adminim bugün saat 15.55 ve 16.12 saatleri arasında 4 defa yoğunluk mesajı aldım bilgilerineze sunulur 
Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
Yoğunluk Hata Mesajları Buraya
started by BIDIBIDI
14 October 2008
17-year-old topic
66 Replies
37.952
adminim bugün yoğunluk mesajı bi kaç defa aldım fakat diğer bir sorunda yorumlarımı gönderirken sayfada donmalar oluyo bir kaçtane yorumum da gitmedi , sayfalara cok zor bağlanıyorum acaba bu yoğunluktan kaynaklanan bi sorunmu

Büyük ihtimalle arkadaşlar sitemizi kendi serverlarımıza taşıyacağız.
Şu anda denemeleri yapılıyor zaten ,
Bakınız :
http://www.bidibidi.gen.tr
http://www.iibf.gen.tr
gibi,
bu sitelerin hızlarına, sayfaların açılmasını bide siz kontrol edin.
Her şey yolunda giderse, Aralık ayının 15 ine kadar sitelerimizi taşıyacağız.
Bu süre içinde mağdur olmayacaksınız.
Fakat biraz zorlu geçecek
Çünkü 20.000 e yakın resim , 1000 e yakın oyun , 30.000 konu 8800 üye
,
taşınma işlemleri başlayınca zaten haber verilecektir.
2009 Yılına süper bir giriş yapmayı planlıyoruz...
Şu anda denemeleri yapılıyor zaten ,
Bakınız :
http://www.bidibidi.gen.tr
http://www.iibf.gen.tr
gibi,
bu sitelerin hızlarına, sayfaların açılmasını bide siz kontrol edin.
Her şey yolunda giderse, Aralık ayının 15 ine kadar sitelerimizi taşıyacağız.
Bu süre içinde mağdur olmayacaksınız.
Fakat biraz zorlu geçecek
Çünkü 20.000 e yakın resim , 1000 e yakın oyun , 30.000 konu 8800 üye
taşınma işlemleri başlayınca zaten haber verilecektir.
2009 Yılına süper bir giriş yapmayı planlıyoruz...
hayırlısı olsun adminim desenize bıdıbıdı 2009'a muhteşem giriş yapıcak cok sevindim bu arada o sayfaların açılış hızı süperr
Allah kolaylık versin....
Allah kolaylık versin....
üzgünüm ama nedense bende bugün yoğunluk yüzünden doğru düzgün foruma giriş yapamadım saatlerini bilemiyorum öğleden sonra cok sık oldu 
merhaba admin bugün siteye çok az giriş yapabildim yoğunluk diyor sürekli BILGINIZ OLSUN.tabi bu durum oyunlarda daha kötü oluyor.tam skoru göndericem yoğunluk diyor sıfıra sıfır yani sonuç :)
evet dünde bana cok oldu ama bu sabah denizindibiyle beraber aynı saatlerde giriş yapamadık 2 saat ana sayfaya bağlanamadım 
bu seferki saldırıdan kaynaklanıyor , kendini bilmezler tarafından.. Neyse sorun yok arkadaşlar, zaten serverda değiştireceğiz , 3 hafta sonra yavaş yavaş taşınacağız.
Yine de siz bizi mazur görün
Yine de siz bizi mazur görün
sevgili admin dün saat 16 dan bugün saat 17 ye kadar siteye giriş yapamadım ayrıca şuan hala devam etmekte bu mesajın size iletilip iletilemiyeceğinden bile şüpheliyim zar zor bağlanabildm çünkü bilginiz olsun
sıla senin msjına katılıyorum acaba diyorum şu siteye saldırıda bulunanlara senimi söylesek nasılsa sen eğitimlisin oyunlarda 11 eylül saldırısı oyun rekoru hazır sendeyken diyom

alemsin sen ya :) valla olabilir biliyosun taktım mı takarım ben yeter ki isteyim.bu durumda saldırıya geçenleride kafama bi takarsam saldırmak şöyle dursun adını bilem anamazlar :) ama işte biliyosun ben admin değilim :)
abi naptınız yav , tüm fenerliler buraya geldi galiba , 2 dakka yoğunluk mesajı aldım. tamam tamam sakin olun
yoksa bu crazyinin başının altındanmı çıkıooo
yoksa bu crazyinin başının altındanmı çıkıooo
yaw siteyi sakin bıraksanıza rahat rahat yoğunluğunu yaşasın adminim boşver ilgilenmeyin rica ediyorum bırakın yoğunluk versin bu geceliğine bari lütfeeeeeennnnnnnn

gusselim33
gusselim33 wrote:ewet ya bende yoğunluk mesajı aldım birinde bağlanmakda güclük cektimÇalışmalarımız başladı , tüm altyapımızı taşıyoruz. 30 - 40 gün içinde halledilecek , yeni serverlamıza taşınacağız , daha kaliteli , daha hızlı, kesintisiz, sorunsuz olacak.
admin yardım pls bu soruna bi care bulunmayacakmı
yaw siteyi sakin bıraksanıza rahat rahat yoğunluğunu yaşasın adminim boşver ilgilenmeyin rica ediyorum bırakın yoğunluk versin bu geceliğine bari lütfeeeeeennnnnnnn[email hidden]@yer alemsin ya, bu arada geçmiş olsun , kısmetse 2. yarıya
BIDIBIDI wrote:
[email hidden]@yer alemsin ya, bu arada geçmiş olsun , kısmetse 2. yarıya![]()
adminim sizdemiiiiiiiii
Evet arkadaşlar , 2 aydır bu konuya cevap yazılmamasından da anlaşılacağı gibi , bidibidi.com da sorunsuzca , hatasızca dolaşıyorsunuz.
Yeni serverlerımız , hızımız umarım sizleri tatmin etmiştir.
Saygılarımızla
Yeni serverlerımız , hızımız umarım sizleri tatmin etmiştir.
Saygılarımızla
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.