Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
bı usttekı uye hakkındakı dusuncen
started by sTRaLiS
18 August 2006
20-year-old topic
205 Replies
108.362
ya şimdi üstteki üye hakkındaki düşüncelerimi yazsam roman olurr onlayken asık suratlı olamıyorum, deli gibi gülüyorum o yokken elinden pamuk şekeri alınmış çocuk gibi oluyorum
şimdilik yeter bu kadar

şimdilik yeter bu kadar

cr@zy.pl@yer wrote:forum'a ilk girmeye başladığım zamanlarda bana hertürlü hitab ettiAllah razı olsun kardeşim.bende sizi çok seviyorum.çok renk katıyorsunuz siteye.Allah senide ayırmasın sevdiğinden.![]()
baba dedi dayı dedi abi dedi ama en sonunda yaşlı teyzede kaldı seviyorum ben kardeşimi yaa Allah onu saharından ayırmasın![]()
üstteki üye hakkındaki düşüncem sudur ki; ya aslında pek göremiyorduk son zamanlarda ama yinede varlığı ile siteye renk katıyor o da
sitenin en cana yakın üyelerinden biri

oyy oyy oyy daha dur ne calışkanlığı helebi 2009 a girelim sen o zaman seyreyle beni
o amerikalılara düşmanmı düşman biri

o amerikalılara düşmanmı düşman biri

yaw nesini yaptım şurda iki resim koydum amerikalıların cıkardığı bide test yapıyom o kadar
o biiiiiiiiiirrrrrrrr o biiiiiiiiiirrrrrrr o bir ki üç dörtt ebru gündeşi cok seven üye
o biiiiiiiiiirrrrrrrr o biiiiiiiiiirrrrrrr o bir ki üç dörtt ebru gündeşi cok seven üye

(sıtede acamı oldugum ıcın pek kımseyı tanımıyorum o yuzden kımse hakkında dusuncelerımı belırtemıyorum) AMA BURDA HERKES SUPER YAAA YIKILIYO ORTALIK

DUNYA BIR GUNDUR O DA BUGUNDUR
o cok sitede gözükmesede kendini kısa zamanda sevdirdi iyiki aramıza katıldın

Tanımıyorum ki yorum yapayım
Suskunluğum Asaletimdendir
Her Lafa Verecek Cevabım Var
Ama Bir Lafa Bakarım Laf mı Diye
Birde Lafı Söyleyene Bakarım Adam mı Diye;)
Her Lafa Verecek Cevabım Var
Ama Bir Lafa Bakarım Laf mı Diye
Birde Lafı Söyleyene Bakarım Adam mı Diye;)
sürekli paylaştığı üzücü şeylerle yaramı deşen bir bidibidici
This topic was opened 20 years ago. Replying will be possible soon.

uyuyacam by by sabah grşrüz