Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
Bayan Mısın Erkek Mi ?
started by BIDIBIDI
15 October 2007
18-year-old topic
78 Replies
28.420
noluyo burda bakem şiiittt sakin olun asabi üyelerr

evet bıdıbıdı forumda bayan üyeler çoğunlukta fakat oyunlarda erkek üyeler çoğunlukta istatistikler böle gösteriyo ( bıdıbıdıDestek ten aldığım bilgilere dayanarak söledim
)

evet bıdıbıdı forumda bayan üyeler çoğunlukta fakat oyunlarda erkek üyeler çoğunlukta istatistikler böle gösteriyo ( bıdıbıdıDestek ten aldığım bilgilere dayanarak söledim
)denizindibi wrote:tamam işte orda ne demek istemişim,tam bişey anlatacakkken hemen atlıyorsunuz siz konusuyorsunuz.bizi bir konusturmuyorsunuz demek istedim.ayrıca ben onu şaka olarak sölemiştim.hem sana bişey diyimmi,sen yazdığının sonuna gülücük koymusun ya yukardaki yazıda, ama gercekte güldüğünü hiç sanmıyom.sinir oldun dimi bana.tamam bende bi daha şaka yapmam.fatihhat wrote:
sorma dayı yaa.nedir bu bayanlardan cektiğimiz.şurda bi erkek erkeğe konusamıyoz.bişey yazıyom hemen atlıyorlar.![]()
![]()
![]()
![]()
bak fatih seni uyarıyorum polemiğe
girmeye gerek yok![]()
![]()
![]()
burda konuşan kim acaba![]()
şu alıntı benim mi bi bak bakalım![]()
konuşuyomuşuz, ay üstüme iyilik sağlık![]()
![]()
n
CATLAK_CEREN wrote:ee bayanım ayol ve bundanda çok mutlu ve gururluyum.eminim kii bütün bayanlarda benim gibi düşünüyorlardır.
ben erkek olmaktan memnunum
ama bayanların ayrıcalıklı olduğu yerlerde var denizindibi

Zorsam koLayı... Soquksam sıcAqı... HavaLıysam sönüqü... Ciddiysem cıvıqı... AsiLsem bAsiti... Var !!!
o cok doğru bak evde tüm ayrıcalıklar erkeklerde

Zorsam koLayı... Soquksam sıcAqı... HavaLıysam sönüqü... Ciddiysem cıvıqı... AsiLsem bAsiti... Var !!!
bayanlar çogunlukta sanırsam burda
tek kelimeyle STARMAN___
tek kelimeyle STARMAN___

kaybettim bügün kendimi HÜKÜMSÜZDÜR!!
evet erkekler oy kullanın
bayanim hemde cokkk guzelimmmmmm 
ahahah komik anketmiş. heralde bundan sonraki anketiniz de "güzel misin çirkin mi" veya "hadi bize resmini mail at" veya "en güzel msn adresi kiminki" gibi şeyler olacak.
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.