LIVE
🏛️ LEGEND Magic Jewel record held by gülen for 13 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Kitoma record held by ugurahsan for 17 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

ÜsTündEKi üyE iÇin ciNayeT pLanı

started by lord_spartakus 23 January 2009 17-year-old topic 30 Replies 20.774
üStündeki üye iÇin Ne Tür bi ciNayet pLanın oLur öLdürmEden öncE

iLk bana YapıLacağı için fazLa -CaNi- :mrgreen: oLmazsanız mutLu oLurum

örneğin:seni aniden boğazını sıkıp,nefessiz bırakarak öldürürdüm gibi hadi başlayalım :bisou:

önce korku odasına sokardım seni ordaki

çığlık sesleriyle senin çığlıkların karışacağı için

anlamazlardı :lol2: :lol2:

sonra bıçağı 44 kere saplardım vücuduna

hatta ilk sapladığımda bıçağı yukarıya doğru

çekerdim keserdim seni (çokmu canice oldu :bidibidi_msn11: )
denizindibi wrote:
önce korku odasına sokardım seni ordaki

çığlık sesleriyle senin çığlıkların karışacağı için

anlamazlardı :lol2: :lol2:

sonra bıçağı 44 kere saplardım vücuduna

hatta ilk sapladığımda bıçağı yukarıya doğru

çekerdim keserdim seni (çokmu canice oldu :bidibidi_msn11: )

offff kuzum naptın korktum sendennn yaaa içindeki cani duygcıkmış birdenn ayy bana dokunmaaaa :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

cr@zy'nin o güzel saçlarını elime dolar

yavaş yavaş o narin boynunu kırardım :lol2: :lol2: :lol2:

( ay bu konuyu kim açtı yaa, içimdeki ben

çıktı ortaya :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: )
bak kuzum seni ilk önce 9 katLı bi binanın çatısına çıkarırdım Sora Bir sandalye bulup iple bağlardım (sandalyeye) daha sora karşında cola içip hayatın tadı ha derdim :bidibidi_msn5: Sonra seni biras pataklayıp Testeremle seni korkuturdum baygın hale geldiin zaman aşağıya atardım

nasıl ama :bidibidi_msn5:

valla maşallah en azından baygınken aşağıya atman

hoşuma gitti, kıyamaz bana aaayyy :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
seni öldürmeden önce her tarafına toplu iğne batıracam.ondan sonra vücudunun her tarafını jiletle kesip kesik yerlere tuz basacam.tabi sen hala yaşıyor olucan.ondan sonra ellerini ve ayaklarını kestikten sonra en son boğazınıda kesip öldürmeyi düşünüyom.çok mu canice oldu gı :D :D :D
No Mercyyyyyyyyyyy
ay allahım bu nasıl bi canilikk fatihh kuzuma nasıl kıydın :bidibidi_msn5:

fatih bizde kuzumla seni çamaşır makinası atar karşına gecer izlerdik makina yıkamayı tamamladıktan sonra hala hayatta olursan vay beee ne şanss öldürmeyen Allah öldürmedi derdik :bidibidi_msn5:

bakın ben siz kadar cani değilim kan dökmeden yapıyom planlarımı :bidibidi_msn5:

bende seni doğrar etlerini derindondurucuya

doldururdum, kanlı bulaşıklarıda

bulaşık makinasına atardım ayyyy :freaked:
sonra o etlerden yemek yapardım deme ayy şimdi düşer bayılırımm :bidibidi_msn5:
Önce tıraklarını tek tek çeker sonra yavaş yavaş elektrk verir ve daha sonra yüksek elktrk vererek öldürürdüm
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
bunu bana yapıyon dimi tatlı cadı aman yarabbim hepiniz birer canisiniz adminim yetişin üyeleriniz aldı başını gidiyo ben bu kadar canilik yapmadım yaa birini makinaya attım birini catıdan attım sizin bana yaptıklarınıza bak :roll: :roll: :bidibidi_msn5:

tatlı cadı bende seni korku odasına 1 hafta kapatırım son seside acarım cıktığında doğru tımarhane :bidibidi_msn5:
ben sana kıyamam teyzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ilk önce fatih gibi her yerini küçük az derinlikte jiletle keserdim, sonra oralara tuz basardım sıcak suyun altına sokardım, sonraa oksijaenle tümyaralarını temzilerdim. efet sonraa tırnaklarını çekerdim ayak tırnaklarıda dahil. en sonunda yüksek bi binada veyaa herhangi bişeyden aşağa atar gibi yapıp tutanmanı sağlardım ama sonunda pencereyi kapardım.... :shock: :shock: :shock: :shock: artık en zamn ölürsen :lol: :lol: :lol:

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
vay sen bugünümü bekliyodun beni öldürmek için CIVCIV :evil:

Bende seni kör destereyle 9 parçaya bölecem sonra parçalarını bavula koyacam sonrada üzerine beton döktürüp denize atacam :bidibidi_msn5: ayy kendimden tırstımm :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:
bende senden tırstım

ama küçüklküğümden berri içimde vbardı böyle bişey 8) sana nasipmiş :lol: :lol: :lol: :lol:

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
:roll:

Bidibidiye girişinizi engellesek , çok geçmez bu dertten ölürsünüz... :D

Biliyorum bana kıyamazsanız... :roll:
Adminim sizi öldürmek cok kolay zaten sorularımdan ahınız gitti vahınız kaldı :bidibidi_msn5: ehh biraz daha soru sorsam bide cevaplarınızı yanlış anlasam bidaha sorsam olay tamamdırr önce akıl hastanesi ordada peşinizi bırakmam en sonunda zaten intihar edersinizz :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:
aman yarabbim cinayet masası polisleri falan bu yazdıklarımızı okusa kesin tutuklarlar hücrelere kapatırlar bizi bizi diyorum ama okuduğum en kötü öldürme planlarını kuzumla ben yapmışız ayy yandık yandık :bidibidi_msn5:
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.