Sunay Akın, Edirne?deki oyununda FETÖ darbe girişimini yüz yıl önce Hüseyin Rahmi Gürpınar?ın ?Gulyabani? romanında ele aldığını söyledi.
Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
2016 Yılı Magazin Olayları
started by MagazinEL
02 January 2016
10-year-old topic
2.107 Replies
237.856
Şahan Gökbahar, Kayseride yaşanan hain terör saldırısına yönelik yaptığı paylaşımda her gün lanet okumaktan bıktım açıklamasında bulundu.
Tuvana Türkay, Seçkin Özdemir ile başrolünü paylaştığı Bir Nefes Yeter filminin setinden ilk görüntüyü paylaştı. Fotoğrafın altına yeni sevgili notu düşmesi kafaları karıştırdı.
Rüzgar Erkoçlar, fitness salonunda beraber vakit geçirdiği yakın arkadaşı Tugay Rubionun düğününe katıldı. Damat ile smokinli fotoğrafını paylaşarak, Kardeşi de evlendirdik sonunda dedi.
Bir zamanlar Anadolunun Prensesi diye anılan ünlü şarkıcı Sevim Egesoy, hastaneye kaldırıldı.
Popçu Fulinin Emrah beni 2 yıl önce o zaman 14 yaşında olan Aleyna Tilki ile aldattı sözleri üzerine harekete geçen avukat Osman Taşdemir, olayı yargıya taşıdı.
Victorias Secret mankeni Bella Hadid, havanın soğuk olmasına aldırmadan karın bölgesini açıkta bırakan kıyafetiyle dışarı çıktı. Ünlü modelin sütyen takmadığı gözlendi.
Bir dönem televizyon programlarına damga vuran Meriç Erkan, Esra Erolun sunduğu izdivaç programında gelin adaylarından birine talip oldu.
Bir internet sitesinin Ece Erkenin geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybettiğini iddiasına ünlü sunucunun annesi çok sert tepki gösterdi.
Hadisenin yeni imajıyla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulunan Seren Serengil, Kulak memeleri bile kilo almış şeklinde bir ifade kuulandı.
Ünlü Manken Özge Ulusoy ve Moda Blogger?ı Ümit Temurçin, MaviBahçe?de gerçekleştirdikleri söyleşide yılbaşında güzel ve şık görünmeyi sağlayacak önerilerde bulundu.
Atvnin iki dizisinin bileti kesildi! Reytinglerde istenilen sonuçları elde edemeyen Yeter ve Kertenkele: Yeniden Doğuş dizileri gelecek hafta final yapacak.
Van ilinde bir alışveriş merkezinde sevenleri ile buluşan Ebru Şallı, şehirde büyük heyecan yarattı. Dört dörtlük bir kahvaltı sofrası ile karşılaşan Şallı, Sağlıklı değil ama, geleneksel kahvaltı; yenir dedi.
Zuhal Topal, Pascal Noumanın programına katılacağını duyurmuştu, Pascal Nouma attığı tweetle her şeyin bir oyundan ibaret olduğunu söyledi.
40 beden fiziği ile modellik kariyerine başlayarak sosyal medya fenomeni haline gelen Iskra Lawrence, paylaştığı videoda iç çamaşırları ile son formunu sergiledi.
ABDli şarkıcı Kanye Westin cinsel içerikli kasetlerinin akrabaları tarafından ortaya çıkarıldığı ve ünlü şarkıcıya 250 bin dolar vermeye zorladıkları iddia edildi.
Kendisine benzetilen Ortadoks papazla ilgili değerlendirmelerde bulunan Nihat Doğan, Benzerliğe ben de çok şaşırdım. Bu kadar olay olacağını da tahmin etmiyordum dedi.
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi oyuncusu Ece Hakim, Harvard Üniversitesi Psikoloji Bölümünü %120 bursla kazandı. Bu haber dizi setinde büyük mutluluk yarattı.
Karaköyde gittiği mekan çıkışı Hakan Sabancının aracına binerken görüntülenen Hadise, yeni bir aşk mı doğuyor? dedikodularını alevlendirdi.
Bir döneme damga vuran dizilerden Üvey Babanın Lamiası değişimiyle görenleri şaşkına çevirdi.
This topic was opened 10 years ago. Replying will be possible soon.