LIVE
Loading stream......
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

üstteki üyeyle bi adaya düşseniz ne yapardınızz:)

started by cr@zy 09 September 2008 18-year-old topic 67 Replies 28.460

sen oyuncularına hayran olmak için mi izliyosun :bidibidi_msn5:

ya iki üç malzeme toplada devam edelim ay :lol2:
malzeme cok onda ama biz ordaki malzemeleri kullanırsak anaamm cıkış yolunu bulamayızz bi yaratıkla uğraşamıyoz daha bak oyun delisi kayıplara karıştı korktu onu yaratığa kurban verecez diye :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:

ay oyun delisi bu yüzden mi yok ortalıkta yaa :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
ne sandın sen korktu kız yaratıktan :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:

yazık yaa, adaddan hiç çıkamıycaz sandı galiba :lol2: :lol2: :lol2:

( yanılmadı gerçi ama :lol2: :lol2: :lol2: )
evet ben düşünüyorumda acaba adada ev inşaatına başlasakmı hani en azından başımızı sokabilicek 2 oda bi salon evimiz olsa :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:

ya hep hayalimdir , hani salardan falan ev yapıyolarya

onlardan yapabilirmiyiz cr@zy, imar izni alalım adminimizden :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
adminimiz bize yakında forumdan uzaklaştırma izni verirse hiç şaşırmaa bi adadan kurataramadınız bizi diye :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:
teyzemle bir adaya düşsek teyze yiğen güzel güzel geçinirdik. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
takiii başımın etini yiyene kadar.Allahım sen bizleri koru. :D :D
No Mercyyyyyyyyyyy
ben sana adanın hertarafına pankart actırırdım fatihh :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:
cr@zy ben seninle uzun uzun muhabbet ederdim.... iki gevezeden başkabişi beklenmiz dimi ama :lol: :lol: :lol:
evet güzel olurdu senle muhabbette beyaa düşsekmi napsakkk gıııı :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:
[email protected]@yer wrote:ben sana adanın hertarafına pankart actırırdım fatihh :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:
zuhahahahahaha :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

bende sana yemek yaptırırdım.yemekler bulaşık yıkamalar senden.yok öyle boş boş oturmak.sen yemek yaparken bende sahar ı düşünürüm. :bouncy: :bouncy: :roll2: :roll2: :lol2: :lol2: :lol2:
No Mercyyyyyyyyyyy
eee aşık bi cocukla adaya düşersen başınada bu gelirr 24 saat aşkını düşünür tüm işlerde sana kalırr yok yok yiğenim en iyisi senle saharı biz ıssız bi adaya düşürelim :wink: :D
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah ah nerde o günler. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
No Mercyyyyyyyyyyy
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah ah nerde o günler. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
No Mercyyyyyyyyyyy
fatih.hat wrote:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah ah nerde o günler. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Allahtan ümid kesilmez belki iki delinin biri sizi her an ıssız bi adaya düşürebilirr :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
Bu Usttekı YLE BIZ KESIN OYUN OYNARDIK.. :lol:
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
bana bu iyiliği yapan olsa keşke.ama ıssız adada hayat şartları nasıl elverişli mi :D :D :D :D

ya bu arada ben yukarda ki mesajı iki defa atmışım.hiç farkında değilim ya.yeni görüyorum.kusura bakmayın arkadaşlar.
No Mercyyyyyyyyyyy
sTRaLiS wrote: Bu Usttekı YLE BIZ KESIN OYUN OYNARDIK.. :lol:

bence kesin kavga ederdikkk :roll: :roll:
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.