LIVE
Loading stream......
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

o birrrrrrrrrrrrrrrrrr

started by GökkUşAgI 20 May 2007 19-year-old topic 455 Replies 196.756
o biiiiiiiiiiirrrr özel ve güzel üye :wink:
o biiiiir karamsar üye :bidibidi_msn53: :bidibidi_msn33:

_
ooooo bir şimdi içimden bişey demeg geliyor ama sabrediyom diyen biri ÇOG SABIRLI BIRI :wink: seni kutluyorum herşeyin başı sabırdır :bidibidi_msn46: :bouncing:
kaybettim bügün kendimi HÜKÜMSÜZDÜR!!
o biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrr yıldızlaşan üye.
No Mercyyyyyyyyyyy
o biiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrr ıssız adada saharını bir an bile yanlız bırakmayan aşık üye :bidibidi_msn5:
o biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrr çok güzel ve eğlenceli konuları ile ünlü bir üye :D :D :D :D
No Mercyyyyyyyyyyy
o biiiiiiiiiiiirrrrrrrr pankart ortağını şuan şımartan üyee :bidibidi_msn5:
o biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrr yok canım ne şımartması gerçekler ortada.hele şu şarkıları bidibidi ye göre uyarlama konusu çok güzel olmuş.bende yapayım dedim.aklıma güzel bişey gelmedi o yüzden yapamadım.ama sonra gene uğrasacam.güzel bi şarkı sunacam sizlere. :D :D :D :D
No Mercyyyyyyyyyyy
o biiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrr bıdıbıdıya şarkı sözü uyarlayan üye
fatih.hat bak aklıma ne geldi hazır artık video sitemizde var saharla sana özel klip yapıyım bigünde yayınlarızz ne güzel olur demii :bidibidi_msn23:
bilmemki.yaa sonra millet bizimle dalga gecmesin.istemem.küserim bak haaaaa :) :) :) :) :)
No Mercyyyyyyyyyyy
tmm tmm yapmam küsme yeterki :bidibidi_msn5:
ya ben şaka yaptım ama.eğer güzel bir video olursa neden olmasın ki.beraber yapalım. :D :D :D

bence ne yapalım biliyonmu.ıssız ada yı çizgi film şeklinde yapalım olmaz mı. :) :) yada animasyon
No Mercyyyyyyyyyyy
vayy harika bi fikir fatihh gercekten bunu yapalım animasyon olarak
crazy sana özel mesaj attım.ben ıssız ada resimlerini bulamadım.onu sormustum.belki burdan görmeden çıkarsın diye.
No Mercyyyyyyyyyyy
o biiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrr bıdıbıdının yakışıklı üyesii :wink: :bidibidi_msn5:

o biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrr misafirlerini en güler yüzle ağırlayan ev sahibi :D
o biiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrr misafirlerin en kızılııııı hatta pembesii :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:

o biiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrr bezelyeye muhteşem lezzetler veren aşçı :D
o biiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrr pc temizliğinde 1 numaralı üyeee :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:
o biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrr bana yakışıklı deyip beni şımartan üye :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :D :D
No Mercyyyyyyyyyyy
This topic was opened 19 years ago. Replying will be possible soon.