LIVE
Loading stream......

ÜsTündEKi üyE iÇin ciNayeT pLanı

started by lord_spartakus 23 January 2009 17-year-old topic 30 Replies 20.775
crazy sana bir haber vereceğim.... Yarın tüm gazeteler yazar :D

Bireğitim kurumunun, öğretmen adayları için hazırladığı Pedagojik Formasyon test kitapçığında Fenerbahçe-Galatasaray rekabetinin konu edildiği bir soru yer alıyor !..

Soruda, Fenerbahçe'nin Galatasaray'a karşı ezeli rekabette psikolojik üstünlük kurmasından yola çıkılıyor. Soruda, Galatasaraylı futbolcuların "Ne yaparsak yapalım yine kazanamayacağız" şeklinde bir düşünceye kapıldığı varsayılarak; bunun öğrenme teorilerinde neye karşılık geldiği soruluyor.

"Öğrenme teorileri" hakkındaki soru şöyle:

Galatasaraylı futbolcuların Fenerbahçe maçından önce, daha önceki maçlarda aldıkları sonuçlar akıllarına gelmekte (6-0, 4-0, 3-2, 4-3) ve Galatasaraylı futbolcular "Ne yaparsak yapalım yine kazanamayacağız" diyerek, daha az çalışmakta ve yine başarısız olmaktadırlar.

Bu durum, öğrenme teorilerindeki hangi kavrama örnek olabilir?

A) Habercilik
B) Tepkisel koşullanma
C) Kendini gerçekleştiren kehanet
D) Öğrenilmiş çaresizlik
E) Sistematik duyarsızlaşma

DO?RU CEVAP: D
Konuyla ilgili konuşan yetkililer, bu sorunun Öğrenme Psikolojiyle ilgili olduğunu ve Pedagojik Formasyon sınavına hazırlanan öğretmen adayları için hazırladıkları test kitapçığında yer verdiklerini belittiler. Yetkililer "Doğru cevap nedir?" sorumuza ise "D şıkkı" yanıtını verdiler.

Artık bir şey diyemiyorum...
BIDIBIDI wrote:crazy sana bir haber vereceğim.... Yarın tüm gazeteler yazar :D

Bireğitim kurumunun, öğretmen adayları için hazırladığı Pedagojik Formasyon test kitapçığında Fenerbahçe-Galatasaray rekabetinin konu edildiği bir soru yer alıyor !..

Soruda, Fenerbahçe'nin Galatasaray'a karşı ezeli rekabette psikolojik üstünlük kurmasından yola çıkılıyor. Soruda, Galatasaraylı futbolcuların "Ne yaparsak yapalım yine kazanamayacağız" şeklinde bir düşünceye kapıldığı varsayılarak; bunun öğrenme teorilerinde neye karşılık geldiği soruluyor.

"Öğrenme teorileri" hakkındaki soru şöyle:

Galatasaraylı futbolcuların Fenerbahçe maçından önce, daha önceki maçlarda aldıkları sonuçlar akıllarına gelmekte (6-0, 4-0, 3-2, 4-3) ve Galatasaraylı futbolcular "Ne yaparsak yapalım yine kazanamayacağız" diyerek, daha az çalışmakta ve yine başarısız olmaktadırlar.

Bu durum, öğrenme teorilerindeki hangi kavrama örnek olabilir?

A) Habercilik
B) Tepkisel koşullanma
C) Kendini gerçekleştiren kehanet
D) Öğrenilmiş çaresizlik
E) Sistematik duyarsızlaşma

DO?RU CEVAP: D
Konuyla ilgili konuşan yetkililer, bu sorunun Öğrenme Psikolojiyle ilgili olduğunu ve Pedagojik Formasyon sınavına hazırlanan öğretmen adayları için hazırladıkları test kitapçığında yer verdiklerini belittiler. Yetkililer "Doğru cevap nedir?" sorumuza ise "D şıkkı" yanıtını verdiler.

Artık bir şey diyemiyorum...

Bumudur yanii en kötü durumda beni öldürdünüz adminim :twisted:
Ne kadar sacma sapan haber buyaa şıklara bakın hele öğrenilmiş çaresizlikmiş ba ba ba baakkkk Allahım millet şaşırıyo neyi haber yapacağını bide kitapçıktamı sormuşlar bu soruyu tüüühhh Allah cezalarını verecek :evil: :evil: :evil: :evil:

( adminim bu haberi sizden beklemezdim Artık siz bişey demeyin zaten ben diyecem :thinking: :thinking: )
Fanatik mod durumuna gectim ve sadece şunu söylüyorumm :bidibidi_msn5:

Aynen katılıyorum... :wink:

ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
herkes fenerbahçenin üstülüğünü kabul etmişken bu çaba niye crayz ve &sıla anlamıyorum ki :lol: :lol: :lol:

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
Seni alisamiyende öldürecem CIVCIV kafaya koydum :bidibidi_msn5:
bende bugün sabah bi işkence habaeri okudum onu senin üstünde deneyeceğim bak haberi şu : :lol: :shock: :? :roll:

Insanlık dışı işkence

Birleşik Arap Emirlikleri’nden kaçırılan adama dehşet verici işkence görüntüleri izleyenleri şoke ediyor.

45 dakika süren video bant kaydında, işkencecilerden birinin, BAE’nin Veliaht Prensi Şeyh Muhammed’in kardeşi Şeyh Isa bin Zayed el Nahayan olması dikkati çekiyor.

INSANLIK DIŞI IŞKENCELER

Işkence, Şeyh Isa’nın elleri ayakları bağlı kimliği belirsiz adamı çölde kafasına diziyle basıp, ağzına burnuna kum doldurmasıyla başlıyor. Ardından, otomatik tüfeğiyle kumda diz çökmüş olan adamın etrafına birçok el mermi sıkıyor. Diğerlerinin de yardımıyla, yerde yatmakta olan adamı önce kablo, sonra da çivili tahtayla döven Şeyh Isa, ardından zavallı adamın yaralarına tuz basıyor. Son olarak Şeyh Isa, jipiyle adamın üzerinden geçiyor ve vahşet sona eriyor.

Yahu okuma böyle haberleri başımıza cani kesilecen :bidibidi_msn5: acaba bu konuyu kitletsekmi yavaş yavaş içimizdeki kötü ruh ortaya cıkıyoo :bidibidi_msn5:
yok yok iyi böyle.... :shock: :D :lol:

Oyunları gezerken bu oyunu gördümde betül sana sesleniyorum sen neden hiç bu oyuna gelmemişsin aaa cok ayıp seninde içindeki caniyi ortaya cıkaralım artık olmuyo böle :D
crazy başka bir bölümde cevap vermek isterdim sana ama el mahkum..Şimdi birisi bana plan yapar felan aman kimse geldiğimi görmesin.. :lol:

Ben sana kıyabilirmiyim ya ne yapacam ki canım sana üsttümde başka birisi olsa derişik Hidroklorik asit 'le bi banyo yaptırırım tamam derdim(HCl dolu Havuza atmak daha vahşi geldi )...Ama bak sana felan öle bişi yapmam sakın yanlış anlama :wink: :lol:

(Senin gibi birine böle bişi söylemek mümkünmü o planlarını okuduktan sonra :lol: )
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.