Bu arada efemir hoşgeldin her zaman seni oyunlarda görüyoduk forumda mesajını görünce şaşırdım.Arada bi forumada gelll bis çok güzel fakit geçiriyoruz burda...
crazy sende avatarı degişmişin ama bundan önceki avatarla yarışmaya katılmıştın yarışmaya mesaj atarken hangi avatarı kullanıyosan yarışma süresince aynı avatarı kullanmak gerek diye biliyorum
tatlı cadı uyarın için saol ama oylama süresi başlayana kadar avatarımı değiştirme hakkım var oylama süresi dahilinde değiştiremicem bende öyle biliyorum yanlışsa düzeltin lütfen
ne kusuru tatlı cadı yaa olurmu öyle şey gecen sene sizin yarışmada öyle bi kural vardır aklında öyle kalmıştır bi yandan uyarılmama sevindim diyebilirim dikkatli modlarımızdansın avatarımı hemen farketmşsin
crazyplayer wrote:ne kusuru tatlı cadı yaa olurmu öyle şey gecen sene sizin yarışmada öyle bi kural vardır aklında öyle kalmıştır bi yandan uyarılmama sevindim diyebilirim dikkatli modlarımızdansın avatarımı hemen farketmşsin
heç sorma yaa kimsecikler yok forumda ama du bi bayram gecsin herkezi sorguya cekecem kim nerde ne yaptı diye bana soran olursa forumdan cıkmadım dicem şahitlerim var
acaba adminimden mesai ücretimi istesek bayram demedik geldik çalıştık ama kıyamam adminimizde çalışmış bize çok güzel korku ve dehşet odası hazırlamışş saol adminim ellerine sağlık cok beyendim insanın içini ürpeten bi oda yapmışsınız
crazyplayer wrote: bayram gecsin herkezi sorguya cekecem kim nerde ne yaptı diye bana soran olursa forumdan cıkmadım dicem şahitlerim var
Aynen...Ben sahidim hep forumdaydın sen
crazyplayer wrote:acaba adminimden mesai ücretimi istesek bayram demedik geldik çalıştık
mesai ücreti degilde bayram çikolatası isteyelim
crazyplayer wrote:adminimizde çalışmış bize çok güzel korku ve dehşet odası hazırlamışş saol adminim ellerine sağlık cok beyendim insanın içini ürpeten bi oda yapmışsınız
Efet çok güzel bi tema gerçektende insanın içini ürpertiyor..Emegine saglık bIdIbIdı...
tamam anlaştık çikolata isteyelim ama ben isteyemem çünki adminimizden cok yardım istedim valla çikolata istemeye yüzüm yok
bu arada sen nasılsın tatlı cadı senin bayramın nasıl geciyoo