En iyi ilişki biçimi; Arkadaşlığın bir üstü, sevgililiğin bir altı.
Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
Anlık bi ileti yazalım
started by GökkUşAgI
25 May 2007
19-year-old topic
387 Replies
210.848
" Istediğin kadar inançlıyım de namaz kıl , sadaka ver ..* Umut verip , güven aşılayıpta yarıyolda bıraktığın insanın gönül sadakasını her iki dünyadada veremezsin.- HZ MEVLANA
Ne guzel demis ustad.
'' Kalenin bedeneri , koyverin gidenleri , Sinanay yavrum hoppa sinanay ''
)
'' Kalenin bedeneri , koyverin gidenleri , Sinanay yavrum hoppa sinanay ''
Ne güzeL teseLLi...
"EL MER'A ME'A MEN EHABBE... ""
Herkes, ahirette, dünyada iken sevmiş olduğu kimseLere beraber olacaktır..
"EL MER'A ME'A MEN EHABBE... ""
Herkes, ahirette, dünyada iken sevmiş olduğu kimseLere beraber olacaktır..
deniz gözlü wrote:Herkes, ahirette, dünyada iken sevmiş olduğu kimseLere beraber olacaktırçok güzel bir teselli.. keşke dünyada sevenler birlikte olsa.
BIDIBIDI wrote:Keşke.. Inanın bende bunu isterdim ama nasip Rabbim nasıl uygun gördüyse öyle yaşıyoruz...deniz gözlü wrote:Herkes, ahirette, dünyada iken sevmiş olduğu kimseLere beraber olacaktırçok güzel bir teselli.. keşke dünyada sevenler birlikte olsa.
Ve bilesin. Ben bu vuslata kaç Felak kaç Nas sığdırdım. Ve öylece Inşirah deyip b/eklemeye devam ettim ..
kâlbe hücum eden sıkıntıyı,
sabır kalkanı ile karşılarsan;
hiçbir dert seni cân evinden vuramaz.!
Hz. Ali r.a
sabır kalkanı ile karşılarsan;
hiçbir dert seni cân evinden vuramaz.!
Hz. Ali r.a
Arkanızdan konuşanlara sakın kızmayın , neticede muhattap alacakları yeri çok iyi biliyorlar
düşmana da, Dosta da seni kötülemek istiyorum ki; Seni benden başka hiç kimse sevmesin..
Şems-i Tebrizi
Şems-i Tebrizi
Şu dünyanın yalan olduğuna gerçekten inanabilsek; hiçbir derdimiz kalmayacak..
Büyük sorulara küçük cevaplar aradık.. Çünkü biz onların samimiyetini seviyoruz....
Insan ya hayrandır sana ya düşman. Ya hiç yokmuşsun gibi unutulursun ya bir dakika bile çıkmazsın akıldan...
Hoşlanmadığına tahammül sabır değildir. Sevdiğine kavuşamayacağını bilsende, kavuşacakmışcasına gayret etmendir. Bırak, sabır sana sabretsinki acıyı bal eylesin.
? Zamanla değil,
Duâ ile gelir beklenen. . ?
Duâ ile gelir beklenen. . ?
This topic was opened 19 years ago. Replying will be possible soon.