LIVE
Loading stream......
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Hangi Marka Cep Telefonu Kullanıyorsunuz?

started by BIDIBIDI 08 October 2007 19-year-old topic 38 Replies 13.250
BidiBidi.com Üyeleri Iletişimde En Çok Hangi Marka Cep telefonunu Tercih Ediyor..

[bidibidiresim]https://galeri.bidibidi.com/albumler/di ... ia_e50.jpg[/bidibidiresim]

Anketimiz Katılıp Oy Verebilirsiniz ,

Tercih Sebeplerinizi ,

Neden , Niçin , Hangi Özellikleri Kullandırıyor Şeklinde Başlıklar altında aşağıya yazıp diğer üyelerimizi Aydınlatıcı Yorumlarda bulunursanız Seviniriz.
çünkü kullandığım nokia çok güzel hoş zarif bi telefon aradığım her özellik var(sadece kendiliğinden knt üretmemesi hariç) çok süper bişeyyy :azn:

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
ben samsung kullanıorum bence artık nokia devri kapandıı ilk kez başka bi marka kullanıyorum ama çok memnunum herbişii varr ve incecik çok hoşuma gidioo bi telefon delisi olarakk TELEFONUMU ÇOK SEVIORUM o olmasa napardım bilmiorumm :wink: :wink: :wink:
beni görüp kendini sınama görebildiğin kadarım hayat bir kumarsa zarları ben atarım!!
bende nokia kulanıyorum ark dedıgı gıbı çok super ve kulanışlı :D :D
Bende LG kullanıyorum çok süper bir telefon ama bazen aksaklıklar oluyo ama onları es geçelim çok süper bir telefon
nokıa ve phılıps kullanıyorum ama nokıa güzel bi telefon kullanıslı ve zarif ama samsung ların ii oldunu ida edenler var kallanmadan bişey diyemiyecem

[font=Arial]Olmadı sevdiğim olmadı
Bu son gidişin olmadı
Aklımdan geçmezdi böyle olacağı
Arkandan göz yaşı dökeceğimi bilmezdim

Oysa seni unutmaya yeminler ettmiştim
Hesaplarımın tutmayacağını bilemedim
Olmadı sevdiğim olmadı
Seni unutamadım

Silemedim hayatımdan seni
Kalbimden söküp atamadım hayalini
Olmadı sevdiğim olmadı
Bu asi yürek unutamadı seni
[/font]

[font=Arial]karanlıkta yolunu kaybeden yolcuyum yada 3 yanlışın götürdüğü bi doğruyumm[/font]
BEN SONY ERICSSON KULLANIYORUM ÇOK MEMNUNUM KIZLAR IÇIN YAPILMIŞ ÇOK IDEAL BIR TELEFONUM VAR.... :D :D :D :D

Eski telefonum Nokia idi.Şimdiki Samsung.Hiç istemeyerek aldım. Bence en iyisi NOKIA..
"]"•´º´•» ѕєνgιηι göѕтєяє¢єкѕιη ѕöуℓємєк уєтмєz..ѕєνє¢єкѕιη вєηιм gιвι αмα ιşтє σηα ∂α кαℓвιη уєтмєz.!«•´º´•"["
bnm tlfnum v3i çok istyrk aldım ve çok mmnunum:D :bouncy:
HERKESE SLMM BENIM TELEFONUM DA NOKIA COOOK MEMNUNUM MUZIK DINLEMEYI COK SEVERIM ADETA MUZIK SETI TAŞIYORUM YANIMDA TAVSIYE EDERIM... :wink:
bende sony ercsson kullanıyorum ve çok memnunum.k750i sesi harika görüntü çok güzel ama benim diğer tlf hepsi nokia idi.nokia çok dayanıklı bir telefon.zaten bnmde sony ilk oluyorr.ama tlf çok seviyorummmm.. :lol: :lol: :lol:
k750 i kullanıyorum...sony erıcsonun yıllardır kullanıcısıyım cok saglam ve dayanıklı telefon yapıyolar bu kadarını soyleyebılırım...
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
Ben LG VIEWTY kullaniyorum en son çikan, super bi telefon artik fotoraf makinasinada gerek kalmadi herkese tavsiye ederim ama biraz pahali :kararsız:
Aşk ne zaman biter bilio musun? Bitti dediğinde yüreğin acıyorsa...
samsung dahi ince daha gsl ve kibar duruyor özellikle bayanların elinde süpper oluyor tabikide samsung ama nokia nın da hakkı öden mez oda gsl ama samsung
Bende nokia kullanıyorum bence en iyisi nokia. Nokia'dan başka telefon kullanmam...
Nokia dan şaşmam.Siemens kullanmıştım 2 ay zor dayandı.
UçUruMun kenarında olsan bile
GıcIkLıK oLsuN diye hayata gülümse!!!!
ben nokia kulanıyorm muhteşe bir telefn zaten duruma bakılıra çoğ kişi onu kullanıyor
Bencede nokia en iyisidir ama gelki her insanın kendine has bi zevki vardır :)
e- 50 kullanıyorummmmmmmmmmmmm tek derdim mesajları gec gönderiyor hatta mesaj gönderdiğimi yere benden sonra gittiği de oluyor bazen :D cidden
nokia ve motorola kullanıyorum.nokia bence motorolaya göre çok daha kullanışlı.yani tamam ikisi de çok ince,ikisi de hoş ama nokianın menüsü,ekranı vs.vs.çok daha güzel geliyor bana :)
altın ateşle,kadın altınla,erkek kadınla imtihan edilir...
This topic was opened 19 years ago. Replying will be possible soon.