ne demek sende gündüzleri renk katıyosun cnmcım aslında ben 24 saat takılıyo gibi bişeyim ama ne zaman 10 dk lığına cıksam o anda siz geliyosunuz buluşamıyoruz alıştım size yaww
Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
Böyle Buyrun Arkadaşlar Burda Muhabbet Edelim
started by tatlı cadı
05 August 2008
18-year-old topic
1.300 Replies
458.646
evet bak stres konusunda haklısın denizindibi, sitemize moralim bozuk girsem bile anında keyfim yerine geliyo ayrı bi havası var buranın

sağolasın fatih.hat sende inş Allahın izniyle sınavında başarılı olursun tüm dualarım seninle Allah yardımcın olsun.
heyyyyt ben geldüm.. duran sizlere mesaj yazcam.tek tek. gbi yoklama defterine bakiim
kendimi yoklattırdım geldim..
öncelikle crazy player geçmiş olsun ya valla bak. doktorlar canını sıkıyosa söle. ben onlara bi uçan kafa çakayımm..
cidden umarım bişi çıkmaz bakkk. çok çok geçmiş olsun.
fatih.hat kpss için başarılar, umarım biyerlere yerleşşirsin sonra saharla düğününe bizi davet edersin.
sizler için dua ediyorum
denizindibi yav senle pek muhabbet edemedik kaç gündür.özlettirdin kendini.
sonracıma stralis di sende gel daaaa. özlettirme kendini.
başkacıma şey neyyy ee angel girl , selin , tatlı cadı bekliyoruzzzzzz.
nese çok konuştum
öncelikle crazy player geçmiş olsun ya valla bak. doktorlar canını sıkıyosa söle. ben onlara bi uçan kafa çakayımm..
cidden umarım bişi çıkmaz bakkk. çok çok geçmiş olsun.
fatih.hat kpss için başarılar, umarım biyerlere yerleşşirsin sonra saharla düğününe bizi davet edersin.
sizler için dua ediyorum
denizindibi yav senle pek muhabbet edemedik kaç gündür.özlettirdin kendini.
sonracıma stralis di sende gel daaaa. özlettirme kendini.
başkacıma şey neyyy ee angel girl , selin , tatlı cadı bekliyoruzzzzzz.
nese çok konuştum
oyun delisi cok sağol doktorlara seni dicem hem nerdesin sen bakıyım davula hazırlık yaptınmı bu gece sahura sen kaldırıyosun bıdıbıdıcıları unutmadın dimi 

oyun_delisi wrote:amin.çok teşekkürler oyun delisi.dediğin gibi inşaallah bi yerlere yerleşiriz yüksek bir puan çekip.bu arada Allah nasip ederse hepinizi çağıracam düğünüme.ama gelmezseniz darılırım haa
sizler için dua ediyorum![]()
yoqqq bugece bende toplanıyonus bak darılırım valla..bu yüzden davulcu olamam. sofrayı hazırlıcam. biraz erken toplanalım olar mı. herkes davetlidirr. kalkmayanlarıda kaldırın getirin maksat muhabbet.
2,5 iimi.. (yoksa gerçek hayatta aç kalırım size yetişiim derken yav)
2,5 iimi.. (yoksa gerçek hayatta aç kalırım size yetişiim derken yav)
ooo şimdiden merak ettim sofrayı ben 2 de gelirim sofrada yerimi alıyımda sonra fatih.hat tan bana bişey kalmaz neme lazım ee davulu kim calıyooo 

crazy player gecmiş olsun canım Allah sifa versin umarım hersey yolunda olur
Hoşgeldin stralis nasılsın?

fatihhat wrote:bu arada arkadaşlar pazar günü çok önemli bir sınavım var.dualarınızı eksik etmeyin.şimdiden Allah razı olsunBeninde sınavım var hazırlanamdım ama benide duarlaınızda unutmayın
sTRaLiS wrote:---Vayyy Kıskandım falla..Ne guzel Hareketlenmıs Sıte Ramazanın Bereketı Buralarada Gelmıs...Ben Iyıyım Ama Bıraz Yogunum Eskısı Kadar Onlıne Olamıyorum Soızler Nasılsınız..
Hoşgeldin stralis nasılsın?
fatihhat wrote:Allah nasip ederse hepinizi çağıracam düğünüme.ama gelmezseniz darılırım haaUnutma bu sözünü fatih.hat
tatlı cadı modum işte geldim burdayım ben bu işte ustayımm 
vayy avatarın ne güsel olmuş. hoş geldinis..
tşkler oyun delim h.b nasılsın bakem nasıl gidiyor hayat
tşk ederiiimm
ya ben aşırı yoğunluktan siteye giremedim doğru düzgün bugün sizede aynı şey oluyomu
ya ben aşırı yoğunluktan siteye giremedim doğru düzgün bugün sizede aynı şey oluyomu
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.