LIVE
Loading stream......
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

o birrrrrrrrrrrrrrrrrr

started by GökkUşAgI 20 May 2007 19-year-old topic 455 Replies 196.757

o biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrr sahar delisi üye :lol2: :lol2: :lol2:
o biiiiiiiiiiiiiirrrrrrrr beni kısa boylu sanıp yanıma geldiğinde kızım sen ne uzunmuşsun diyen üyeee :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:

ay aklıma geldikçe gülüyorum yaa :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:
o biiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrr boyu uzun,tahminimce sarışın,gözlüklü,85 kilo ağırlığında göbekli,lacivert gözlü bir teyzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D :D :D :D
No Mercyyyyyyyyyyy
fatih.hat wrote:o biiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrr boyu uzun,tahminimce sarışın,gözlüklü,85 kilo ağırlığında göbekli,lacivert gözlü bir teyzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D :D :D :D

inanmıyorum yaaa bu benmiyim şok olmuş bi durumdayımm fatihh sen ne yaptın beni yaa :bidibidi_msn5:
denizindibinden uzunum evet :bidibidi_msn5: sarışın değilimm nerdeeeeeeee :bidibidi_msn11: gözlük henüz kullanmıyom yakında kesin ama :bidibidi_msn11: 85 kilo ağırlığında değil 60 olsam valla sevinçten 40 takla atacam :bidibidi_msn11: lacivert değil kırmızı gözlüyüm :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:
o birrrrrrr yılın avatarı yarışmasını kazanan üye

o biiiiiiiiiiiiiirrrrr yeni yılda yeni bir gün de forumda olan ve beni sevindiren üyeee :wink: :yahoo60:
tebrik ederim canım :wink:
bende 3. olmuşum 8) :arrow:

tşklerr canımm bende seni tebrik ederim :wink:
tşk edrim
o birrrrrr avatarı çok güsel olan üye :wink: :arrow:

o biiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrr özel ve güzel üyee :wink: :D
oo birrrrrr beni şımartan üye :D :D :arrow:

o biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrr avatarı bu sefer gözüme güzel gözüken üye. :D :D :D
No Mercyyyyyyyyyyy
o biiiiiiiiirrrrrrr artık pc si olan ve foruma sık gelen üyee :bidibidi_msn5:
o biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrr teyzelerin kralı.yani kraliçesi :D :D :D :D
No Mercyyyyyyyyyyy
o biiiiiiiiiiirrrrrr bıdıbıdı tv ye video yüklemeyi zorda olsa başaran üyee :clap: :clap: :bidibidi_msn5:
o biiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrrrrrr benimle ıssız adada halay çeken üyeeeeeeee :D
altın ateşle,kadın altınla,erkek kadınla imtihan edilir...
[email protected]@yer wrote:o biiiiiiiiiiirrrrrr bıdıbıdı tv ye video yüklemeyi zorda olsa başaran üyee :clap: :clap: :bidibidi_msn5:
dostum senin sayende zor yüklemyi başardım.yoksa ben onu kolay yüklemeyi basarırdım :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:

o biiiirrr hem bana yanlış bilgi veriyor hemde zor yükledi birseyi beceremedi demek istiyor. :D :D :D :D :D :D
No Mercyyyyyyyyyyy
bak yaaa demek benim yüzümden zor yükledin yazdım bunu fatihh sen sorarsın bi daha teyze bu nasıl oluyo diye sölemeeemmm sölemeeeemmm :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:

o biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrr teyzesini kızdıran üye :bidibidi_msn5:
o birrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
herkese avatar yapıp bana yapmayan üye
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
o biiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrr bana kırılmış üye :D

tmm tmm bugün yada yarın avatarını yapıyorumm :wink:
This topic was opened 19 years ago. Replying will be possible soon.