LIVE
Loading stream......
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

üstteki üyeyle bi adaya düşseniz ne yapardınızz:)

started by cr@zy 09 September 2008 18-year-old topic 67 Replies 28.462
teyze yiğen gecinirdik güzel güzel.ben ona sarkı söylerdim.o da bana yemek yapardı. :D :D :D :D :D
No Mercyyyyyyyyyyy
ya niyeee ben hizmet eden oluyorumda sen yan gelip yatan ohh valla :bidibidi_msn11:

olmaazzz sen calışırdın bende oturur sana bakardım yaşlıyım unuttunmu :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
aa doğru ya.kusura bakma teyze.unutmuşum senin yaşlı ve ihtiyar bunak olduğunu :D :D neyse hadi sen yorulma.ben yapayım bari işleri.o zaman sende bana şarkı söyleyecen :D :D :D :D
No Mercyyyyyyyyyyy
ihtiyarrrr bunaaakkkk ah ahh ne hale düştükk yaşlılık işte coluk cocuğun dalgası olduk beyaa :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:
sus be bunak sus be.dırdırdır konusup duruyon.kafamın etini yiyon.huzur evine yerleştirecem seni bak görecen gününü haa. :D :D :D :D :D ihtiyar bunak nolcak işte. :D :D :D
No Mercyyyyyyyyyyy
ah bu başımaa gelenleeerrrr
teyze deyip beni sevenlerrr
huzur evine kapatacaklarrr
beni sevenlerr nerdeleeelerrrr

:bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:
burdayıııım burdayım.ya ben seni hiç kapatırmıyım huzurevine teyze ya.ayıp ettin ha.bak kalbimi kırıyon :D :D :D
No Mercyyyyyyyyyyy
ben onun kafasını ağrıtırdım oda beni dinlerdii sessiz yaa o yüzden

( ummadık taş baş yarar derler tam terside olabilir gercii bilinmezz )BidiBidi.Com ©
ummadık tasbas yarar cr@yz fena yarar hemde mıgrene kadar varır bu konu :D :D :D :D
DUNYA BIR GUNDUR O DA BUGUNDUR
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.