LIVE
🏛️ LEGEND Chaos Chamber record held by fahri for 13 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Enemy Fire record held by carloskenan for 16 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Nobre'ye Türk Oyuncu Lisansı Çıktı

started by BIDIBIDI 21 August 2006 20-year-old topic 3 Replies 2.529
Beşiktaş Kulübü, Türk vatandaşlığına geçerek Mert ismini alan Brezilya asıllı futbolcusu Nobre'ye Türk oyuncu lisansı çıkarttı.
Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, ''Geçtiğimiz günlerde Türk vatandaşlığına geçerek Mert Nobre ismini alan Brezilyalı futbolcumuzun tüm işlemleri tamamlanarak Türk oyuncu lisansı çıkarıldı. Yeni ismiyle Mert Nobre, 3. haftasına girdiğimiz 2006-2007 sezonundan itibaren Türk oyuncu sıfatı ile Beşiktaş formasını giyecek'' denildi.
Beşiktaş'ın Gaziantepspor ile geçen hafta oynadığı maçta kırmızı kart görerek Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 2 maçla cezalandırılan Nobre, bu haftaki Denizlispor ve gelecek haftaki Konyaspor maçlarında forma giyemeyecek. Mert Nobre, Türk oyuncu statüsüyle ilk kez 5. haftada Istanbul'daki Trabzonspor maçında sahaya çıkacak.
ben dıyodum bjk de bısey yok ama sen benden once koymussun devamı benden
gelecekte mutlaka benim olacaksın
Bekliyoruz tabiki.. düşünceniz için sağolun..

:gözkırpma>
tesekkur ederım konuları koydum bıle artık 1 konu yok baya konu koydum yorum beklıyorum herkezden
gelecekte mutlaka benim olacaksın
This topic was opened 20 years ago. Replying will be possible soon.