Usta besteci Attila Özdemiroğlunun eşi, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda Önderimi, sevdiğimi, müziğimi kaybettim. Buluşmak üzere Atim ifadelerine yer verdi.
Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
2016 Yılı Magazin Olayları
started by MagazinEL
02 January 2016
10-year-old topic
2.107 Replies
237.904
Show TVde ekrana gelecek Aşk Laftan Anlamazda başrol oynayacak olan Hande Erçel bölüm başına 15 bin TL alacak. Güzel oyuncuya başrolde Burak Deniz eşlik edecek.
Maçka?da bulunan ve bir çok sanatçının sahne aldığı ünlü eğlence mekanı ?Cahide?, belediye yıkım ekipleri tarafından yıkıldı.
Yanlış ameliyat sonucu omuriliği zarar gören ve geçtiğimiz günlerde Yaşama sevindim kalmadı diyen Zerrin Özer, son programında hayranlarına sürpriz yaparak ayağa kalktı.
Ömür Gedik, Nisan sonunda çıkaracağı yeni şarkısı Aşk mı Dedin!e klip çekti.
Ece Erkenin eski eşi Serkan Uçar, önceki gün oyuncu Öykü Çelikle Arnavutköyde bir balıkçıda objektife yakalandı. Ece Erken ise aynı mekandan 15 dakika önce çıkmıştı.
Ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu, Cihangirde yakınlaştığı bir kadınla görüntülenmemek için mekanda 6 saat bekledi ama çıkışta objektiflere yakalandı.
Dizinin 398. bölümünde vurulan ve hayranlarının sosyal medyada cenaze etkinliği düzenlediği Hüsnü Çoban için hazırlanan video izlenme rekoru kırıyor.
Işte Benim Stilim yarışmacılarından Berrak Deniz, Bahar Candan ve Lara Su Özsoy Cumhuriyet Kadını oldu.
1,2 milyon lira aldığı reklam filminin çekimleri için kamera karşısına geçen Hadisenin başından aşağı yarım ton maden suyu döküldü.
Almanya Başbakanı Angela Merkelin programı nedeniyle Gaziantepe gelen Alman Büyükelçinin eşi Marion Erdmannın, Türk ve Alman bayrağı simgeli küpeleri ilgi odağı oldu.
Minnesotadaki evinde ölü bulunan ünlü şarkıcı Princein ilk otopsisi tamamlandı. Otopsi sonucunda Princein ölümünün intihar olduğuna inanmak için bir neden yok dedi.
Bomonti Babylon sahnesinde konser veren Sertab Erenere bir hayranı Kim der 51 yaşında Allah özenip de yaratmış deyince ünlü şarkıcı mest oldu.
Kensington Sarayında akşam yemeğine katılan Obamanın Prens Georgela tanışma anı, sosyal medyada gündem oldu. Küçük prens, Obamayı karşılamak için uyku saatini kaçırdı.
Kaliforniyada bir kayıt stüdyosuna girerken görüntülenen Jennifer Lopezi koruması adım adım takip etti. Koruma görevlisi, ünlü şarkıcıyı sık sık kolundan ve sırtından tuttu.
Türk sinemasının gamzeli güzeli Bahar Öztan, oğlu Yiğitin yeni yaşını paylaştığı fotoğraflar ve video ile kutladı.
Türk Pop Müziği?nin sevilen ismi Demet Akalın Trabzon?da bir konser verdi.
Ebru Gündeşin kardeşi Aslıhan Gündeş Akça, medyatik bir isim haline gelmekten rahatsız olduğunu söyledi.
19 yıllık eşi Coşkun Sabaha boşanma davası açan Ceyda Sabah, geri adım atmıyor. Coşkun sabah ise barışın önündeki engelin, eşinin kız arkadaşları olduğunu söylüyor.
Yaklaşık 12 yıldır aşk hayatıyla gündeme gelmeyen Zuhal Olcay, besteci, oyuncu, eski balet Mazlum Çimenle 3 aydır aşk yaşıyor!
This topic was opened 10 years ago. Replying will be possible soon.