LIVE
🏛️ LEGEND Game in the Office record held by &SILA for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Create Line record held by gülen for 13 years — unbeaten!
user arinberk New Record! 9 Dragons Hexa
user bidibidi New Record! Tek Tek Balona
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

[BITTI] HIKAYEMI TAMAMLA

started by BIDIBIDI 21 August 2006 20-year-old topic 29 Replies 18.955
Evet sevgili dostlar.. oyunumuzu açıklıyorum, ben şimdi buraya bir şeyler yazacam ve hikayemiz başlamış olacak, sizde devamını getireceksiniz..

yalnız kurallarımız var,

aynı kişi üst üste mesaj atamaz,

ve en az 2 cümle kuracaksınız..

bu arada bu oyun 15 mesajdan önce bitmemeli.

Hadi bakalım görelim hayal gücünüzü..
bir zamanlar bir sevgilim vardı benim de...Adını kalbime yazmıştım, sesini, aklıma.. Ne gözlerini unutabildim ne de sözlerini. Bir gün....
Bir gün cep telefonum çaldı, ekranda KALBiM yazıyordu, herzamanki gibi telefonu hemen açtım, bana telefonda ....
...Aşkım diyordu, uzun zamandır görmediğim o "kalbim" bana aşkım diyordu..

çok şaşırmıştım, nerdeydi, nerden çıkmıştı...
cevap veremiyordum, o an kalbimin atış hızını hic bi şekilde anlatamam, sesini duydugumda yaşadıgım mutlulugunda tarifi yok, gene aşkım dedi, dizlerimin bağı çözüldü ve nihayet sonunda cevap verebildim, bende ...
...aşkım diyebilmeyi çok isterdim, ama yıllar çok şeyi alıp götürdü yavru ceylanım,

ne sen kaldın ne ismin ne de...
nede cismin. ama sesini duydugumda heycanlandim, nedense halaa telefonumda kalbim diye kayıtlısın. hayırdır onca zaman sonra neden aradın beni ve neden aşkım diye cevap verdin ?...
..Özledim seni, özledim anlıyor musun? Çok mutsuzum nokta noktam çoook...

Aşkım dedim, çünkü Kalbindeyim biliyorum..

aşkım dedim, çünkü tekrar aşkınn olmak istiyorum. Ama..
ama he ama, bide ama diyorsun neymiş amasi, bunca zaman sonra karşıma cıkıyorsun tekrar benim ol diyorsun, zamanında yaptıklarını unuttun, beni bırakıp gittigin gunu unuttun, kapında yattım, ac kaldım, susuz kaldım, ama sen oldugunda bunların hic birini hissetmiyordum, ben senle yaşıyordum, sen oldugun zaman kalbim atıyordu ve şimdi karşıma cıkıp tekrar başlayalım diyorsun ve ama diyorsun, ama ney söylermisin ...
..ne faydası var artık söylemenin? ben duydum duyacağımı, anladığım anlayacağımı.. ama bilki, bilki sana hiç yalan söylemedim,

evet gittim, ama neden diye sordun mu?
sordum, sordum ama sen kalkıp bana sana acıklama yapmak zorunda değilim demiştin, hatırlıyorsundur sanırım, cunku ben halaa dun gibi yaşıyorum o gunu, BENI BIRAKIP GITTIGIN GUNU halaa hatırlıyorum. madem öyle diyorsun o zaman şimdi söyleyeyim neden di bari şimdi cevap ver acıklama yapmak zorunda degilimde diyebilirsin sen gene...
hala yalancısın. göz göre göre hala yalan söylüyorsun. sen bana ne sordun?

"GITMEYE KARAR VERDIN, BARI ŞU KASANIN ŞIFRESINI SÖLE" demedin mi?

hani babam sana acıyıp, işe almıştı ya.. sonra da benim ısrarlarımla müdür yapmıştı seni..

ne çabuk unuttun, asıl ben her şeyi hatırlıyorum
..
süpersin başka bişe diyemiyorum sana, nedenmi, beni başkası ile karıştırmana hic şaşırmıyorum. sen kimden bahsettiginin farkindamisin, ben halaa kendi dükkanimda calışıyorum, hic bir zaman senin babanın yanında calışmadim, güzelim sen bi hastaneye git, bi doktora gözük, sen kimi aradıgını biliyormusun?

yanlış kişi yanlış numara...
işine gelmedi de mi değil mi, gerçekleri söyleyince ha..

hiç değişmemişsin hep aynısın.. senin için saçımı süpürge ömrümü feda ettim..

her derdine razıydım ama sen bana ihanet ettin..

dükkan mı kurdun kendine? kim bilir hangi şır..tıların sayesindedir..

ama ben hala..
ben gene sölüyorum canım, sen karıştırıyorsun, ben hic bir zaman sana ihanet etmedim, cunku sen benim gözümün degil, GÖNLÜMÜN GÜZELIYDIN, gözümün olsaydin o zaman sana ihanet eder seni aldatirdim. ama yapmadim. dedigim gibi karıştıyorsun, bu arada ben bugune kadar azıma bir lokma haram sokmadim, hic kimsenin parası ile iş yapmadim, kendim kazandım herzaman, diyorum sana karıştırıyorsun, sen gitte başkaları ile alay et baskalari ile dalga gec...
biraz önce ne diyordun?

yanlış numara..

evet yanlış numara, sen benim hayatımdaki yanlış numarasın..

tamam şimdilik gidiyorum, ama döneceğim tekrar...
bunun şimdiliği sonralığı yok güzelim, telefon kapanıcak ve sen artık telefonumda bile olmıcaksın, hem başkası ile karıştırıyorsun hemde geri döncem diyorsun, ALLAH yolunu acık etsin, benden uzak ALLAH a yakın olasın dedim ve kapattım telefonu. hemen telefon rehberinden sildim ...
..hayatımdan da sildim onu.. daha doğrusu öyle zannetmiştim.

yıllar geçti, evlendim, biri kız biri erkek çoçuklarım oldu..
eşim, eşim muhteşem bir insan, benimle yaşadığı bir saniyeye deil sanilseye bile off demedi, beraber agladık beraber güldük, beraber yaşadık herşeyi ve halaada bu şekilde devam ediyor. cocuklarım cok güzel bir anneye sahipler...
..ve çok mutluyum, bağlarda bahçelerde dağlarda uçan kuşlar gibiyim..

her şey çok güzel, küçük bir yuvamız var, 2 oda bir salon..

biz 4 kişi sığıyoruzda, aşkımız sığmıyor o evin içine..
aradan tam 10 sene gecmişti, ve birgun kapı caldı, oğlum kapıyı actı ve gelip baba bi kadın seni soruyor dedi, eşimde yanımdaydı, ben kalktım ve eşimde geldi ardımdan, kucagında kücük kızımızda vardı, kapıya dogru gidiyordum ve karşımda tanımadıgım bir kadın,

-- buyrun beni sormuşsunuz
-- tanımadınmı beni ?

yuzune dikkatlice baktım ve karşımda duran kadın , onun olması imkansız demek geliordu icimden ama karşımdaki oydu, ama bu kadar yaşlanması bu kadar çökmesinin sebebi neydi, iceri buyur ettim, iceri gectik ve oturmasını söyledim, hepimiz oturduk. O arada karıma olayları anlattım, hic bi şekilde kötü bi tepki vermedi, sadece dönüp

-- neden geldiniz hanfendi ? diye sordu. Onun cevabi ise
-- benim sizi...
This topic was opened 20 years ago. Replying will be possible soon.