LIVE
Loading stream......

Yoğunluk Hata Mesajları Buraya

started by BIDIBIDI 14 October 2008 17-year-old topic 66 Replies 37.952
adminim bugün saat 15.55 ve 16.12 saatleri arasında 4 defa yoğunluk mesajı aldım bilgilerineze sunulur :(
ewet bnde aldım o sıralarda we geri bağlanmakta zorluk cektim
SaDeCe GüLüMSe :)

adminim bugün yoğunluk mesajı bi kaç defa aldım fakat diğer bir sorunda yorumlarımı gönderirken sayfada donmalar oluyo bir kaçtane yorumum da gitmedi , sayfalara cok zor bağlanıyorum acaba bu yoğunluktan kaynaklanan bi sorunmu :?: :( :(
Büyük ihtimalle arkadaşlar sitemizi kendi serverlarımıza taşıyacağız.

Şu anda denemeleri yapılıyor zaten ,

Bakınız :

http://www.bidibidi.gen.tr
http://www.iibf.gen.tr

gibi,

bu sitelerin hızlarına, sayfaların açılmasını bide siz kontrol edin.

Her şey yolunda giderse, Aralık ayının 15 ine kadar sitelerimizi taşıyacağız.

Bu süre içinde mağdur olmayacaksınız.

Fakat biraz zorlu geçecek :D

Çünkü 20.000 e yakın resim , 1000 e yakın oyun , 30.000 konu 8800 üye :D ,
taşınma işlemleri başlayınca zaten haber verilecektir.

2009 Yılına süper bir giriş yapmayı planlıyoruz...
hayırlısı olsun adminim desenize bıdıbıdı 2009'a muhteşem giriş yapıcak cok sevindim bu arada o sayfaların açılış hızı süperr :)

Allah kolaylık versin....
BIDIBIDI ben 1 saat içinde 2 kez yoğunluk aldım :? :arrow:

üzgünüm ama nedense bende bugün yoğunluk yüzünden doğru düzgün foruma giriş yapamadım saatlerini bilemiyorum öğleden sonra cok sık oldu :(
merhaba admin bugün siteye çok az giriş yapabildim yoğunluk diyor sürekli BILGINIZ OLSUN.tabi bu durum oyunlarda daha kötü oluyor.tam skoru göndericem yoğunluk diyor sıfıra sıfır yani sonuç :)

ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
bu gün 08.30 dan başlayıp 10.432e kadar yoğunluk mesajı yüzünden siteye giriş yapamadık
evet dünde bana cok oldu ama bu sabah denizindibiyle beraber aynı saatlerde giriş yapamadık 2 saat ana sayfaya bağlanamadım :roll:
bu seferki saldırıdan kaynaklanıyor , kendini bilmezler tarafından.. Neyse sorun yok arkadaşlar, zaten serverda değiştireceğiz , 3 hafta sonra yavaş yavaş taşınacağız.

Yine de siz bizi mazur görün
sevgili admin dün saat 16 dan bugün saat 17 ye kadar siteye giriş yapamadım ayrıca şuan hala devam etmekte bu mesajın size iletilip iletilemiyeceğinden bile şüpheliyim zar zor bağlanabildm çünkü bilginiz olsun

Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
sıla senin msjına katılıyorum acaba diyorum şu siteye saldırıda bulunanlara senimi söylesek nasılsa sen eğitimlisin oyunlarda 11 eylül saldırısı oyun rekoru hazır sendeyken diyom :lol2: :lol2:
alemsin sen ya :) valla olabilir biliyosun taktım mı takarım ben yeter ki isteyim.bu durumda saldırıya geçenleride kafama bi takarsam saldırmak şöyle dursun adını bilem anamazlar :) ama işte biliyosun ben admin değilim :)

abi naptınız yav , tüm fenerliler buraya geldi galiba , 2 dakka yoğunluk mesajı aldım. tamam tamam sakin olun :lol2:
yoksa bu crazyinin başının altındanmı çıkıooo :biggrin2:

Oyunlarda rakip tanımam. 1. Belli, BENIMDE, ben 2. yi merak ediyorum :)
🖼️ image not archived
ewet ya bende yoğunluk mesajı aldım birinde bağlanmakda güclük cektim
admin yardım pls bu soruna bi care bulunmayacakmı
SaDeCe GüLüMSe :)

yaw siteyi sakin bıraksanıza rahat rahat yoğunluğunu yaşasın adminim boşver ilgilenmeyin rica ediyorum bırakın yoğunluk versin bu geceliğine bari lütfeeeeeennnnnnnn :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
gusselim33
gusselim33 wrote:ewet ya bende yoğunluk mesajı aldım birinde bağlanmakda güclük cektim
admin yardım pls bu soruna bi care bulunmayacakmı
Çalışmalarımız başladı , tüm altyapımızı taşıyoruz. 30 - 40 gün içinde halledilecek , yeni serverlamıza taşınacağız , daha kaliteli , daha hızlı, kesintisiz, sorunsuz olacak.
yaw siteyi sakin bıraksanıza rahat rahat yoğunluğunu yaşasın adminim boşver ilgilenmeyin rica ediyorum bırakın yoğunluk versin bu geceliğine bari lütfeeeeeennnnnnnn
[email hidden]@yer alemsin ya, bu arada geçmiş olsun , kısmetse 2. yarıya :D
BIDIBIDI wrote:
[email hidden]@yer alemsin ya, bu arada geçmiş olsun , kısmetse 2. yarıya :D

adminim sizdemiiiiiiiii :x aman yarabbim yoğunluk msjı alaydımda görmeyeydim yorumunuzu :)
Evet arkadaşlar , 2 aydır bu konuya cevap yazılmamasından da anlaşılacağı gibi , bidibidi.com da sorunsuzca , hatasızca dolaşıyorsunuz.

Yeni serverlerımız , hızımız umarım sizleri tatmin etmiştir.

Saygılarımızla
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.