Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
Böyle Buyrun Arkadaşlar Burda Muhabbet Edelim
started by tatlı cadı
05 August 2008
18-year-old topic
1.300 Replies
458.680
yaa gercek diye yutturacan bana haa yakaladııımmmm vay hain vaayyy

tamam cnm bugün sana ayrıntılı bi acıklama yaparım ama nerde takıldığını bi ilseydim süper olacaktıı 

yok yok forumda yılan besliyomuşuzda haberim yokmuşş beni kandırmak haa baakkk agrasifim asabiyim pisikolojik deliyim haaaa

merhaba arkadaşalar
nasıl bir haleti ruhiye içindesiniz bugün?
nasıl bir haleti ruhiye içindesiniz bugün?
slm hoş geldin su_perisi
ben iyiyim sadece uykusuz bi ruh hali içindeyim forumda tüm günü korku odasında gecirir oldum daaa denizindibi ve oyun delisi sayesinde
eee sen nasılsın
ben iyiyim sadece uykusuz bi ruh hali içindeyim forumda tüm günü korku odasında gecirir oldum daaa denizindibi ve oyun delisi sayesinde
eee sen nasılsın
saol teşekkürler burcu_06 hoş geldin nasılsın...
iyi olmaya çalışıyorum....daha yeniyim kimseyi tanımıyorum canım sıkılıyor...siz nasılsınız.....

teşekkürler cr@zy pl@yer bende iyiyim hamdolsun..
korku bölümüne arada sırada bir göz gezdiriyorum ama henüz korkacak birşey bulamadım
ama odanın tasarımı güzel olmuş sesler biraz kafa şişirsede
hoş geldiniz burcu
korku bölümüne arada sırada bir göz gezdiriyorum ama henüz korkacak birşey bulamadım
ama odanın tasarımı güzel olmuş sesler biraz kafa şişirsede
hoş geldiniz burcu
iyiyiz saol ama burda konulara yorum yaptıkça aramıza girer ve bizi tanırsın ben tanımanda azcık yardım ediyim ama aramızda kalsın ok
denizindibi: forumun pisikoloğu dur ve azcık pisikopattır ona bişey sorarsan anında çocukluğuna iner sakin ol ve korkma
oyun delisi: oyunlarda gecen senlerde 1.liği götürüyodu ama biz geldik maalesef 1. olamaz oldu nedeni ise denizindibi ve ben sayesinde forumdan ayrılamaz oldu
daha sonra diğer üyeleride tanıtırım sana sıraylaa
denizindibi: forumun pisikoloğu dur ve azcık pisikopattır ona bişey sorarsan anında çocukluğuna iner sakin ol ve korkma
oyun delisi: oyunlarda gecen senlerde 1.liği götürüyodu ama biz geldik maalesef 1. olamaz oldu nedeni ise denizindibi ve ben sayesinde forumdan ayrılamaz oldu
daha sonra diğer üyeleride tanıtırım sana sıraylaa

su_perisi sen gece bi uğra korku odasına korku neymişş görürsün sesler diyosunda hangi sesler ben bugün ses duymuyorum kesmişler sesi galiba 

denizindibi doğru söylüyor
kısıtlı zamanlarda girsemde sadece okumak bile eğlendiriyor beni
kısıtlı zamanlarda girsemde sadece okumak bile eğlendiriyor beni
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.