LIVE
🏛️ LEGEND Old Man's Sword record held by bukettttt for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Against Gravity record held by fahri for 13 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Tek Tek Balona
user arinberk commented: Gems “Çok eğlenceli! 🔥”
user bidibidi New Record! Tek Tek Balona
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

1+1 Nasıl 3 eder

started by lord_spartakus 29 September 2007 19-year-old topic 40 Replies 21.993
Arkadaşlar oyun çok basit 1+1 3 nasıl eder onu bulacaksınız( cevabı 2 hafta sonra :D :D :D :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:)
1+1 3de mi ediyoo :o ya cidden merak ettim nası oluyo oo çok düşündüm ama bulamadımm :( :( :?: :?:
beni görüp kendini sınama görebildiğin kadarım hayat bir kumarsa zarları ben atarım!!
Uğraşırsanız bulursunuz brz zor ama ediyo ilk başta bende inanamadım ama sonra baktım oluıyo :o :o :o :o :D :D :D [/b]
evet yokmu bulan aaaa olmaski ama :P :P :P
tamam size bi kolaylık yapıyım cevabın aççıkını söliyim

x=y

x2=x.y

x2-y=xy-y2

oke bundan yola çıkarak bulun :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
yaaa öyle bişey olsa matematiğin kuralları değişir bi bkere :arrow:
nasıl olacakmışşşşşş bence şöyle olur :arrow:
bir tanede bir ben koyumm o zaman üç olsun :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

1+1(bi tanede benden)+1=3 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :?: :arrow:

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
:D :D :D :D evet matematiğin kurallarını ben karıştırdım ama oluyor biraz zor ama oluyor (LÜTFEN BIR DAHA KENDINIZ EKLEMEYIN :D :D :D :D :D :D :D :D :D )
o zaman sen bu sorunun cvbını mantıklı bişey yazana kadar bende hep bir eklerim :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :arrow:

:D:D:D:D:D sen bir eklemeye devam et ben bulana kadar
lord_spartakus wrote:sen bir eklemeye devam et ben bulana kadar

sende mi bilmiyonnnn nasıl yani yaaaaaaa :? :? :? :?: :?: :?: :?: :arrow:

EVET ben biliyom sadece zuhahahhahahahhaha 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
ben burda beynimi hiç yormadığım kadar yorup soruna cvp arıyom eğer bu sorunun bi cvbı yoksaaaa bittinnn sennnnn :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) :twisted: :evil: :P :roll: :?: :arrow: :!:

ya varda emin olabilmek için çalışıyorum yani işallah (soru neydi 1+1=3 (allah allah!!!! :?: :?: :?: :?: :?: :?: )
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: kolla kendiiiiiiiiiiiiii geliyommmmmmmmmmmm :lol: :evil: :!:

ya biliyom diom sana bana güven :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

( :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:)
:o :o :o :o :o :o :o :shock: :x :P :lol: 8) :roll: :arrow: zaten bi cvbın olmasınnnn

:twisted: :twisted: :twisted: ya bencede saçma birass benim matemetikle aram iidir ama verdiğiniz yoldanda bişe yapamadımm ii işte bilemedik söleyin artııkkkk ÇATLICAMMM
beni görüp kendini sınama görebildiğin kadarım hayat bir kumarsa zarları ben atarım!!
çatlayın hahahhaha bizde burada boş durmuyoz bulmaya çalışlıyoz bilionuzmu bugün sahurdan sonra hiç yatmadın o soruya kafa yordum bulunca en kısa zamanda sizlerle paylaşcam :P :P :P :P :P :D :D :D :D :D :D 8) 8) 8) 8) 8)
yok mu ya hiç kafa yoram ben sizin içn burada kafamı allak bullak ettim hadiiiiiiiiiiiiiiiiii kafa yoralım :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ama Olmazkı Siiz Muhabbet Ediyorsunuz sohbet etcekseniizz sohbet odası var buyrun sadece puan kazanmak için yapıorsunuz bi daha atmııcam mesaj bu kobuya

This topic was opened 19 years ago. Replying will be possible soon.