Miss Kemer International Güzellik Yarışması için Antalya?ya gelen 20 ülkenin güzelleri, EXPO 2016 Antalya?yı gezdi.
Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
2016 Yılı Magazin Olayları
started by MagazinEL
02 January 2016
10-year-old topic
2.107 Replies
237.958
Ünlü şarkıcı Ömür Gedik, katıldığı radyo programında Kurtalan Ekspres konseri sırasında yaşadığı sahne kazasında dizinin parçalandığını belirterek Ucuz atlattım dedi.
Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, Lerzan Mutlu?yu tehdit ettiği iddiasıyla Istanbul Adalet Sarayı?nda ifade verdi.
Ekranların sevilen yüzü Hazal Kaya aşçılık eğitimi aldıktan sonra ilk kez bir otelde staj yaparken önlüğüyle görüntülendi.
Dukan rejimi sayesinde eşine 32 kilo birden verdiren Berna Laçin, Kocayı boşadım, ilk aşkıma döndüm diyorum. Şimdi bakmaya doyamıyorum dedi.
1 ay önce tüp mide ameliyatı geçiren ve 19 kilo veren Seren Serengilin son hali hayranlarını şaşkına uğrattı.
Oyuncu ve siyasetçi Arnold Schwarzenegger Günef Afrika tatili sırasında araç içindeyken bir filin saldırısına uğradı.
Göz kamaştırıcı mayo tasarımlarıyla her sezon modaya yön veren markanın 2016 koleksiyonunun yeni yüzü ünlü model Camila Morrone oldu.
Moda sektörünün vazgeçilmez isimleri arasındaki yerini korumaya devam eden Adriana Limanın Bikinimle plajda rahatlıyorum notuyla paylaştığı fotoğraf 111 bin beğeni aldı.
Uzun süredir ortalarda görünmeyen 79 yaşındaki Gönül Yazar, aşırı kilolu makyajsız haliyle görenleri şaşırttı.
Ünü Türk Modacı Zeynep Kartal, şehit ve gazi aileleri?ne yardım amacıyla Ingiltere Başkonsolosluğu?nda defile düzenledi.
Eşi Okan Kurtun ailesi Umre ziyareti için mübarek topraklarda bulunan Demet Akalın, sosyal medya hesabından duygu yüklü bir paylaşımda bulundu.
Gülben Ergen, üç oğlunun babası Mustafa Erdoğan ve büyük oğlu Atlasla beraber önceki gün yemekteydi.
Kim Kardashian, Instagram hesabında yeni projesinin haberini Mert and Marcusun objektifinden çıkan fotoğrafla duyurdu.
Arka Sokaklar dizisinin final yapması beklenirken tüm programlar düşüş yaşadığı halde dizinin aldığı yüksek reyting, yükselişine neden oldu.
Mersin?in Mut ilçesinde 54.?sü gerçekleştirilen Mut Karacaoğlan Kayısı Kültür ve Sanat Festivali?nde sahne alan Kıraç ve Sevcan Orhan, hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı.
Karagül dizisinin Kendalı Mesut Akusta ile Esra Erolun görümcesi Şafak Özbir, dün akşam hayatını birleştirdi.
Manken ve sunucu Çağla Şikel, 1997 yılında katıldığı güzellik yarışması için pişman olduğunu söyleyerek Gençlik cehaleti dedi.
Muğla?nın Bodrum ilçesinde sahne alan ünlü şarkıcı Metin Şentürk yeni albümünü 1 ay sonra çıkacağının müjdesini verdi.
Bir dönem tedavi gören ünlü sanatçı Serdar Ortaç, hastalığıyla ilgili yaptığı açıklamada Ayaklar tutmuyor, eller bazen kesiliyor bazen tekrar düzeliyor dedi.
This topic was opened 10 years ago. Replying will be possible soon.