LIVE
🏛️ LEGEND Border 2 record held by burakcan76000 for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Black Fly Hunt record held by punısher for 13 years — unbeaten!
user bidibidim New Record! Jakes Dragon
user bidibidim New Record! Magic Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
user arinberk commented: Gems “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
user arinberk commented: Christmas Mahjong “Çok eğlenceli! 🔥”
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Böyle Buyrun Arkadaşlar Burda Muhabbet Edelim

started by tatlı cadı 05 August 2008 18-year-old topic 1.300 Replies 458.678
senin yüzünden , ne güzel forumda normal konularla geçinip gidiyoduk, şimdi bide aklıma korku odası soktun, düşünsene sabahları ofiste kimse olmuyo, akşamlarıda herkes benden önce çıkıyo fifi bile :bidibidi_msn5:

bu durumda aklıma gelecek herşeyden sen sorumlusun :bidibidi_msn5:
deme böyle yaa kıyamam sana haa gusellim33 'ün o her evde 3 harfliler varmış ya hikayesini okudunmu ben cesaret edmemiyom önce sen oku korkmassan bana burdan ilet bende okucam anlaştıkmı :mrgreen:
="[email hidden]@yer"]deme böyle yaa kıyamam sana haa gusellim33 'ün o her evde 3 harfliler varmış ya hikayesini okudunmu ben cesaret edmemiyom önce sen oku korkmassan bana burdan ilet bende okucam anlaştıkmı :mrgreen:
yok okumadım okuyamadım daha doğrusu :lol2:
başka türlü korkutun yaa bu çok ürkünççç :bidibidisun18:
bende okuyamıyorum tek ona cesaretim yok aslında meraktanda ölecem ama korkudan ölmekten iyidirr :splif: :bidibidi_msn5:
ya crqzy çok telafuz edincede korkutuyolarmış o 3 harfliler, biz çokmu telafuz ettik nedir, masamdaki her şey uçuşuyo :bidibidisun18:
ciddimisin beee tamam hadi başka konulara gecelim ciddi ciddi tırsmaya başladım
="[email hidden]@yer"]ciddimisin beee tamam hadi başka konulara gecelim ciddi ciddi tırsmaya başladım

ya işte böylece intikamımı aldım senden, beni ofisten çıkamaz ettin :lol2::lol2::lol2::lol2:
yaaaaaaaaaaaaa ama bu haksızlıııkkkk cok korktuuuummmm sen bittin ama denizindibi intikamım acı olacak ama biraz kendime gelmem lazım.. :bidibidi_msn35: :mrgreen:
="[email hidden]@yer"]yaaaaaaaaaaaaa ama bu haksızlıııkkkk cok korktuuuummmm sen bittin ama denizindibi intikamım acı olacak ama biraz kendime gelmem lazım.. :bidibidi_msn35: :mrgreen:

:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:
avatarımı gördünmü sana doğru hain planlarla geliyo haberin olsun :spiderman: :batman:
="[email hidden]@yer"]avatarımı gördünmü sana doğru hain planlarla geliyo haberin olsun :spiderman: :batman:
görmezmiyim, ilk dikkatimi çeken o oldu zaten :bidibidi_msn5::bidibidi_msn5::bidibidi_msn5::bidibidi_msn5:
oyun_delisi wrote:bende geldimmmm :twisted:
hoşgeldin ama ne bu avatarlar, bilerek mi yapıyonuz, intikamım acı oluyo sor istersen cr@zye :lol2: :lol2:
oyun delisi avatarlarımız kardeşmi napıyo senin ki öle bakıyım benim avatar denizindibine hain planlar içindeee :wink: :lol: :lol:
seninki süper ya, bu neden korka korka sinsi sinsi yürüoo ki.. denizindibi sen yandın, sakınnn arkanaaa bakmaaaaaaa

brnim avatarım gayet sevecen sizleri çağırıyooo

Oyunlarda rakip tanımam. 1. Belli, BENIMDE, ben 2. yi merak ediyorum :)
🖼️ image not archived
siz hazır plan yaparken ben azıcık çıkıp geri gelcem, malum akşam olunca dışarıya çıkamıyom , bari fırsattan istifade edip gündüz çıkıyım dışarıya :lol2:
hiç biyere gidemezsiiinnnnn biz senin korkualrınızz sen nerede biz oradaaaaa bir nefes gibi takipdeyizzz seniiii uuuuuuuuuu

🖼️ image not archived
eveeettttt cıkamassıııınnnn ya gelince ofiste herşey uçuşuyo olursa ayyy bence cıkmaa :mrgreen:

bu arada oyun delisi senin avatarınmı sevecen cağırıyo aman ne sevecen ne sevecen ne gözü var ne burnu o ne sevecenlik böyle :lol2:
bak bak seninkinin sol eline bak Allam a bak Allah aşkına bak dikkatli incele çokk delisiniz siz yaavvv

🖼️ image not archived
ya benim avatarım neden yok yaaa, avatar kardeşliğine ne dersiniz banada bi avatar bulsanıza :bidibidi_msn35:
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.