LIVE
Loading stream......

Hangi Futbol Takımını Tutuyorsunuz?

started by BIDIBIDI 07 October 2007 19-year-old topic 86 Replies 29.051
Hangi Futbol Takımını Tutuyorsunuz?
Beşiktaş
18% [ 12 ]
Fenerbahçe
43% [ 29 ]

Galatasaray
34% [ 23 ]
Trabzonspor
1% [ 1 ]
Diğer Takımlar
0% [ 0 ]
Takım Tutmuyorum
1% [ 1 ]
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
teşekkür ederim oyun_delisi.Çok merak etmiştim.Iyi oldu.Bu arad gerçekten güzel açıklamaydı tekrar teşekkür ederim
cimbombom derim başka bişey demem :D
🖼️ image not archived
Ne beşiktaş ne fener nede trabzon bu sene sensin şampiyon haydi bastır haydi bastır haydi bastır GALATASARAY

Erkek adam kanatlı takım tutmaz :bow: :twisted: :!:
:yahoo60: :yahoo60: :yahoo60: :yahoo60: :yahoo60: :yahoo60: :yahoo60: :yahoo60: :yahoo60: :yahoo60: :yahoo60: :yahoo60: :yahoo60: :yahoo60: :yahoo60: :yahoo60: :yahoo60: :yahoo60: :yahoo60:
*GaLaTaSaRaY* *GaLaTaSaRaY* *GaLaTaSaRaY* *GaLaTaSaRaY* *GaLaTaSaRaY*
:yahoo60: :yahoo60: :yahoo60: :yahoo60: :yahoo60: :yahoo60: :yahoo60: :yahoo60: :yahoo60: :yahoo60: :yahoo60: :yahoo60: :yahoo60: :yahoo60: :yahoo60: :yahoo60: :yahoo60: :yahoo60: :yahoo60: :yahoo60:

ALışma bana,ne yapacağım beLLi oLmaz,bugün varım,yarın birden yok oLurum
Dokunma bana,kapanmamış yaraLarLa doLuyum
Sevme beni,yoğun duyguLarımda kayboLursun
Çözmeye çaLışma sakın,seninLe karışır iyice kördüğüm oLurum
Güveniyorsan kendine inandır beni aşkın varLığına,sonucunda öyLe bir aşk yaşatırımki,vazgeçemezsin,tutkun oLurum ..
YıkabiLirsen duvarLarımı,sakin bırakma beni,tüm tutkuLarım ve gücümün arkasında
haLa minik bir çocuğum,büyütemezsen kayboLurum

TAKLITLERIMDEN SAKININ
tabikide galatasaray
tabiki GALATASARAY.... :D :D :D :D :D
:clap: bundan büyük takım yok ''fenerbahçe'' :clap: bende doğduğumdan beri fenerliyim niye diye sorarsanız ben kadıköyde doğdum :D
[/b]EN BUYUK BEŞIKTAŞ BAŞKA BUYUK YOK.SUNU HERKES AKLINA KAZISIN:KARTALLARIN OLDU?U YERDE KANARYALARA YER YOKTUR
[b] :D TAKIM TUTMUYORUM AMA BEŞIKTAŞ BIR TANE BAŞKA YOK ALEMIN KRALI KARA KARTALIM :D
sagocu kız wrote: :D TAKIM TUTMUYORUM AMA BEŞIKTAŞ BIR TANE BAŞKA YOK ALEMIN KRALI KARA KARTALIM :D

:gözler: :thinking: :thinking: :thinking: :thinking: :thinking:

hımmmmm ilginç bi yaklaşım yav

:thinking: :thinking: :thinking: :thinking: :gözler:

Oyunlarda rakip tanımam. 1. Belli, BENIMDE, ben 2. yi merak ediyorum :)
🖼️ image not archived
Beşiktaşşşş
Galatasaray :arrow: :arrow: :arrow:
ikaraca wrote:ISTATITIKLER ORTADA FAZLA SÖZE NE HACAT ARKADAŞLAR EN BÜYÜK FENERBAHÇE. DIYORLARKI DÖRT BÜYÜK TAKIM VAR HAYIR DÖRT BÜYÜK TAKIM YOK...
TEK BÜYÜK TAKIM VAR O DA
FENERBAHÇE
evet bencede fenerbahçe yani gs bşktaş ve bütün takımlar çürümüş ve fenerbahçe yeni devam ediyo gollere :komik: :razz2: :komik:
tabiki fenerbahhçe kim olacak bşt yok gs yok trazbonspor yok hepis yok ama tek fenerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
....................................................................... B U R S A S P O R .............................................................
http://img518.imageshack.us/img518/7813/ar13lt3pw6.jpg
Elbette BEŞIKTAŞ başka takım varmı ki?

HERKEZ BILDIGINI OKUYORSA ,BEN YAZDIGIMI OKUYORUM...
ben galatasaraylıyım fanatikim de ama asla bi takım için karşımdaki insanı kırmam en azında kırmamaya özen gösteririm
elbette beşiktaş beşiktaş benım ıcın en guzel renkler siyah-beyaz
tabiki
galatasaray
This topic was opened 19 years ago. Replying will be possible soon.