3 Adamın yeni skeci Kayıp Eşya Bürosu tüm izleyenleri kahkahaya boğdu.
Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
2016 Yılı Magazin Olayları
started by MagazinEL
02 January 2016
10-year-old topic
2.107 Replies
237.872
Güzel manken Instagramdan paylaştığı fotoğraflarla, ışıltılı modellik endüstrisinin çirkin gerçekliğini ve perde arkasında yaşananları ifşa etti.
Son dönemlerde Gökhan Özenin Amerika seyahatlerini sıklaştırmasından rahatsız olan Selen Sevigen, kıskançlık krizine girdi. Bu da çiftin evliliğini bitiren faktör oldu.
Ünlü oyuncu Aslı Enver, Hadise ve Murat Boz arkadaşlığı konusunda sessizliğini bozdu. Bu konu hakkında son kez konuştuğunu belirten Enver, Hadiseyi ben de Murat da çok seviyoruz dedi.
Renkli Sayfalar programına konuk olan şarkıcı Alihan, Kış Masalından dolayı mahkemelik olduğu Sibal Cana 500 bin dolarlık tazminat davası açacağını belirtti.
Bebekteki villasını borçları nedeniyle satmak zorunda kalınca daha ucuz bir villa alan Türkan Şoray, yeni evi hazır olmadığı için Beykozdaki bir otelde kalmaya başladı.
30 yaşındaki model, geceliğe benzer ve göğüs dekolteli beyaz bir elbisesi ile alışverişe çıkınca tüm bakışları üzerinde topladı.
Star TV ekranlarında yayınlanan Cesur ve Güzelin dün akşam yayınlanan bölümünde Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstünün öpüştüğü sahne ekrana kilitledi.
Star TV ekranlarında Zuhal Topalın sunumuyla yayınlanan izdivaç programında taliplerini arayan Yağmur adlı gelin adayının, Atatürke hakaret ettiği videosu ortalığı karıştırdı.
Bana Sevmeyi Anlat 13. bölüm fragmanı yayınlandı. 13. bölüm fragmanında Alper kızının annesine geri dönüyor! Bana Sevmeyi Anlat 12. bölümde ne oldu ve yeni bölümde neler olacak. Işte tüm detaylar.
Kiralık Aşk 63. bölüm fragmanı yayınlandı. 63. bölüm fragmanında romantik dakikalar yaşanıyor, Elçinin fantezisi açığa çıkıyor! Kiralık Aşk 62. bölümde ne oldu ve yeni bölümde neler olacak? Işte detaylar.
ABDde bir ajansla anlaşıp Miamiye yerleşen eşini ikna edemeyen Serdar Ortaç, Türkiyeye tek başına döndü.
Dünyaca ünlü fotoğrafçı Mert Alaş, Fidel Castronun ölümünü Che Guevara fotoğrafıyla anınca sosyal medyada alay konusu oldu.
Serdar Ortaç, katıldığı bir açılışın ardından soluğu Izmir gecelerinde aldı.
Muhteşem Yüzyıl: Kösem 33. bölümüyle bu hafta iddialı geliyor. Reytinglerde istenileni veremeyen dizinin 33. bölümünde beklenen hareket başlıyor, ortalık karışıyor.
SAMSUNda her yaştan hayranlarıyla buluşan Türk Pop Müziğinin sevilen sesiı Nazan Öncel, Farkındalık bileklikleriyle de dikkatleri çekti.
Poyraz Karayel 70. bölüm fragmanı yayınlandı. 70. bölümde Poyraz, Ayşegülü kurtarabilecek mi? Poyraz Karayel 69. bölümde ne oldu ve yeni bölümde neler olacak. Işte tüm detaylar.
Murat Yıldırım, evlilik hazırlıkları yaptığı nişanlısı Imane Elbani ile önceki gün Nişantaşında görüntülendi.
Okan Kurt eşi Demet Akalına büyük bir jest yaptı. Demet Akalının, Istanbulda belirlediği yerlere billboard yaptırıp 500 bin TLlik faturayı üstlendi.
Ünlü şarkıcı Kibariye, verdiği röportajda yıllarca önce yaşadığı kötü günleri anlattı. Izmirde sahne alırken çok çirkin deyip beni istemediler dedi.
This topic was opened 10 years ago. Replying will be possible soon.