LIVE
Loading stream......

Yoğunluk Hata Mesajları Buraya

started by BIDIBIDI 14 October 2008 17-year-old topic 66 Replies 37.951
Arkadaşlar yeni bir yapılanma içine giriyoruz , uzun zamandır alınan yoğunluk mesajları , gerek sitemize yapılan saldırılardan gerekse serverlerın bidibidi.com alt ve yan sitelerine yapılan ziyaretçi akımlarını karşılayamamaktan kaynaklanmaktadır.

Ben gereken incelemeleri , ayarları,optimizasyonları , istatistiklerimizle beraber inceliyorum,

Sizlerde Yoğunluk mesajı aldığınızda buraya yazarsanız memnun oluruz,

Geçici bir süre verilen bu rahatsızlıktan dolayı özür dileriz
günde 6 defadan fazla yoğunluk mesajı aldığım oluyor :cry: :cry:
:oops: Teşekkürler.. şölede yapabiliriz,

bugün hata aldınız mı ,
aldınızsa kaç kere ,
arka arkaya hata olduğunuz oldu mu,
günün hangi saatleri daha fazla...vs

(söylediğim gibi bunların istatistiklerini çıkartıyorum ; ama AKTIF kullanıclarımızdan dinlemek daha yararlı olacaktır. )
size yardım edebilirsek ne mutlu bize, tamam ozaman ben neredeyse 6 saat sitede online oluyorum, gün içerisinde hangi saatler kaç kez yoğunluk mesajı aldığımı bildiririm size :D
ben siteye çok fazla gelemiorum ama her gelmemde yoğunluk karşıma çıkıor hiç mesaj yazamıyorum site donup kalıor :?
denizindibi wrote:günde 6 defadan fazla yoğunluk mesajı aldığım oluyor
valla sen günde 6 defadan fazla alıyosun ama bnde 15 20 kere geldiği oluor :roll: :arrow:

selin44 wrote:ben siteye çok fazla gelemiorum ama her gelmemde yoğunluk karşıma çıkıor hiç mesaj yazamıyorum site donup kalıor :?
denizindibi wrote:günde 6 defadan fazla yoğunluk mesajı aldığım oluyor
valla sen günde 6 defadan fazla alıyosun ama bnde 15 20 kere geldiği oluor :roll: :arrow:
bugün aldınınız mı?
hayır ilk kez bugün olmadı :arrow:

14 Ekim 2008 Saat 17.17 de 3 dakika süren hata mesajı aldım, ana sayfaya yönlendirilemedi , 3 dk sonra tekrar denediğimde siteye giriş yapabildim.Bilgilerinize .
çok çok teşekkürler denizindibi.. ilgileniyorum bugün rahatlamıştır umarım
aslına bakarsanız bu gün hiç karşılaşmadım yoğunluk mesajıyla, ilgilendiğiniz belli, yoksa takipteyim ne zaman olursa bilgi vericem, asıl ilginiz için biz teşekkür ederiz :D çok teşekkürler
sevgili adminim, bu gün saat 14.14 'te 4 dk süren yoğunluk mesajı aldım yine ana sayfaya yönlendirilemedim, bilgilerinize.

adminim üzülmeyin yaa biz arada olan yoğunluktan cok şikayetçi değiliz hatta ben seviniyom ooo diyom yanlız değilizz cok kişi online diye dimi denizindibi :)
"[email hidden]@yer" adminim üzülmeyin yaa biz arada olan yoğunluktan cok şikayetçi değiliz hatta ben seviniyom ooo diyom yanlız değilizz cok kişi online diye dimi denizindibi :)

aynen vallahi, çokta şikayetçi değiliz sadece sayın adminimiz bizden bişey istemiş bizde ona yardım edelim edasıyla hareket ediyoruz, siz üzülmeyin bencede :smile3:
:( yoq yoqq siz söyleyin efendim :roll: :D
BIDIBIDI wrote: :( yoq yoqq siz sayın söyleyin efendim :roll: :D
anlaşılmıştır sayın adminimiz, takipteyiz :bigsmile:
Arkadaşlar Türkçe kelime hataları ve devrik cümleler için kusura bakmayın , aceleyle yazıldığı için :) ..
sevgili adminim bu gün saat 13.00 - 13.02 arası yoğunluk mesajı aldım, anasayfaya yönlendirildikten sonra foruma girerken tekrar yoğunluk mesajı verdi , bilgilerinize.
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.