş adamı Can Tursan, anlaşmalı olarak boşandı.
Ünlü sunucu Ikbal Gürpınar Ermiş, çocukları için eski eşi Burhan Karagözlü?ya açtığı nafaka arttırılması davasını kazandı.
Olaylı ayrılık süreçleriyle gündemden düşmeyen Bade Işçil ile Malkoç Süalp, boşanmaktan vazgeçti. Ancak Malkoç Süalpın ikizi Tarkan Süalp, yengesini affetmedi.
Kiralık Aşkın yıldızı Elçin Sangu, iki ay içinde iki ayrı markayla imzaladığı reklam anlaşmasıyla 3 milyon TL kazanacak.
This topic was opened 10 years ago. Replying will be possible soon.