LIVE
🏛️ LEGEND Finnair record held by &SILA for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND X fan o Mu record held by sidre for 14 years — unbeaten!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
user arinberk New Record! Burgerman
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

niye kimse yok??????????

started by betül_42 10 December 2006 19-year-old topic 30 Replies 21.580
ya 3 gündür giriyorum ama kimse yok..nere gittiniz arkadaşlar...nasılsınız ne var ne yok bi soralım dedik ama yoksunuz...neyse kendinize iyi bakın..inş. bidahaki sefere görüşürüz..
nasılsınız??????????nasıl gidiyor?????????????????
neyse ben çıkıyorum size iyi günler stralis ve by bıdıbıdı kendinize iyi bakın Allaha emanet olun.....dualarınızda bizide unutmayın....iyi geceler...
selam betül42. naber, nasılsınız. umarım iyisinizdir.
betul saol bız ıyıyız sen nasılsın umarım hersey yolundadır valla bız forumda muhabbet etmeyı unuttuk (özledıkte)kendımızı paylasıma adadık....neyse bıs buralardayız...allaha emanet ol... :arrow:
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
tesekkür ederim BIDIBIDI bey iyi diyelim iyi olalım sizleri sormalı...
bende ne zaman girsem bir sürü yeni bölümler açılmış oluyor paylaşacak ne kadar çok şeyiniz varmış...görüşürüz kendinize iyi bakın..
ayrıca yeni modunuzda hayırlı olsun...
efendim valla pek çok şey var aklımızda, son 1,5 aydır gerek forum için gerek diğer web master arkadaşlar için düşündüğüm projeleri tamamlamak amacıyla tabiri caizse gece gündüz uğraşıp alt yapı hazırlıyorum ve inanır mısınız bu gördükleriniz sadece %30 u.. tabi sağolsunlar, yönetici arkadaşlarımızda, yalnız bırakmayıp, sitemize desteklerini esirgemiyorlar.

ve yeni modumuzu bi duyuru yapıp tebrik etmemiz, tanıtmamız gerekiyordu, benim kusurum oldu bunda, kusura bakmayın teşekkürler betül.
teşekürler betül42. biz iyiyiz umarım sizde iyisinizdir..
BEN SANA KUL KÖLE OLURDUM
AMA SEN BANA BIR GÜNLÜK YAR OLMADIN...
🖼️ image not archived
O BIZIM KAVUSMALARIMIZ A YARIM MAHŞERE KALDI!!!
BIDIBIDI wrote:efendim valla pek çok şey var aklımızda, son 1,5 aydır gerek forum için gerek diğer web master arkadaşlar için düşündüğüm projeleri tamamlamak amacıyla tabiri caizse gece gündüz uğraşıp alt yapı hazırlıyorum [/color]

Helal olsunn adminim yaa bakın nerdeeeennn nereyeee ama siz hala tabiri caizse gece gündüz çalışıyosunuzz alt yapı hazırlıyosunuzz valla kendinizede zaman ayırın azcık adminim olmazki bölee :bidibidi_msn5:

Bu msjları okudukça sitenin cok büyüdüğünü ve dahada büyüyeceğini anlıyorumm Hadi bakalım hayırlısı :spin: :spin: haa bu arada betülüm biz burdayızz sen nerdesin bakemm

vallahi yaa nerdeeeeeenn nereye gelmiş sitemiz,

canım cr@zym bende burdayım aç eski defterleri karıştır karıştır

daha neler bulucaz hadi bakalım :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:

:D
evet ya , bu mesajlardan , tarihten sonra epey bi gelişim sergiledik , insanüstü bir çalışma ve çabalamayla , onlarca site kurduk , altyapımızı en güzel şekilde sağladık , şimdi ise birtakım eksiklikleri gidermeye yönelik ve sonrada tanıtıma yönelik çalışmalar üzerindeyiz :D

sizlerden de hiçbir şey kaçmıyor :D

adminim nası kaçsın bişeyler bizden :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:

canımız sıkıldıkça eski defterleri açıyoz,

hele biz ozamanlar miniminnacıkmışızya,

gülmekten ölüyoruz cr@zy'le :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
40 mız cıkmamış msjları buluyom vallahaa ayy yaşlandık adminim amaaa biz yaşlanırken sizide genç bırakmadıkk :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:

:bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:

ay cr@zy sus, valla bidaha ameliyat olucam haa

kaslarım dikeyleşti, dikelek oldum yaaa, millet yatalak oluyo

biz dikelek olduk gülmekten ayyy :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:
sen daha duuurrr ben ne konular bulcam eskilerdeenn bekle ve görr :bidibidi_msn5:

ayy hesapladımda 8 ay olmuş yaaa maşallah

40 yıldır burdaymışız gibi oldu gerçi ama

nisanın 10 unda 8. ayımızı dolduruyoruz

bunu şerefine ben mangal partisi düzenliycem

geliyomusun cr@zy :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:
gezerken silinmesi gereken mesajlara da bir uyarıda bulunursanız çok sevinirim :D , mangal partisinde bizlerde varız.. öyle değil mi :roll:

ama adminim biz o mesaja cevap verirsek ana sayfada

gözükür diye uyarı yapmadık, yeni üye mesajı olduğu için

ama siz gelmeseydiniz biz uyaracaktık merak etmeyin :roll: :roll:
BIDIBIDI wrote:gezerken silinmesi gereken mesajlara da bir uyarıda bulunursanız çok sevinirim :D

(Azarıda yedim iyimii oyy oyy)
peki adminim siz nasıl isterseniz msjlarıda bildiririmm :bidibidi_msn5:
kuzu ya sen ya ben admizimizi yanlış anladık acaba kiimm :bidibidi_msn5:
This topic was opened 19 years ago. Replying will be possible soon.