LIVE
🏛️ LEGEND Mule Race record held by mon amour for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND The Cursed Biker record held by aariif for 17 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Atlantis Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Hangi Radyo Kanalını Dinlersiniz?

started by tatlı cadı 05 March 2008 18-year-old topic 39 Replies 26.699
tatlı cadı wrote: Evet yersiz oldu bizim konumuz üyeligi silinmis biri degil ama mesajn altına ismini yazdıgı için bende ona cevap verdim.
Yorumlarımda sana degildi betül

bende üzrime alınmadım zaten ama ismini yazmasına ben izin vermemeliydim..

BIDIBIDI wrote:Hem Bedirhan Gökçe'nin herdaim dinleyicileri bilir , şimdi aksini söylüyor mu bilmiyorum ama ,
"beni örnek almayın , ben örnek değilim" diye.
evet hala onu söylüyor ben örnek alınacak kadar iyi biri değilim örnek alacak çok daha güzel insanlar var diyor..bende işte bu yüzden onu örnek alıyorum...bu yüzden onu bu kadar çok seviyorum..
BIDIBIDI wrote: Tavsiyem , kişiyi değil, öğütlerini örnek al.. Yoksa bir gün hayal kırıklığına uğraman an meselesi,
Tavsiyen için teşekkür ederim dikkate alacam..ve inş. hayal kırıklığına uğramıcam...
tatlı cadı wrote: Evet yersiz oldu bizim konumuz üyeligi silinmis biri degil ama mesajn altına ismini yazdıgı için bende ona cevap verdim.
Yorumlarımda sana degildi betül

bende üzrime alınmadım zaten ama ismini yazmasına ben izin vermemeliydim..

BIDIBIDI wrote:Hem Bedirhan Gökçe'nin herdaim dinleyicileri bilir , şimdi aksini söylüyor mu bilmiyorum ama ,
"beni örnek almayın , ben örnek değilim" diye.
evet hala onu söylüyor ben örnek alınacak kadar iyi biri değilim örnek alacak çok daha güzel insanlar var diyor..bende işte bu yüzden onu örnek alıyorum...bu yüzden onu bu kadar çok seviyorum..
BIDIBIDI wrote: Tavsiyem , kişiyi değil, öğütlerini örnek al.. Yoksa bir gün hayal kırıklığına uğraman an meselesi,
Tavsiyen için teşekkür ederim dikkate alacam..ve inş. hayal kırıklığına uğramıcam...
betül_42 wrote:bende üzrime alınmadım zaten ama ismini yazmasına ben izin vermemeliydim..
:blueroll: :roll: :gözler: :?
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
Küpe Fm dınlıyorum geneldee

22:00-01:00 arası EFE ÖZGÜR YILDIRIMLA GECELERIN EFENDISI ni harıka bır program tavsıye ederım...
Birak, utansin hayallerim
Rest çektim dünyaya
Tuvalime isledim her bir kareni ve kast edilen her bir terimi
Inat, vurdum firçami yüzüne ve sövdüm sensiz geçen her güne
Sensiz giden her cümleye bir eylem oldu adim
alem fm 23:30 2:00 arası matrax die bi program süper :P
radyo vatan dinlerim 18:00 20:00 a kadar barbaros özdemirle tutkal var süper ikiside:)
akşamları powertürk dinliyorum
çünkü dj sevmiyorum :smile3:

ALışma bana,ne yapacağım beLLi oLmaz,bugün varım,yarın birden yok oLurum
Dokunma bana,kapanmamış yaraLarLa doLuyum
Sevme beni,yoğun duyguLarımda kayboLursun
Çözmeye çaLışma sakın,seninLe karışır iyice kördüğüm oLurum
Güveniyorsan kendine inandır beni aşkın varLığına,sonucunda öyLe bir aşk yaşatırımki,vazgeçemezsin,tutkun oLurum ..
YıkabiLirsen duvarLarımı,sakin bırakma beni,tüm tutkuLarım ve gücümün arkasında
haLa minik bir çocuğum,büyütemezsen kayboLurum

TAKLITLERIMDEN SAKININ
bende best fm de herkesi dinliyom ama özellikle SERDAR YAYINDA yı çok güzel bi şey yaaa bi show programı tavsiye ederim hafta içi akşam 22:00-01:00 e kadar hafta sonu sadece cumartesi saat 17:00-21:00 arası bence kaçırmayın :wink:

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
bence en iyisi slow türk tam damar şarılar walla slow türk birtane ama kral fm de gsl
herkesin zevki tarzı farklıdır kimi rap kimi slow kimi damar felan filan işte :D
t[img] :lol: tabikide power türk
Hepsini dinliyorum amma en çok lokum fm ile istanbulun sesi'ni dinliyorum.
UçUruMun kenarında olsan bile
GıcIkLıK oLsuN diye hayata gülümse!!!!
Ya aslında kral fm dinliyorum da ama bidibidi'den hiç çıkmadığım için benim için hem radyo hemde eğleniyorum :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
en güzell şarkılar power türkte
söylemiyim söylemiyim dedimdayanamadım söylim bari

en güzel raddyo mavi fm :D
slow türk de çok güzel bir radyo kanalı bence.her telden çalıo.tavsiye ederim...
altın ateşle,kadın altınla,erkek kadınla imtihan edilir...
kayserinin gözdesi gözde fm damar slow arebexs manyak şarkılar var
tatlı cadı yaa radyo malatya yazmısnda Süper44 yazmamısn=) nesee ben en çok süper44ü dinliyorm neden mi? Çünkü çook gzl pop rock slow müzikler var ve de bi abi çok gzl şiirler okuyor yane ne biliym çok beğeniyorm işte..
gece 23 ile 03 arası Alem fmde zeki çıkıo geceleri onu dinlerim gündüz her zamanki gibi oynak fm :lol:
https://galeri.bidibidi.com/albumler/galerim/19635/2yum6gw.gif
slowturk
W_HaNde_92 wrote:tatlı cadı yaa radyo malatya yazmısnda Süper44 yazmamısn=)
Haklısın aslında Malatyada en çok dinlenen radyo kanallarından biride süper44 dür :wink:
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.