LIVE
Loading stream......
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

2016 Yılı Magazin Olayları

started by MagazinEL 02 January 2016 10-year-old topic 2.107 Replies 237.854
Yapılan ankette Bir günlüğüne bir dizi karakterinin yerine geçmek istesen bu kim olurdu sorusuna yüzde 51 Elçin Sangu derken, ünlü oyuncuyu Serenay Sarıkaya takip etti.
Ingiliz şarkıcı Adele, şarkılarının ABD Başkanlık seçiminde Cumhuriyetçi Partinin en güçlü aday adaylarından olan Donald Trump tarafından kullanılmasına izin vermedi.
Ünlü moda tasarımcısı Deniz Berdan, ailesiyle birlikte gittiği Isviçre tatilinde beli kırıldı. Beline çivi takılan Berdan , sosyal medyada tavsiyede bulundu.
Rihannayı bir süredir adım adım izleyerek ölümle tehdit eden sapık, polisler tarafından yakalanarak tedavi görmesi için kliniğe gönderildi.
Kim Milyoner Olmak Isterde Çok üzülen birinin halk arasında burnunun nesinin sızladığı söylenir? şeklindeki soruya kemik cevabını veren yarışmacı, ilk soruda elendi.
Cizrede bodrum katta mahsur kaldığı iddia edilen yaralılar için, aralarında Kadir Inanırın da yer aldığı 132 aydın bildiri yayımladı.
Miş Miş şarkısıyla listeleri alt üst eden Simge Sağın, merakla beklenen Yankı isimli bir Maxi Single çıkarttı.
Geride bıraktığımız yıl baba olan Şahan Gökbakar, basın mensuplarına, eşiyle ilgili haberler üzerine sosyal medyadan soyadı ayarı verdi.
Önceki akşam gittiği bir alışveriş merkezinde görüntülenen Burcu Esmersoy: Sizi burada göreceğimi ummazdım. Çok pasaklı bir haldeyim ve sizi karşımda görünce şok oldum.
Sevgilisi Ozan Çolakoğlu ile birlikte örnek bir ilişki sürdüren başarılı şarkıcı Gülşen kıyafet tercihiyle şaşırttı.
Haberci kimliğinin yanı sıra caz tutkusunu da sahneye taşıyan Banu Güven, Banu Güven Quartet ile Nilüfer Caz Tatili Festivalinde sahneye çıkmaya hazırlanıyor.
Geçtiğimiz günlerde yeni filminin çekimleri için Paris sokaklarında görüntülenen Brad Pitt, kırlaşmış saçları ve kısacık şortuyla onu gören herkesi şaşırttı.
Sinem Kobal-Kenan Imirzalıoğlu çifti, önceki gün Nişantaşındaki bir mücevher mağazasına girdi, kapılar bir saat kapalı tutuldu.
Ünlü şarkıcı Irem Derici 12 Şubat?ta çıkarmaya hazırlandığı yeni albümü ?Dantel? ile sosyal medyada yeni bir akım başlattı.
Rafet El Roman kendisinden gizli burunlarına estetik ameliyatı yaptıran 18 yaşındaki kızı Su Elnur ile 16 yaşındaki Şevvale küstü.
Burada Laf Çok programına katılan Cem Yılmaz, Hokkabaz filminin çekimleri sırasında nasıl ölümden döndüğünü izleyicilerle paylaştı.
Ünlü model Kate Upton, beliyle kaldırdığı 80 kiloluk halter videosu sosyal medyada büyük ilgi gördü.
O Ses Türkiyede birinci olarak gündeme oturan Emre Sertkaya, sahnede başını öne eğmesiyle ilgili Mevlanadan örnek vererek Başımı öne eğişimin sebebi bir kapanıştı. dedi.
Candan Erçetin, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmazda oynayan sevgilisi Hakan Karahan ile yıllar sonra ilk kez Etilerde görüntülendi. Ünlü Ikili, görüntülenince rahatsız oldu.
Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkinle 6 yıllık evliliğini geçen hafta bitiren Asena Atalay, Kanal Dde hafta sonları canlı yayınlanacak D Magazini sunacak.
This topic was opened 10 years ago. Replying will be possible soon.