LIVE
Loading stream......
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Anlık bi ileti yazalım

started by GökkUşAgI 25 May 2007 19-year-old topic 387 Replies 210.846
Her başarılı erkeğin arkasında, sonu gelmez istekleriyle onu eve değil işe bağlayan ömür törpüsü bir kadın vardır... :lol2:

ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
Bir erkeğin en Lezzetli yeri ' başının eti ' sanırım. Bu kadar kadın yanılıyor olamaz zira :D
Çoğunuz nefret etsenizde bendeeen bendee size bayıLmıyorum zateeen :lol2: :lol2:

ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
Çok fazla ugraşma en iyi şeyler ummadıgın zamanda olur...
'Gerekli olduğunda burda değildi....Burda olduğunda gerekli değildi.... Burda değildi ya, gitmiş de değildi...''
Eskiler Beni Tanır..Yeniler ÖRNEK ALIR

off çok iddalı bir söz oldu :bidibidi_msn5:
-Bu Gece Güneş Doğmuyor , Gün Geceden Kurtulmuyor , Sabret o Gelir Demiyor !
http://img518.imageshack.us/img518/7813/ar13lt3pw6.jpg
- .. Ölümlere Gitmeye !
http://img518.imageshack.us/img518/7813/ar13lt3pw6.jpg
Her kötü durumda sen yanımda olurdun.. En kötü anımdayım.. Nerdesin...
Kişi sevdiğini Allah'a emanet ederse, Onu birdaha görmeden ölmezmiş...
"Öyleyse Allah'a emanet ol"
(Elif Şafak)
Kanmadım aynalara sana kandığım kadar,
içimde bir boşluk sana yandığım kadar...
(Yılmaz Odabaşı)
'Gerekli olduğunda burda değildi....Burda olduğunda gerekli değildi.... Burda değildi ya, gitmiş de değildi.
Gitmenide istemedim, kalmanı da.Gitmen de tüketti yüreğimi kalman da.Hiç ortası olmadı bu aşkın.VARLI?INDA yokluğuna;YOKLU?UNDA varlığına ağlattın.Sevdin mi? sevmedin mi? ben hiç bilemedim.Hep iki ayrı noktadaydık biz.Baharda varsan güzde yoktun.Dilde varsan sözde yoktun.Ne başı oldu bu aşkın ne de sonu...

[align=center]

Aşk yalnızca onunla birlikte olmak değildi. Herkesi ona benzetip, hiçbirini onun yerine koyamamaktı aşk..
[/align]
Saltanatın miadını doldurdu,
Gönlüm seni tedavülden kaldırdı,
Ya vaktinde değerimi bileydin,
Ya değerin kaybolmadan geleydin.
Git, vaktimi ziyan etme boşuna,
...Git, Allah'ın selameti başına.

Cemal Safi.....
Gitmenide istemedim, kalmanı da.Gitmen de tüketti yüreğimi kalman da.Hiç ortası olmadı bu aşkın.VARLI?INDA yokluğuna;YOKLU?UNDA varlığına ağlattın.Sevdin mi? sevmedin mi? ben hiç bilemedim.Hep iki ayrı noktadaydık biz.Baharda varsan güzde yoktun.Dilde varsan sözde yoktun.Ne başı oldu bu aşkın ne de sonu...

[align=center]

Aşk yalnızca onunla birlikte olmak değildi. Herkesi ona benzetip, hiçbirini onun yerine koyamamaktı aşk..
[/align]
Telefon rehberi mutsuzluk verir insanlara, dost diye geçinip, en zor anlarında aramayan sahtelerin yazılı belgeleridir aslında...

Aşıklarla başa çıkacak gücün yoksa eğer
Aşka öyleyse ne diye hayret ediyorsun etme

mevlana
Bizi yanlış anlıyacaklar böyle göndermeler yapıp bizi aşık zannettirmeee :bidibidi_msn5:

mevlana'yla şems aşıkmıydı, varsın zannetsinler :roll:
Hayırdır kuzu oralarda hortummu varda seni buralara attı :roll:

Kalbinde çözülmeden kalan herşey için sabırlı ol.Soruların kendisini sevmeye çalış,
kilitli odalar ve yabancı lisanda yazılmış kitaplar gibi.Cevapları şimdi arama.,
Şu anda cevaplar sana verilemez,çünkü sen henüz onlarla yaşayamazsın.
Bu,herşeyi yaşama meselesidir.Şu anda senin soruyu yaşaman gerekiyor
.Belki daha ileride ...farkına bile varmadan,günün birinde kendini cevabını
yaşarken bulacaksın......
Felfese ci geldi yine :P
This topic was opened 19 years ago. Replying will be possible soon.