LIVE
Loading stream......
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

2016 Yılı Magazin Olayları

started by MagazinEL 02 January 2016 10-year-old topic 2.107 Replies 237.881
Deren Talu, dün yayınlanmaya başlanan bir bankanın reklam filminde Barış Arduçla birlikte rol aldı.
Sosyetik güzel Ceyda Gölcüklüye ödediği 140 milyon liralık tazminatla adından söz ettiren Iran asıllı Ingiliz vatandaşı Shery Shahnavaz, genç sevgilisiyle görüntülendi.
Bir bankanın reklam filminde Kiralık Aşkın Ömeri Barış Arduç ile kamera karşısına geçen Deren Taluya reklam ücreti olarak 100 bin TL ödendiği ortaya çıktı.
Ben Bilmem Eşim Bilir eşinden azar işiten yarışmacı, olduğu yere yığılarak herkesi şoke etti.
Sosyal medyada 77 milyon takipçisi olan televizyon ve reality yıldızı Kylie Jenner, iç çamaşırlı fotoğrafıyla hayranlarına iyi geceler mesajı yolladı.
Tatillerini geçirdikleri yatta iş adamı Jamesin Mariahın sekreterinin de dahil olduğu bir olaya karışmasından ötürü Mariah Carey ile ayrıldığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.
Mavi gözleri, kumral saçları ve hiç aldırmadığı kaşlarıyla bir dönemin simge isimlerinden olan Brooke Shields, 51 yaşında olmasına rağmen yıllara meydan okuyor.
Son dönemlerde ismi gündemden düşmeyen Aleyna Tilki, konuk olduğu programda hakkında merak edilen soruları yanıtladı.
Ikinci çocuğunu dünyaya getirecek Pelin Karahan, ATVde yayınlanan başrolünü Yurdaer Okurla paylaştığı Yetere veda etmeye hazırlanıyor.
Şilide yayın yapan bir televizyon programına konuk olan ünlü model Aynara Eder, sunucunun yatakta ne giyiyorsun? sorusunu sormasıyla soyunmaya başladı.
Cafer Lalek ile girdiği diyalogla hayatımıza giren sosyal medya fenomeni Amanda Cerny, bu kez 29 Ekim mesajı yayımladı.
Türkiyenin ilk özel konservatuarını kuracağını dile getiren Emel Müftüoğlunun programına konuk olan Ercan Saatçi, Yıllardır kafamda olan bir projemi artık hayata geçiriyorum. dedi.
Ebru Şallının Istinyedeki evine giden ünlü komedyen Cem Yılmazın başına taktığı balkabağını Şallının oğlu da takınca gerçek ortaya çıktı.
Megastar Tarkanın Almanyada doğduğu hastane ve büyüdüğü ev ilk kez görüntülendi.
Kanadalı oyuncu Katheryn Winnickin annesiyle birlikte gittiği Sultan Ahmet Cami ziyaretinde başını örttüğü selfiesi sosyal medyada büyük ilgi gördü.
Şükran Ovalı, sevgilisinin koluna yaptırdığı dövme hakkındaki sorulara Çok hoşuma gitti tabi ki. şeklinde yanıt verdi.
Şimdilerde Özcan Denizle birlikte oynayacağı Öteki Taraf adlı filmin senaryo okumalarını yapan Meryem Uzerli, bir yandan da dergi çekimleri gerçekleştiriyor.
Cumhurbaşkanlığındaki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonuna katılan şarkıcı Kibariye, Cumhurbaşkanı Erdoğanın yanağından makas aldı.
Merhum sanatçı Müslüm Gürses, ölümünün 3. yılında, Zincirlikuyu Mezarlığındaki kabri başında anıldı.
Demet Şener, sosyal medya üzerinden kendisine Demet Akalını hatırlatan bir takipçisine Hangi yuva pardon? Evliydiler de ben mi bilmiyordum diyerek tepki gösterdi.
This topic was opened 10 years ago. Replying will be possible soon.