LIVE
Loading stream......
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

2016 Yılı Magazin Olayları

started by MagazinEL 02 January 2016 10-year-old topic 2.107 Replies 237.881
Geçtiğimiz günlerde annesini toprağa veren Sezen Aksuya cenazeye gelenlerden bazılarının şarkılarını dinletmek istediği ortaya çıktı.
Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Zerrin Tekindor ve Kaan Urgancıoğlunun rol aldığı Kara Sevdanın iki yakışıklısı Kemal ve Emir hakkında paylaşılan capsler dizinin hayranları tarafından büyük ilgi görüyor.
Nihat Hatipoğlu ATVde yayınlanan Cuma programında ilahi eşliğinde zikir çeken kuşun videosunu gerçek zannederek Bunu hangi yapabilir diyerek övgüler dizdi.
2012 Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasında birinci olan ünlü oyuncu Nihat Altınkaya, kızlarıyla Alışveriş Merkezinde görüntülendi
TRT ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul ekibinin Erzurumda katıldığı Kar Film Festivalinde binlerce kişinin salona akın etmesi üzerine izdiham çıktı.
Lohan, bir süredir Londrada yaşayan Rus asıllı emlakçı Igor Tarabasovla flört ediyor.
26 yaşındaki Amerikalı model, dört aylık evliliğin ardından boşandığı 72 yaşındaki kocasını dergi kapağına taşıyarak alaya aldı.
Oğlu Rüzgar Çetinin yaşadıklarıyla sıkıntılı günler geçiren Yönetmen Sinan Çetin, eşi Rebekka Haas ile birlikte Marmaristen Yunanistanın Rodos Adasına gitti.
Güzel sunucu şöhret hikayesini anlattı: Trafikte tesadüfen Acun Ilıcalıyla karşılaştık. Camı açıp, Ben yarışmanıza başvurdum. Geri dönmediniz dedim. Her şey böyle başladı.
Yaklaşık 8 aydır görüntü yönetmeni Bekir Toplar ile aşk yaşayan Sinem Öztürk, ilişkisini noktaladı. Ikili, beraber oldukları fotoğrafları hesaplarından sildi.
Ünlü oyuncu Selçuk Yöntem, fotoğrafını ilanda kullandıkları için Bambi Cafeden 350 bin TL kazandı. Yöntem tüm parayı eğitim kurumlarına bağışlayacak.
Engelli mankenlerin de yer aldığı defile, izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.
Tarkanın Türk sanat müziği albümü Ahde Vefa, 11 Martta ilk olarak iTunesta satışa çıktı. Albüm, birkaç saat içerisinde tüm dünyada yoğun bir ilgiyle karşılandı.
Çocuklarıyla yaşamını sosyal medyaya taşıyan Şermin Çarkacının takipçi sayısı her geçen artıyor. Oyuncu anne olarak tanınan Çarkacının paylaşımlarına beğeni yağıyor.
Alışverişe çıktıklarını söyleyen yakışıklı oyuncu Kadir Doğulu, evlilikle ilgili soruları, Öyle bir şey olursa haberiniz olur diyerek geçiştirdi.
Kazandığı gelirlinin çoğunu gayrimenkule yatıran ünlü sanatçı Emrahın Bebekte bulunan mekanında yangın çıktı.
Hamilelik döneminde 35 kilo aldığını aldığını belirten Ece Erken, bitkisel gıda sektörüne atıldı.
Star TV ekranlarında yayınlanan Kiralık Aşk dizisinin başrol oyuncusu Elçin Sangu 800 bin liraya ev aldı.
Ünlü oyuncu Füsun Demirel, Dağa çıkmak istiyordum babam yurt dışına yolladı. Belki bir gerilla annesini oynarım artık ya da anneannesini dedi.
Modacı Barbaros Şansal, Nur Yerlitaşın fotoğraflarını Türkiyenin gerçek ve diğer yüzü notuyla paylaştı.
This topic was opened 10 years ago. Replying will be possible soon.