LIVE
🏛️ LEGEND Formula 1 record held by burakcan76000 for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Luck on 7 Cards record held by bidık for 16 years — unbeaten!
user bidibidi New Record! Tek Tek Balona
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
user arinberk New Record! Burgerman
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

2016 Yılı Magazin Olayları

started by MagazinEL 02 January 2016 10-year-old topic 2.107 Replies 237.852
Arda Turanın sevgilisi Aslıhan Doğanın kız kardeşi Dilahan Doğan, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafın altına Benim canıma bu güzel yolunda başarılar notunu düştü.
Güzel oyuncu Şükran Ovalı, süper mini eteğiyle birlikte alışverişe çıktığı Sinem Kobalı gölgede bıraktı.
Hakan Akkaya yarışmacıların hepsinin güzel fiziklere sahip olduklarını dekolte giyinince hepsinin güzel göründüğünü bu yüzden en az 1-2 hafta dekolte giymemelerini istedi.
Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, Alyans rahatsız edici bir aksesuar, takmak istemiyorum. dedi. Eşi Merve Boluğur küplere bindi.
Mega starın evleneceği kız, ünlü sanatçının fanı çıktı. Tarkan ile Pınar Dilek yaklaşık beş yıl önce kuliste tanışmış. Bunu kanıtlayan da eski bir fotoğraf oldu.
Öpüşme krizi sonrası Paramparça dizisinden ayrılan Nurgül Yeşilçayın yerine gelecek isim Şükran Ovalı oldu. Ovalının diziye dahil olmasını Erkan Petekkaya istemiş.
Kozmetik ürünlerine düşkünlüğüyle bilinen Ebru Gündeş, önceki gün çıktığı alışveriş turunda dünyaca ünlü yıldızların kullandığı markadan şişelerce parfüm aldı.
TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi ?Aşkın Yolculuğu Yunus Emre?nin ikinci sezon yayın tarihi belli oldu.
Ünlü komedyen, Hakkı Akil için hazırlanan sürpriz doğum günü partisine yeni sevgilisi Dilara Gönderle katıldı. Muhabirleri görünce panikleyen çift, otomobile binip ayrıldı.
Ünlü sunucu, küçük oğlu Ömerin yüzünü gösterdi. Baba Ali Özbire benzerliğiyle dikkat çeken küçük Ömerin fotoğrafı büyük ilgi gördü.
Söylemezsem Olmaz programına konuk olan Hamarat, eşinin ölmediğini, bunların bir kurmaca olduğunu düşündüğünü söyledi.
Bir stil yarışmasıyla adını Türkiyeye duyuran Nur Bozar, doğum sonrası ilk kez bebeğinin yüzünü gösterdi. Bozar, formda ve fit görüntüsüyle dikkat çekti.
RTÜK çağrı hattına 2 günde toplam 622 bildirim geldi. Bildirimlere göre, en beğenilen program Adnan Oktarın ünlü Kedicikleri oldu!
Beyaz TVde ekrana gelen programa telefonla bağlanan genç kız, annesinin menopoza girdiğini internetten gençlerle konuştuğunu söyledi.
Geçtiğimiz günlerde Karaköyde bir mekanda genç bir adamla el ele görüntülenen Hadise, Şu an hayatımda kimse yok. diyerek aşk iddialarını yalanladı.
Adelein Million Years Ago adlı şarkısının ezgilerini Ahmet Kayanın Acılara Tutunmak şarkısından aldığına yönelik iddialar, MSGnin teknik incelemesiyle kesinleşti.
Annesiyle Taksimde görüntülenen Çağla Şikel evlilik sorularına Evlilik düşünmüyorum ama bir çocuğum daha olsun istiyorum...Emzirmek istiyorum. yanıtını verdi.
Moda sektöründe kendi işini kuran Asena Erkin, fiyatları düşürdü. Erkin, yüksek fiyatlarıyla konuşulan ürünlerini %50ye kadar indirime soktu.
Aslıhan Doğan elinde bir buket gülle Arda Turana sarıldığı fotoğrafı Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı. Fotoğraf kısa sürede onlarca beğeni aldı.
Renk uzmanı ve estetik renklendirme danışmanı Gürkan Güney, yeni yılda saçlarda soğuk renklerin ön planda olacağını söyledi.
This topic was opened 10 years ago. Replying will be possible soon.