LIVE
Loading stream......
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Bayan Mısın Erkek Mi ?

started by BIDIBIDI 15 October 2007 18-year-old topic 78 Replies 28.419
dely wrote:erkek bayan kavgası yapmayalımdaaa hani erkek sayısı az geldi bana ondan yani
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee öyle amaaa :?
................................................................
ben 12 yaşındayım biraz küçügüm erkekler sitelerdne ne anlar tabiki bayanlar daha çok olcak!!!!!!!!!!!!! :lol:
hehe istatistiklere bak be bende bayanım :lol:
bayannn :arrow:
:flower: Bayanımmmm bunu söylemek içinde 44 karakteri doldurmak zorundamıyıııımmmm
fark artada bende bayanım e bayan olmanın üstünlüğü bu
bu arada erkek olarak bnm sewdiğim arda turan var oda sewilmicek gibi değil ceren-ata o resmi bana yollar mısın
ama arda nın kadın olması pek hoşuma gitmezdi gerçi kadınlar üstün ama onu çoooook seviyorum :)
iyi akşamlar bayanlar mı erkelermı daha cok sitede onumu bulmaya calıyorsunuz :lol2:
slm herkeze neyı anlamaya calışıyorsunuzkı bayanlar gordugum kadarıyla daha fazla :lol:
DE O AŞKI KALBINDEN TAMAMEN SILMEKTIR HERŞEY KALBINDE BAŞLAMIŞTIR VE YINE KALBINDE BITER :oops: AŞK HIÇ BITMESE DAHA IYI OLUR AMA BITERSER
bişi yazmam gerekiyo galiba işte yazdım :D :lol:
https://galeri.bidibidi.com/albumler/galerim/19635/2yum6gw.gif
sorma dayı yaa.nedir bu bayanlardan cektiğimiz.şurda bi erkek erkeğe konusamıyoz.bişey yazıyom hemen atlıyorlar. :D :D :D :D
No Mercyyyyyyyyyyy
matrax wrote:harbidende bayanların arasında kalmışız ya ilk defa bi forumda bayanların erkeklerden fazla olduğunu görüyorum bir yaşıma daha girdim :lol:

doğum günün kutlu olsun ozaman matrax :lol2: :lol2: :lol2:
ya zaten hava soğuk deniz, dışarda yağmur yağıyor bide senin şu esprin üstüme su serpti daha da bi üşüme gebldi.zuhahahahahahhaha :D :D :D :D :D :D :D
No Mercyyyyyyyyyyy

size böyle espriler yapmasam susacağınız yok napiim :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
pardon ama sen hatları karıştırdın galiba.konusan biz değiliz ki sensin. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
No Mercyyyyyyyyyyy
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.