Eşi Burak Sağyaşar ve dostlarıyla Nişantaşında akşam yemeği yiyen Hatice Şendilin gecede giydiği sırtı transparan gömlek dikkat çekti.
Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
2016 Yılı Magazin Olayları
started by MagazinEL
02 January 2016
10-year-old topic
2.107 Replies
237.859
Ünlü sanatçı Rafet El Roman, hayranlarına yeni albüm hazırlığında olduğunun müjdesini verdi.
Kanal Dde yayınlanan Güneşin Kızları dizisinin yeni bölümünde Hande Erçelin canlandırdığı Selin ile Tolga Sarıtaşın hayat verdiği Ali karakteri evleniyor.
Ekranda rol aldığı yarışma ve şovlarla tanınan TV ünlüsü Charlotte Crosby, yeni burnunu Instagram sayfasında takipçilerine gösterdi.
Imam nikahlı eşinden ayrıldıktan sonra sosyal medyaya geri dönüş yapan Ceren Hindistanın Instagram macerası kısa sürdü.
Bu yıl 66ncısı düzenlenen Berlin Film Festivalinin açılış gecesine katılan Sibel Kekilli, ilk olarak adını 12 yıl önce yine burada duyurmuştu.
Doktorunun tavsiyesiyle yürüyüş ve egzersiz yapan Serdar Ortaç, önceki gün Rumelihisarında bisikletle ufak bir kaza atlattı.
Caner Erkinden boşanan Asena Atalayın, ünlü işadamı Ahmet Çalıkın oğlu Mahmut Can Çalıkla görüşmeye başladığı öne sürüldü.
Evlilik Yolunda programıyla ekrana dönen Songül Karlı, programının farklı olduğunu vurgulayarak, Ağzı bozuk insanlar alınmıyor, olay çıkması engelleniyor. dedi.
Birkaç gün önce balayında kocasıyla objektiflere yakalanan ünlü yıldız Kimberley Walshun bikinisindeki ayrıntı gözlerden kaçmadı.
Ömür Gedike verdiği röportajında bilinmeyenlerini anlatan Izzet Yıldızhan, gündeme bomba gibi düşecek açıklamaları ve 8 çocuğuyla verdiği pozları ile çok konuşulacak.
Güneşin Kızları dizisinin aşıkları Hande Erçel ve Tolga Sarıtaş, Sevgililer Günü röportajında buluştu.
Batman ve Süpermanin karşı karşıya geldiği ?Batman v Süperman: Adaletin Şafağı? filminin yeni fragmanı yayınlandı25 Martta vizyona girmesi beklenen filmde Oscar ödüllü Ben Affleck, Batman/Bruce Wayne rolünde, Henry Cavill ise Superman/Clark Kent rolünde sinemaseverlerin karşısına çıkacaklar .
Geride bıraktığımız günlerde eşi Caner Erkinden tek celsede boşanan Asena Atalay bekar hayatına çok hızlı döndü.
Ünlü isimler 14 Şubat Sevgililer Gününü sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımla kutladı.
Elçin Sangu, 1 milyon liraya bir şampuan firmasıyla anlaştı. Onu ben şöhret yaptım diyerek komisyon isteyen Sangunun eski menajeri ile yeni menajeri, mahkemeye gidiyor.
14 Şubat Sevgililer Gününü Mevlananın Bir mum diğerini tutuşturmakla ışığından birşey kaybetmez sözünü paylaşarak kutlayan Adriana Lima, Türk takipçilerini mest etti.
Ersoy, sevgilisiyle evleneceği iddiasına Evet evleniyorum ve de hamileyim. Bu ne kadar doğruysa o haberlerde o kadar doğru. Artık evlenmem, o defter benim için kapandı dedi.
Şehit evinde Kuran okumasıyla gündeme gelen Murat Kekilli, Eğer bu yandaşlıksa evet ben yandaş müzisyenim dedi.
Edirne?de 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle konser veren şarkıcı Simge Sağın, konserde bir gencin ?Benimle Evlenir misin?
This topic was opened 10 years ago. Replying will be possible soon.