Bülent Ersoyun, Aziz Mahmud Hüdâyi Türbesini gece yarısı ziyareti etmesi üzerine Türbeler ve Müzeler Müdürlüğü idari işlem başlatacak. Diva iki saat içeride kalıp namaz kıldı.
Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
2016 Yılı Magazin Olayları
started by MagazinEL
02 January 2016
10-year-old topic
2.107 Replies
237.990
Tasarımcı Levon Kordonciyan, Ibrahim Erkalın gömleğinin yakasına çengelli iğne takarak olay yaratan tarzını Fikir olarak güzel; ancak kullanım açısından yanlış diyerek değerlendirdi.
Ilker Ayrık eşiyle ilgili röportaj yapmaktan kaçınarak Durduk yere eşimin deşifre olmasını istemiyorum. ben başkasının eşlerini merak etmiyorum dedi.
Americas Got Talent adlı yetenek yarışmasına katılan ünlü Amerikan Futbolu oyuncusu Jon Dorenbos, yaptığı kart hilesiyle seyirciyi kendisine hayran bıraktı.
Karadenizli sanatçı Kazım Koyuncu, ölümünün 11inci yılında Artvinin Hopa Ilçesindeki anıt mezarı başında anıldı.
Sosyal medyanın fenomenlerinden Kerimcan Durmaz?ın Bodrum?da çıktığı gece kulübünde saatler öncesinden biletler tükendi, Kulübün kapıları izdihamdan dolayı müşterilere kapandı.
Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, Merve Boluğurla Bodrumda tatil yaparken görüntülendi. Dalkılıçın evlilikten sonra kilo aldığı gözlerden kaçmadı.
Ustaları Ramazan ayında Bursa?da ağırlayan ?Şehr-i Ramazan? programı kapsamında Merinos Park?ta sahne alan sevilen sanatçı Mustafa Ceceli, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.
Bülent Ersoy, türbe kapattırıp ziyarette bulunduğu haberleri üzerine Bana özel muamele yapılıp türbe kapatılmamıştır. Ben de oraya gelen halkımız için iftar vereceğim. dedi.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen konserde Sakaryalı sevenleriyle bir araya gelen Türkiye?nin sevilen sesi Mustafa Ceceli, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.
Kiralık Aşk dizisinde sürpriz bir ayrılık yaşandı. Defne karakterine hayat veren Elçin Sangunun diziden ayrılan çalışma arkadaşı için veda mesajı paylaştı.
Ünlü komedyen Cem Yılmaz Bodrumda bateri çaldı, Ibrahim Tatlısesin kızı Dilan Çıtak da şarkı söyledi.
Kanye Westin son klibi Famous büyük tartışmalara neden oldu. Taylor Swift klipte kendisi dahil 12 ünlünün çığlak balmumu heykellerinin aynı yatakta yattığını görünce hemen avukatlarıyla görüştü.
Yunanistan tatilinde tanesi 500 TL olan ve Kobe etinden yapılan hamburger yiyen Ciciş Kardeşler, Yerken orgazm olduk yani dedi.
Ünlü oyuncu Burcu Karanın ayağını ezip çizmesini yırtan şoför şikayet üzerine yakalandı.
Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, uğruna eşi Seçkin Piriler?den boşandığı sevgilisi Kıvılcım Ural?la birlikte Bodrum sokaklarında görüntülendi.
Hande Yenerin Miamide beach açacağını söylemesi üzerine ünlü beach sahibi Rihanna olsan Beach açmak istiyorum deyip Miamide beach açamazsın dedi.
Mustafa Ceceli, sosyal medya üzerinden kendisi hakkında oruç tutmuyor izlenimi yaratmak isteyen kişiyi adeta yerden yere vurdu.
Cem Yılmaz, oğluyla birlikte tatile çıktığı eski eşi Ahu Yağtu şişme duba üzerine çıkmaya çalışırken umursamayıp arkasını döndü ve sohbete daldı.
Canlı yayında merak edilenleri yanıtlayan Nihat Hatipoğluna yöneltilen Rüyamda her gece ölü defnedip azap çekiyorum. Ne yapmalıyım? sorusu herkesi şaşırttı.
This topic was opened 10 years ago. Replying will be possible soon.