oyunlarda bu ayda kahramanla sıla iyi rekabet ediyo oyun delisi ne yapmayı düşünüyonn 

oyun_delisi wrote:sizi özel topicime (falhaneme) aliimYaf benim misafirlerimi neden kendi konuna cagırıyosun.Ne ayıp
crazyplayer wrote:bbi imza için zaten adminimin tatlı cadı modumun fatih.hatın kafasını şişirdimNe demek [email hidden]@yer elimizden geldigince yardımcı olmaya çalısyos sen nerde takılırsan foruma yaz biz sana yardımcı oluruz
crazyplayer wrote:3gen hayırdır heryere aynı şiiri yazmışsınArkadaşlar 3gen imzasına o şiiri yazdıgı için her mesajında cıkyor.
oyun_delisi wrote:hep beraber saatlerimizi ayarlayalım arkadaşlar..Bencede iyi olur.Aynı anda sitede oluruz.
oyun_delisi wrote:angel girlAma ben hep burdayım oyun delisi benide saymışsın
tatlı cadı
stralis
cicikız
bunların tam olarak muhabbetlerini göremedik ama onlarda iyidir
crazyplayer wrote:tatlı cadı modum nasılsınız bakıyorum yorum yapıyosunuz ama muhabbete uğramaz oldunuzz özletiyosunuz kendiniziIyiyim [email hidden]@yer sen nasılsın?Ya kusura bakmayın arkadaşlar bu aralar konulara pek cevap yazamıyom.Bende sizleri öslyom
fatih.hat wrote:.Allah tutulan oruçları kabul etsinAmin
oyun_delisi wrote:ee tatlı cadı bikere 3genin yazdıkları o imza değil,normal hepsine yazmış dikkat et.Efet sanırımsam imza degil
oyun_delisi wrote:ve evet sizinde muhabbetinizi göremedik. biz çok eğleniyos burda arkadaşlarla.