Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
niye kimse yok??????????
started by betül_42
10 December 2006
19-year-old topic
30 Replies
21.579
evet ben doğru anlamışımm
siteyi ilk haliyle düşünüyorumda eskiden yeni evli insanlar olurmuş ya hiç birşeyleri olmazmış ellerinde iki halı iki tabak..10 yıl sonra bi bakarsın evlerinde yok yok..
sitenin ilk halini bi stralis bide ben gördüm heralde ve aradaki farkı o kadar iyi görebiliyorum ki..Adminim valla bi çocuk büyütür gibi her gecen gün yepyeni şeyler kattınız hiç pes etmeden en küçük ayrıntısına kadar ilgilendiniz..yenilikleri gördükçe sizi tekrar tekrar tebrik etmek istiyorum..
Admin dediğin böyle olur işte..
.
sitenin ilk halini bi stralis bide ben gördüm heralde ve aradaki farkı o kadar iyi görebiliyorum ki..Adminim valla bi çocuk büyütür gibi her gecen gün yepyeni şeyler kattınız hiç pes etmeden en küçük ayrıntısına kadar ilgilendiniz..yenilikleri gördükçe sizi tekrar tekrar tebrik etmek istiyorum..
Admin dediğin böyle olur işte..
Temelden çıktık , herbirimiz bir tuğla koyarak bugünlere geldik ;
fakat son zamanlarda biraz düşüş yaşanıyor ; bunlar için de birtakım düşüncelerimiz var fakat zamanla bu da aşılacaktır.
fakat son zamanlarda biraz düşüş yaşanıyor ; bunlar için de birtakım düşüncelerimiz var fakat zamanla bu da aşılacaktır.
-eskı dostlar..hatırıyorumda soyle bı muhabbetımız olmustu 20*30 hatta 40 yıl sonra cocuklarımız da sıteye uye olmus hala sıtedekıler bı arada falan fılan...
*eskıler gurubundan olanlardan bırıde benım dımı...bu sıtede cok emek cok uykusuz gece cok soru cevap var bol bol eglenın ama sıtenın kıymaetınıde her zaman bılelelım yenı dostlar.
*eskıler gurubundan olanlardan bırıde benım dımı...bu sıtede cok emek cok uykusuz gece cok soru cevap var bol bol eglenın ama sıtenın kıymaetınıde her zaman bılelelım yenı dostlar.
burdayım. 
This topic was opened 19 years ago. Replying will be possible soon.