LIVE
🏛️ LEGEND Lead Man record held by bukettttt for 14 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Game of the Hippos record held by bukettttt for 15 years — unbeaten!
user bidibidim New Record! Jewel Visitor
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
user arinberk commented: Gems “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
user arinberk commented: Christmas Mahjong “Çok eğlenceli! 🔥”
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Böyle Buyrun Arkadaşlar Burda Muhabbet Edelim

started by tatlı cadı 05 August 2008 18-year-old topic 1.300 Replies 458.680
hehe ammada korkaksınız canım :lol: şaka yapıom tabede bu gece bnde uyuyamadım saat 4 mü neydi anca uyudum :( oyundelisi avatarını değiştir wercm oyumu sana söz :lol:
SaDeCe GüLüMSe :)

ne o amaç şaşmış gusselim33, sen korkutuyodun korkan haline ermişsin :mrgreen:

bu arada günaydıııın :twisted:
günaydınn ya bilmiyorum ilk kez bu gece cok ürktüm :lol: arada ürküyorum ama bi daha olmayacak eminim :lol: korkutmyaa dewamm

gusselim33 wrote:günaydınn ya bilmiyorum ilk kez bu gece cok ürktüm :lol: arada ürküyorum ama bi daha olmayacak eminim :lol: korkutmyaa dewamm

bende şimdi korku hikayesi yazıyodum, gerçek diye yutturucam cr@zy'e
biliyosun o ve oyun_delisi beni korkudan perişan ettiler, akşamları eve gidemez oldum :lol2:
yaa gercek diye yutturacan bana haa yakaladııımmmm vay hain vaayyy :flaming: :mrgreen:
oo denizindibi fena yakalandı :D bana müsade okul wakti geldi akşama görüşürz artık siz didişip durun :lol: bu arada crazy bana şu resm hakkında daha ayrıntılı msj atarmısın mümknse tabe hadi görüşürz

tamam cnm bugün sana ayrıntılı bi acıklama yaparım ama nerde takıldığını bi ilseydim süper olacaktıı :cheers:
yani şeyy kem küüm gerçek diye yutturacaktım derken cr@zy , başıma gelen olayların gerçek olduğunu bilip korkma diye böyle söylemiştim :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

ama yinede sen bilirsin istersen gerçek gibi oku :bidibidisun18:
yok yok forumda yılan besliyomuşuzda haberim yokmuşş beni kandırmak haa baakkk agrasifim asabiyim pisikolojik deliyim haaaa :lol2: :lol2:
ay öyle deme bu kadar kurgunun içinde bide yılana dönüştüğüm falan geçti aklımdan görüntülü olarak hemde :bidibidisun18: :bidibidisun13:
merhaba arkadaşalar

nasıl bir haleti ruhiye içindesiniz bugün?
slm hoş geldin su_perisi
ben iyiyim sadece uykusuz bi ruh hali içindeyim forumda tüm günü korku odasında gecirir oldum daaa denizindibi ve oyun delisi sayesinde :)

eee sen nasılsın :?:
:( :( :( :( [img]mrb%20arkadaşlar%20nasilsiniz.....herkese%20hayırlı%20gunler%20diliyorum...kendinize%20iyi%20bakın%20size%20kalan%20kendinizsiniz....[/img] :cry: :cry: :cry: :cry:
saol teşekkürler burcu_06 hoş geldin nasılsın...
iyi olmaya çalışıyorum....daha yeniyim kimseyi tanımıyorum canım sıkılıyor...siz nasılsınız..... :? :? :? :?
ooo burcu, sen kimseyi tanımıyosan korku odasına gireceksin , ozaman direk tanışıyoz zaten, hem bu forumda can sıkıntısıda neymiş :twisted:
teşekkürler cr@zy pl@yer bende iyiyim hamdolsun..
korku bölümüne arada sırada bir göz gezdiriyorum ama henüz korkacak birşey bulamadım :mrgreen:
ama odanın tasarımı güzel olmuş sesler biraz kafa şişirsede :)

hoş geldiniz burcu
iyiyiz saol ama burda konulara yorum yaptıkça aramıza girer ve bizi tanırsın ben tanımanda azcık yardım ediyim ama aramızda kalsın ok :mrgreen:

denizindibi: forumun pisikoloğu dur ve azcık pisikopattır ona bişey sorarsan anında çocukluğuna iner sakin ol ve korkma :mrgreen:

oyun delisi: oyunlarda gecen senlerde 1.liği götürüyodu ama biz geldik maalesef 1. olamaz oldu nedeni ise denizindibi ve ben sayesinde forumdan ayrılamaz oldu :mrgreen:

daha sonra diğer üyeleride tanıtırım sana sıraylaa :cheers:
su_perisi sen gece bi uğra korku odasına korku neymişş görürsün sesler diyosunda hangi sesler ben bugün ses duymuyorum kesmişler sesi galiba :yahoo33:
denizindibi doğru söylüyor
kısıtlı zamanlarda girsemde sadece okumak bile eğlendiriyor beni :)
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.