Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
niye kimse yok??????????
started by betül_42
10 December 2006
19-year-old topic
30 Replies
21.580
selam betül42. naber, nasılsınız. umarım iyisinizdir.
efendim valla pek çok şey var aklımızda, son 1,5 aydır gerek forum için gerek diğer web master arkadaşlar için düşündüğüm projeleri tamamlamak amacıyla tabiri caizse gece gündüz uğraşıp alt yapı hazırlıyorum ve inanır mısınız bu gördükleriniz sadece %30 u.. tabi sağolsunlar, yönetici arkadaşlarımızda, yalnız bırakmayıp, sitemize desteklerini esirgemiyorlar.
ve yeni modumuzu bi duyuru yapıp tebrik etmemiz, tanıtmamız gerekiyordu, benim kusurum oldu bunda, kusura bakmayın teşekkürler betül.
ve yeni modumuzu bi duyuru yapıp tebrik etmemiz, tanıtmamız gerekiyordu, benim kusurum oldu bunda, kusura bakmayın teşekkürler betül.
teşekürler betül42. biz iyiyiz umarım sizde iyisinizdir..
BEN SANA KUL KÖLE OLURDUM
AMA SEN BANA BIR GÜNLÜK YAR OLMADIN...
🖼️ image not archivedAMA SEN BANA BIR GÜNLÜK YAR OLMADIN...
O BIZIM KAVUSMALARIMIZ A YARIM MAHŞERE KALDI!!!
BIDIBIDI wrote:efendim valla pek çok şey var aklımızda, son 1,5 aydır gerek forum için gerek diğer web master arkadaşlar için düşündüğüm projeleri tamamlamak amacıyla tabiri caizse gece gündüz uğraşıp alt yapı hazırlıyorum [/color]
Helal olsunn adminim yaa bakın nerdeeeennn nereyeee ama siz hala tabiri caizse gece gündüz çalışıyosunuzz alt yapı hazırlıyosunuzz valla kendinizede zaman ayırın azcık adminim olmazki bölee

Bu msjları okudukça sitenin cok büyüdüğünü ve dahada büyüyeceğini anlıyorumm Hadi bakalım hayırlısı
haa bu arada betülüm biz burdayızz sen nerdesin bakemm evet ya , bu mesajlardan , tarihten sonra epey bi gelişim sergiledik , insanüstü bir çalışma ve çabalamayla , onlarca site kurduk , altyapımızı en güzel şekilde sağladık , şimdi ise birtakım eksiklikleri gidermeye yönelik ve sonrada tanıtıma yönelik çalışmalar üzerindeyiz
sizlerden de hiçbir şey kaçmıyor
40 mız cıkmamış msjları buluyom vallahaa ayy yaşlandık adminim amaaa biz yaşlanırken sizide genç bırakmadıkk
sen daha duuurrr ben ne konular bulcam eskilerdeenn bekle ve görr
gezerken silinmesi gereken mesajlara da bir uyarıda bulunursanız çok sevinirim
, mangal partisinde bizlerde varız.. öyle değil mi
BIDIBIDI wrote:gezerken silinmesi gereken mesajlara da bir uyarıda bulunursanız çok sevinirim
(Azarıda yedim iyimii oyy oyy)
peki adminim siz nasıl isterseniz msjlarıda bildiririmm
kuzu ya sen ya ben admizimizi yanlış anladık acaba kiimm
This topic was opened 19 years ago. Replying will be possible soon.