LIVE
🏛️ LEGEND Curve Ball record held by kahraman for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Belles Magical Library record held by fahri for 16 years — unbeaten!
user arinberk commented: Christmas Mahjong “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

bı usttekı uye hakkındakı dusuncen

started by sTRaLiS 18 August 2006 20-year-old topic 205 Replies 108.362
fatihhat wrote:avatarla imzaya bak.delimi neeeeeee :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

sen yokken böyle olduk fatih, bize tecrübenle yol göstermedin sen yokken cr@zy'de bende delirdik işte, sen anca tarih çalış :lol2:
ya şimdi üstteki üye hakkındaki düşüncelerimi yazsam roman olurr onlayken asık suratlı olamıyorum, deli gibi gülüyorum o yokken elinden pamuk şekeri alınmış çocuk gibi oluyorum

şimdilik yeter bu kadar :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:

cancaazım, aynen bende, cr@zy tutkunu oldum çıktım :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
denizinidibinden gelen üye

Tencerem Var Tavam Var MALATYALIYIM HAVAM Var.

cr@zy.pl@yer wrote:forum'a ilk girmeye başladığım zamanlarda bana hertürlü hitab etti :D

baba dedi dayı dedi abi dedi ama en sonunda yaşlı teyzede kaldı seviyorum ben kardeşimi yaa Allah onu saharından ayırmasın :D :D
Allah razı olsun kardeşim.bende sizi çok seviyorum.çok renk katıyorsunuz siteye.Allah senide ayırmasın sevdiğinden.

üstteki üye hakkındaki düşüncem sudur ki; ya aslında pek göremiyorduk son zamanlarda ama yinede varlığı ile siteye renk katıyor o da
No Mercyyyyyyyyyyy
sitenin en cana yakın üyelerinden biri :wink: :)
en çalışkan üyelerden biri site için :idea:

o amerikalılara düşmanmı düşman biri :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
ayanı kaldır tanm üstüne bastın
o amerikalıların her dediğini yapaan üye :roll:
yaw nesini yaptım şurda iki resim koydum amerikalıların cıkardığı bide test yapıyom o kadar :mrgreen:

o biiiiiiiiiirrrrrrrr o biiiiiiiiiirrrrrrr o bir ki üç dörtt ebru gündeşi cok seven üye :bidibidi_msn5:
yalan gardaşım sakın inanmayın yaw nefret ederim ben o karıdan
ben çıkıyom :yellowsleep: uyuyacam by by sabah grşrüz :lol:
(sıtede acamı oldugum ıcın pek kımseyı tanımıyorum o yuzden kımse hakkında dusuncelerımı belırtemıyorum) AMA BURDA HERKES SUPER YAAA YIKILIYO ORTALIK :D :D :D :D :D :D
DUNYA BIR GUNDUR O DA BUGUNDUR
o cok sitede gözükmesede kendini kısa zamanda sevdirdi iyiki aramıza katıldın :wink: :)

ada için kendini yedi bitirdi , lost delisi oldu başıma :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
denizindibi ii bir üye bence sitede gördügümden bunları anlıyorum

Tencerem Var Tavam Var MALATYALIYIM HAVAM Var.

Tanımıyorum ki yorum yapayım :?
Suskunluğum Asaletimdendir
Her Lafa Verecek Cevabım Var
Ama Bir Lafa Bakarım Laf mı Diye
Birde Lafı Söyleyene Bakarım Adam mı Diye;)
sürekli paylaştığı üzücü şeylerle yaramı deşen bir bidibidici
bir süredir sitede olmayan birisi
kahraman deyince aklıma oyun galaerisi geliyor :lol: Birincilikleriyle tanıyorum :wink:
:):) bıdıbıdımızın forum yetkilisi:):)
This topic was opened 20 years ago. Replying will be possible soon.