Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
Böyle Buyrun Arkadaşlar Burda Muhabbet Edelim
started by tatlı cadı
05 August 2008
18-year-old topic
1.300 Replies
458.678
deme böyle yaa kıyamam sana haa gusellim33 'ün o her evde 3 harfliler varmış ya hikayesini okudunmu ben cesaret edmemiyom önce sen oku korkmassan bana burdan ilet bende okucam anlaştıkmı 
bende okuyamıyorum tek ona cesaretim yok aslında meraktanda ölecem ama korkudan ölmekten iyidirr

ciddimisin beee tamam hadi başka konulara gecelim ciddi ciddi tırsmaya başladım
yaaaaaaaaaaaaa ama bu haksızlıııkkkk cok korktuuuummmm sen bittin ama denizindibi intikamım acı olacak ama biraz kendime gelmem lazım..

avatarımı gördünmü sana doğru hain planlarla geliyo haberin olsun

bende geldimmmm
oyun delisi avatarlarımız kardeşmi napıyo senin ki öle bakıyım benim avatar denizindibine hain planlar içindeee

seninki süper ya, bu neden korka korka sinsi sinsi yürüoo ki.. denizindibi sen yandın, sakınnn arkanaaa bakmaaaaaaa
brnim avatarım gayet sevecen sizleri çağırıyooo
brnim avatarım gayet sevecen sizleri çağırıyooo
hiç biyere gidemezsiiinnnnn biz senin korkualrınızz sen nerede biz oradaaaaa bir nefes gibi takipdeyizzz seniiii uuuuuuuuuu
eveeettttt cıkamassıııınnnn ya gelince ofiste herşey uçuşuyo olursa ayyy bence cıkmaa
bu arada oyun delisi senin avatarınmı sevecen cağırıyo aman ne sevecen ne sevecen ne gözü var ne burnu o ne sevecenlik böyle
bu arada oyun delisi senin avatarınmı sevecen cağırıyo aman ne sevecen ne sevecen ne gözü var ne burnu o ne sevecenlik böyle

bak bak seninkinin sol eline bak Allam a bak Allah aşkına bak dikkatli incele çokk delisiniz siz yaavvv
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.