LIVE
🏛️ LEGEND Bloody Butcher record held by Prens for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Javelin throw record held by crazYTR for 18 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Atlantis Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Böyle Buyrun Arkadaşlar Burda Muhabbet Edelim

started by tatlı cadı 05 August 2008 18-year-old topic 1.300 Replies 458.646
ne demek sende gündüzleri renk katıyosun cnmcım aslında ben 24 saat takılıyo gibi bişeyim ama ne zaman 10 dk lığına cıksam o anda siz geliyosunuz buluşamıyoruz alıştım size yaww

aynen bende yaa, çok alıştım size, fatih.hat, oyun delisi, sen , tatlı cadı, angel girl ne biliim çok sevimlisiniz, iş arasında sıkıntılarımı gideriyorum işte , stresten uzaklaşıyorum sizinle
:roll:
evet bak stres konusunda haklısın denizindibi, sitemize moralim bozuk girsem bile anında keyfim yerine geliyo ayrı bi havası var buranın :bidibidi_msn5: :inlove:
çok geçmiş olsun crazy.player.Allah acil şifalar versin.inşaallah önemli bişey çıkmaz.pazartesinden sonra bizi haberdar et olurmu.merakta bırakma.

bu arada arkadaşlar pazar günü çok önemli bir sınavım var.dualarınızı eksik etmeyin.şimdiden Allah razı olsun.
No Mercyyyyyyyyyyy
sağolasın fatih.hat sende inş Allahın izniyle sınavında başarılı olursun tüm dualarım seninle Allah yardımcın olsun.
amin kardeşim.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
ne güzel bir site dimi.çok güzel muhabbetler, birbirimize dua etmeler, moral vermeler v.s hepsi çok güzel şeyler.iyi ki bulmuşum bu siteyi. :)
No Mercyyyyyyyyyyy
---Vayyy Kıskandım falla..Ne guzel Hareketlenmıs Sıte Ramazanın Bereketı Buralarada Gelmıs...Ben Iyıyım Ama Bıraz Yogunum Eskısı Kadar Onlıne Olamıyorum Soızler Nasılsınız...
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
heyyyyt ben geldüm.. duran sizlere mesaj yazcam.tek tek. gbi yoklama defterine bakiim

Oyunlarda rakip tanımam. 1. Belli, BENIMDE, ben 2. yi merak ediyorum :)
🖼️ image not archived
kendimi yoklattırdım geldim..

öncelikle crazy player geçmiş olsun ya valla bak. doktorlar canını sıkıyosa söle. ben onlara bi uçan kafa çakayımm.. :bidibidi_msn30:

cidden umarım bişi çıkmaz bakkk. çok çok geçmiş olsun.

fatih.hat kpss için başarılar, umarım biyerlere yerleşşirsin sonra saharla düğününe bizi davet edersin.

sizler için dua ediyorum :yahoo51:

denizindibi yav senle pek muhabbet edemedik kaç gündür.özlettirdin kendini.

sonracıma stralis di sende gel daaaa. özlettirme kendini.

başkacıma şey neyyy ee angel girl , selin , tatlı cadı bekliyoruzzzzzz.

nese çok konuştum :bonk:

🖼️ image not archived
oyun delisi cok sağol doktorlara seni dicem hem nerdesin sen bakıyım davula hazırlık yaptınmı bu gece sahura sen kaldırıyosun bıdıbıdıcıları unutmadın dimi :bidibidi_msn32:
oyun_delisi wrote:

fatih.hat kpss için başarılar, umarım biyerlere yerleşşirsin sonra saharla düğününe bizi davet edersin.

sizler için dua ediyorum :yahoo51:
amin.çok teşekkürler oyun delisi.dediğin gibi inşaallah bi yerlere yerleşiriz yüksek bir puan çekip.bu arada Allah nasip ederse hepinizi çağıracam düğünüme.ama gelmezseniz darılırım haa :) :)
No Mercyyyyyyyyyyy
yoqqq bugece bende toplanıyonus bak darılırım valla..bu yüzden davulcu olamam. sofrayı hazırlıcam. biraz erken toplanalım olar mı. herkes davetlidirr. kalkmayanlarıda kaldırın getirin maksat muhabbet.

2,5 iimi.. (yoksa gerçek hayatta aç kalırım size yetişiim derken yav)

🖼️ image not archived
ooo şimdiden merak ettim sofrayı ben 2 de gelirim sofrada yerimi alıyımda sonra fatih.hat tan bana bişey kalmaz neme lazım ee davulu kim calıyooo :bidibidi_msn5:
crazy player gecmiş olsun canım Allah sifa versin umarım hersey yolunda olur
fatihhat wrote:bu arada arkadaşlar pazar günü çok önemli bir sınavım var.dualarınızı eksik etmeyin.şimdiden Allah razı olsun
Beninde sınavım var hazırlanamdım ama benide duarlaınızda unutmayın

sTRaLiS wrote:---Vayyy Kıskandım falla..Ne guzel Hareketlenmıs Sıte Ramazanın Bereketı Buralarada Gelmıs...Ben Iyıyım Ama Bıraz Yogunum Eskısı Kadar Onlıne Olamıyorum Soızler Nasılsınız..

Hoşgeldin stralis nasılsın?
fatihhat wrote:Allah nasip ederse hepinizi çağıracam düğünüme.ama gelmezseniz darılırım haa
Unutma bu sözünü fatih.hat :lol:
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
Nerdesiniz arkadaşlar? muhabbet edecek kimse yok sitede :(
&
tatlı cadı modum işte geldim burdayım ben bu işte ustayımm :wink:
vayy avatarın ne güsel olmuş. hoş geldinis..

🖼️ image not archived
tşkler oyun delim h.b nasılsın bakem nasıl gidiyor hayat
gerçektende avatarın güzel olmuş crazy güle güle kullan :wink:
&
tşk ederiiimm :oops:

ya ben aşırı yoğunluktan siteye giremedim doğru düzgün bugün sizede aynı şey oluyomu :?:
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.