LIVE
🏛️ LEGEND Card Sorting record held by aytaç for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Helicopter record held by punısher for 14 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Atlantis Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Hangi Radyo Kanalını Dinlersiniz?

started by tatlı cadı 05 March 2008 18-year-old topic 39 Replies 26.700
En Çok Dinledigin Radyo Kanalı Hangisi?Neden?
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
Ben saat 23.00 ile 01.00 arası Kral Fm de Bedirhan Gökçeyle Üçüncü Sayfa programını dinliyorum...

Bazende radyo tatlıseste saat 22'de muzoyu dinlerim

Onun haricince pek radyo dinlemem arabada ne rasgelir,kulagıma ne hoş gelirse onu dinlerim
&
Muzo gece 02:00 de cıkmıyomuydu bı zamanlar o adama saat 22 erken gelır bıraz...

Best Fm Ceyhun Yılmaz Ile A-RIZA Şhowu dınlerım...akaşam 6 ıle 8 arası A-Rıza showu dınleyın tavsıye ederım...
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
tatlı cadı wrote:Ben saat 23.00 ile 01.00 arası Kral Fm de Bedirhan Gökçeyle Üçüncü Sayfa programını dinliyorum...

çok güzel bir program herkese tavsiye ederim şiir seven sevmeyen herkese....
betül_42 wrote:çok güzel bir program herkese tavsiye ederim şiir seven sevmeyen herkese....
Kesinlikle katılyorum betül'e.

Sadece şiir progaramı degil her şiirden sonra sarkı var ve cuma geceleride türkü geceleri yapılıyor.

Ayrıca Bedirhan Gökçe 'de konusmalarıyla,ögütleriyle ve güzel türkcesiyle örnek alıncak biri..

Bende tavsiye ederim çok güzel ve kaliteli bir program... :wink:
&
tatlı cadı wrote:Ayrıca Bedirhan Gökçe 'de konusmalarıyla,ögütleriyle ve güzel türkcesiyle örnek alıncak biri..
:roll: katılmıyorum... bu beyfendiyi radyo tatlıseste seneler önce , senelerce dinledim , dinletilerine sohbetlerine katıldım...

hani derler ya "imamın dediğini yap , yaptığını yapma diye" aynen öle.

aslında söylenecek çoook şey var fakat yeri değil :wink:

sesine , yorumuna bir şey diyemem , güzel yorumluyor Allah için..

Neyse ben de size Tgrt Fm i Tavsiye ederim , her programı ayrı güzel , özellikle "Radyo Tiyatrosu" ve "Arkası Yarın" programları sizi bağlayacaktır.

ayrıca anketlerimiz çok güzel olmuş , tebrikler
BIDIBIDI wrote:aslında söylenecek çoook şey var fakat yeri değil :wink:
Böyle dedginize göre bildiginiz bişiler var...
Bilmiyorum ben o kadar uzun süredirli dinlemiyorum çünkü Malatyada kral fm yoktu ben yaklaşık olarak 2-3 aydır dinliyorum.Ben dinledigim kadarıyla yorum yaptım tabi siz eski ve yıllardır bi dinleyici olarak daha çok şey biliysunuzdur...

BIDIBIDI wrote:ayrıca anketlerimiz çok güzel olmuş , tebrikler
Teşekkür ederim.. :melek:
&
ben power türk'ü dinliyorum çünkü genelde popüler olan şarkılar çıkıyor 8) 8) 8)

Bıdıbıdı yla bu konuyu bı zamanlar konusmustuk..

bende best fm de dınlemıstım bı kac kez...bı yandan cok guzel bır ses bı yandanda tutarsız hayret vererecek kadar enteresan bı kısılık...

-ustanın dedını yap yaptını yapma sozu nu bu adam ıcın soylemıs olmalılar... :arrow:
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
BIDIBIDI wrote:
tatlı cadı wrote:Ayrıca Bedirhan Gökçe 'de konusmalarıyla,ögütleriyle ve güzel türkcesiyle örnek alıncak biri..
:roll: katılmıyorum... bu beyfendiyi radyo tatlıseste seneler önce , senelerce dinledim , dinletilerine sohbetlerine katıldım...

hani derler ya "imamın dediğini yap , yaptığını yapma diye" aynen öle.

aslında söylenecek çoook şey var fakat yeri değil :wink:
sesine , yorumuna bir şey diyemem , güzel yorumluyor Allah için..

Öncelikle yorumun beni çok hayal kırıklığına uğrattı, yorum yazma gereği duydum.

En başta hitabın benim tanıdığım Özgür'e hiç yakışmıyor. Sonuçta sev ya da sevme bu şekilde eleştirmen de hoş değil.

Ben 6 senedir dinliyorum bir çok radyo kanalında, Tv kanalında bunun yanısıra dinletiler ve birebir sohbetlerimde kesinlikle bahsettiğin gibi biri olmadığını çok iyi biliyoruz. Bir zamanlar Bedirhan Gökçe'yi ciddi anlamda dinlediğini de biliyorum.

Sana şunu sormak istiyorum; insanları ciddi anlamda kolay tahlil edebilen birisin. Peki Bedirhan Gökçe'yi senelerce dinledin madem kötüydü, dediği yapılmazdı, radyo önünde ve arkasında iki farklı karakteri vardı neden dinledin bu kadar uzun süre? Yorumunu okuyunca çelişkiye düştüm nedense.

Ayşe42
Sayın ayşe42 Üyeliğinizi sildirdiniz ,

şimdi başka bir kullanıcı hesabıyla yorum yapıyorsunuz... :evil:

Verecek cevabımın olamayacağı hiçbir yorum yapmam, davranışta bulunmam,

fakat Sitemizden ayrılmak isteyen , bunu açık açık forumdan belirten hatta beni silin diyen hiçkimseye bir şeyler açıklamak zorunda değilim.

Saygılarımla.
BIDIBIDI wrote:Sayın ayşe42 Üyeliğinizi sildirdiniz ,

fakat Sitemizden ayrılmak isteyen , bunu açık açık forumdan belirten hatta beni silin diyen hiçkimseye bir şeyler açıklamak zorunda değilim.

Saygılarımla.
Altında Ayşe42 adı olsa da tüm yazanların altında imzam var. Ablamın Bedirhan Gökçe konusundaki zaafını bildiğini zannediyorum. Ben yorum yaparken o yazdı ve bana olumsuz tepki geleceği düşüncesi ile adını yazdı, benim kullanıcı adımla yorum yapma isteğinden değil yani...
betül_42 wrote:
BIDIBIDI wrote:Sayın ayşe42 Üyeliğinizi sildirdiniz ,

Saygılarımla.
Altında Ayşe42 adı olsa da yazanların altında imzam var. Ablamın Bedirhan Gökçe konusundaki zaafını bildiğini zannediyorum. Ben yorum yaparken o yazdı ve olumsuz tepki geleceği düşüncesi ile bilerek kendi adını yazdı, benim kullanıcı adımla yorum yapma isteğinden değil yani...
betül_42 wrote:Ben yorum yaparken o yazdı ve bana olumsuz tepki geleceği düşüncesi ile adını yazdı,
size olumsuz bir tepki niye verelim anlayamadım , burada düşüncelerimizi konuşuyoruz ve bu düşünceleri uygun bir dille anlatıyoruz ,

ayrıca olumsuz tepkiyi bana karşı veren de isteği üzerine sitemiz ile ilişiği kesilmiş bir üye... :roll:
BIDIBIDI wrote: size olumsuz bir tepki niye verelim anlayamadım , burada düşüncelerimizi konuşuyoruz ve bu düşünceleri uygun bir dille anlatıyoruz ,
ayrıca olumsuz tepkiyi bana karşı veren de isteği üzerine sitemiz ile ilişiği kesilmiş bir üye... :roll:
tabiki kimse bana olumsuz bir tepki vermez neden versin ki ama biliyorsun işte ablam.ben Bedirhan Gökçe'ye karşı olan tavrını anlamadım onu soracakken klavyeyi ablam kaptı ..neyse..

ayrıca açıklama yapmak zorunda değilsin tabiki..
ama her konuda kendime örnek aldığım bir insan hakkında böyle düşünülmesi beni üzdü açıkcası..
Ben slow turk dinliyorum
Aşk ne zaman biter bilio musun? Bitti dediğinde yüreğin acıyorsa...
ayşe_42 wrote: En başta hitabın benim tanıdığım Özgür'e hiç yakışmıyor.
Demekki Özgür'ü yeterince tanımıyosun.Ben şimdiye kadar bu sitede nicklerin dışında kimsenin ismini kullanmadım Özgüre'de BIDIBIDI dışında bişi demedin sadece siz ismini bilmiyosunuz ve sundan emin olun ki bi çok tanıdıgım üye var ve demekki isimlerini kullanmak istemiyorlar ki nick kullanıyolarve ben hep nicleriyle hitap ettim.Eger Özgür'de isteseydi BIDIBIDI yerine ismini kullanırdı... :wink:
ayşe_42 wrote:Öncelikle yorumun beni çok hayal kırıklığına uğrattı, yorum yazma gereği duydum.
Sonuçta sev ya da sevme bu şekilde eleştirmen de hoş değil.
Neden burda Bedirhan Gökçe'nin avukatlığını yapma geregi duydunuz anlamyorum.
Bende programlarını ara sıra dinliyorum ve burda Isteyen istedigini söyler bizde buna saygı duyarız demekki bir bildigi var o yüzden böyle elestirdi sizde düşüncelerini begensenizde beğenmesenizde saygı duymak zorundasınız
:evil:
ayşe_42 wrote: Insanları ciddi anlamda kolay tahlil edebilen birisin.
:roll:
BIDIBIDI wrote:ayrıca olumsuz tepkiyi bana karşı veren de isteği üzerine sitemiz ile ilişiği kesilmiş bir üye...
BIDIBIDI ya katılyorum o burda düşüncelerini söyledi siz üyeliginizi sildirmenize ragmen burda gelmis BIDIBIDI' nın düşüncelerini eleştiryosunuz.Ve olumsuz tepki verende sizsiniz.. :?

Hala neden burdasınız ve yorum yapma geregi neden duyuyosunuz anlayabilmiş degilim :roll:

BIDIBIDI'nın dedigi gibi ''söylenecek çoook şey var fakat yeri değil'' :arrow:
&
ya çok yersiz bi tartışma yapıyoruz bence...bizim konumuz ayşe42 değil..
Neden burda Bedirhan Gökçe'nin avukatlığını yapma geregi duydunuz anlamyorum.
tatlı cadı önce şunu söylemek istiyorum hiç kimse burda Bedirhan Gökçenin avukatlığını yapmıyor..
Isteyen istedigini söyler bizde buna saygı duyarız demekki bir bildigi var o yüzden böyle elestirdi sizde düşüncelerini begensenizde beğenmesenizde saygı duymak zorundasınız
Elbette herkesin düşüncelerine saygı duyuyoruz..fakat brda bi eleştiri yok aslında,sadece daha önce Bıdıbıdı nın Bedirhan abiyi ne kadar çok sevdiğini bildiği için böyle düşünmesi için ne değiştiğini onu nasıl çözdüğünü sormak istedi...

dediğim gibi A'dan Z'ye herşeyiyle örnek aldığım birinin sevdiğim birinin hakkında böyle düşünülmesi beni çok üzdü..

neyse arkdadaşlar bu tartışmanın sonu görünmüyor daha fazla uzatmayalım...
Hepiniz değerli kişilersiniz , gereksiz tartışmalara girmeyelim :wink:
betül_42 wrote:dediğim gibi A'dan Z'ye herşeyiyle örnek aldığım birinin sevdiğim birinin hakkında böyle düşünülmesi beni çok üzdü..
Tavsiyem , kişiyi değil, öğütlerini örnek al.. Yoksa bir gün hayal kırıklığına uğraman an meselesi,

2. olarak,

betül_42 wrote:Bedirhan abiyi ne kadar çok sevdiğini bildiği için böyle düşünmesi için ne değiştiğini onu nasıl çözdüğünü sormak istedi
Değişen ne dersen, farkına varabileceğim olaylar , konuşmalar ve tavırlarının olması, Bedirhan Gökçenin , yaptıkları dediklerini inkar edici bir nitelik taşıyor...

Hem Bedirhan Gökçe'nin herdaim dinleyicileri bilir , şimdi aksini söylüyor mu bilmiyorum ama ,
"beni örnek almayın , ben örnek değilim" diye.

Ayrıca "bu beyfendiyi radyo tatlıseste seneler önce , senelerce dinledim.."
dedim , tatlısesten sonraki programlarını dinlemedim
:roll:

betül_42 wrote:ya çok yersiz bi tartışma yapıyoruz bence...bizim konumuz ayşe42 değil..
Evet yersiz oldu bizim konumuz üyeligi silinmis biri degil ama mesajn altına ismini yazdıgı için bende ona cevap verdim.
Yorumlarımda sana degildi betül

BIDIBIDI wrote:Hem Bedirhan Gökçe'nin herdaim dinleyicileri bilir , şimdi aksini söylüyor mu bilmiyorum ama ,
"beni örnek almayın , ben örnek değilim" diye.
Evet dinleyclerden gelen mailerde örnek alyoruz dediklerinde beni örnek almayın diyor....
&
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.